- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
hamilelerin duası kabul olurmuş:) ozaman dilerim çok geçmeden olsun.
Ayy Allah bin defa razı olsun canım böyle dedin ya dünyaları vermiş oldun çok çok sağol.benimde memleketim afyon ama batmandayiz suan yardimci olacagim bir sey olursa olmak isterim gurbet zor gercekten
Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle kahverengi lekelenme bende de olmuştu bir günde geçti devam eder kırmızıya dönerse hastaneye gidersin canım normal bunlarBu gece akintida çok hafif bir kahverengi-kirmizimsi lekelenme oldu , normal mi acaba? Devam etmedi , ama korkutmaya yetti
Pazartesi duyarsın canım saklanmış demekki endişe etme hiçÇıktık doktordan. 7+0'ım bugün itibariyle. Geçen hafta gittiğimde sadece kese vardı, bugün yolk sac ve emriyoyu gördü. Kalp hareketini de gördüğünü söyledi ancak duyamadık. Baya bir uğraştı, küçük, bilmem neyin gerisinde kalıyor dedi tam anlamadım. Pazartesi günü tekrar gelin dedi. Endişelenecek bir şey olmadığını, hareketi gördüğünü söyledi ama tabi biraz endişelenmedik değil.
oyy saklanmış bu minik :) korkulacak hiç bişey yok içini ferah tut arkadaşım bak doktorda demişÇıktık doktordan. 7+0'ım bugün itibariyle. Geçen hafta gittiğimde sadece kese vardı, bugün yolk sac ve emriyoyu gördü. Kalp hareketini de gördüğünü söyledi ancak duyamadık. Baya bir uğraştı, küçük, bilmem neyin gerisinde kalıyor dedi tam anlamadım. Pazartesi günü tekrar gelin dedi. Endişelenecek bir şey olmadığını, hareketi gördüğünü söyledi ama tabi biraz endişelenmedik değil.
etsiz olanıdamı yasak :)Kızlar bugün doktorum çiğköfte kesinlikle yemek yok dedi. Çok zararlı. Canınız çekmedi inşAllah
Çıktık doktordan. 7+0'ım bugün itibariyle. Geçen hafta gittiğimde sadece kese vardı, bugün yolk sac ve emriyoyu gördü. Kalp hareketini de gördüğünü söyledi ancak duyamadık. Baya bir uğraştı, küçük, bilmem neyin gerisinde kalıyor dedi tam anlamadım. Pazartesi günü tekrar gelin dedi. Endişelenecek bir şey olmadığını, hareketi gördüğünü söyledi ama tabi biraz endişelenmedik değil.
Çok canın çekiyorsa yemelisin . Canının çekip kalmasıda iyi değil .etsiz olanıdamı yasak :)
Çok teşekkür ederim. İlk kan sonucuyla başlıyor bu heyecan hali, bitmiyor :) Herkesten hayırlı haberler alırız inşallahhayırlı olsun ❤ Şimdi diğer kontrolü olan arkadaşlardan güzel haber gelir inşallah . Bende sabah gittim başka bir hastanede kan verdim inşallah güzelce artmıştırSaat ikide çıkacak sonuçlar
Tam anlamadım ben de sordum evet çiğköfte yemek yok dedi. Kedi ve köpeklerden uzak dur bi de dedi. Onlarda bi enfeksiyon varmış galiba çok kötüetsiz olanıdamı yasak :)
Yaaa öyle minik falan deyinceoyy saklanmış bu minik :) korkulacak hiç bişey yok içini ferah tut arkadaşım bak doktorda demiş
bende su an aynı durumdayım gördürene kdr 3 4 kere gittim :))))heyecadangünleri gecirememiştm ilk gittim sadece rahim kalinligini ogrendm sonra gttim keseyi gorduk sonra gttm kalp atişi icin iki hafta da 3 4 kez gtmiştm hatta farkli doktora bile gitmiştm bu goremedi galiba bide doktor degştreym diye
evet kedi köpekde bi bakteri var hamilelere baya zararlı su an o bakterinin bulasma ihtimali cok yüksek banada doktorlar söylemedi netten okumustum :)ama çiğköftesiz yasayamam tabi etsiz olanlarını yiyorum ben :)Tam anlamadım ben de sordum evet çiğköfte yemek yok dedi. Kedi ve köpeklerden uzak dur bi de dedi. Onlarda bi enfeksiyon varmış galiba çok kötü
İnşallah, çok teşekkür ederimPazartesi duyarsın canım saklanmış demekki endişe etme hiç
sizinle aynıyız bgn tam 7 oldu benmde daha öncede yazmıstım hatrladım sizi :) bende gecen perşembe gittim sadece kese var dediler cok üzüldüm güvenemedm sonra baska iyi bi doktor bulup baktırdım 1 gün sonra kalp atısına kdr dinletti ama ben hala güvenemiyorum nedense sizde endişe etmeyin göründüyse bi kaç güne dinlersiniz de ama sizi takip ediyorum aynı gün oldugumuz için inş sağlıkla ilerleriz :)Çıktık doktordan. 7+0'ım bugün itibariyle. Geçen hafta gittiğimde sadece kese vardı, bugün yolk sac ve emriyoyu gördü. Kalp hareketini de gördüğünü söyledi ancak duyamadık. Baya bir uğraştı, küçük, bilmem neyin gerisinde kalıyor dedi tam anlamadım. Pazartesi günü tekrar gelin dedi. Endişelenecek bir şey olmadığını, hareketi gördüğünü söyledi ama tabi biraz endişelenmedik değil.
Benim gibi hala hic kontrole gitmeyen varmi. Pazartesi randevum iple cekiyorum...:)
Herkese merhaba , pazartesi günü 4+3 iken kesemizi gördük çok şükür , ilk gebeligimiz çok heyecanlıyız
Merhaba ,Kızlar 4+5im, kasıkta bıçak saplanması gibi ağrı normal mi sık sık oluyo sabahtan beri
bendede oluyodu ama öle durulmayacak kdr kötü bi ağrı değil oluyo sonra hafifliyordu su an biraz azaldı tabi ama arada yine oluyo eger şiddetlenirse sıkıntılıymıs takipte olunKızlar 4+5im, kasıkta bıçak saplanması gibi ağrı normal mi sık sık oluyo sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?