2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çıktık doktordan. 7+0'ım bugün itibariyle. Geçen hafta gittiğimde sadece kese vardı, bugün yolk sac ve emriyoyu gördü. Kalp hareketini de gördüğünü söyledi ancak duyamadık. Baya bir uğraştı, küçük, bilmem neyin gerisinde kalıyor dedi tam anlamadım. Pazartesi günü tekrar gelin dedi. Endişelenecek bir şey olmadığını, hareketi gördüğünü söyledi ama tabi biraz endişelenmedik değil.

Bu gece akintida çok hafif bir kahverengi-kirmizimsi lekelenme oldu , normal mi acaba? Devam etmedi , ama korkutmaya yetti
Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle kahverengi lekelenme bende de olmuştu bir günde geçti devam eder kırmızıya dönerse hastaneye gidersin canım normal bunlar

Pazartesi duyarsın canım saklanmış demekki endişe etme hiç

oyy saklanmış bu minik :) korkulacak hiç bişey yok içini ferah tut arkadaşım bak doktorda demiş

hayırlı olsun Şimdi diğer kontrolü olan arkadaşlardan güzel haber gelir inşallah . Bende sabah gittim başka bir hastanede kan verdim inşallah güzelce artmıştır Saat ikide çıkacak sonuçlar

hayırlı olsun ❤ Şimdi diğer kontrolü olan arkadaşlardan güzel haber gelir inşallah . Bende sabah gittim başka bir hastanede kan verdim inşallah güzelce artmıştır Saat ikide çıkacak sonuçlar
Çok teşekkür ederim. İlk kan sonucuyla başlıyor bu heyecan hali, bitmiyor :) Herkesten hayırlı haberler alırız inşallah

bende su an aynı durumdayım gördürene kdr 3 4 kere gittim :))))

Tam anlamadım ben de sordum evet çiğköfte yemek yok dedi. Kedi ve köpeklerden uzak dur bi de dedi. Onlarda bi enfeksiyon varmış galiba çok kötü
evet kedi köpekde bi bakteri var hamilelere baya zararlı su an o bakterinin bulasma ihtimali cok yüksek banada doktorlar söylemedi netten okumustum :)ama çiğköftesiz yasayamam tabi etsiz olanlarını yiyorum ben :)

sizinle aynıyız bgn tam 7 oldu benmde daha öncede yazmıstım hatrladım sizi :) bende gecen perşembe gittim sadece kese var dediler cok üzüldüm güvenemedm sonra baska iyi bi doktor bulup baktırdım 1 gün sonra kalp atısına kdr dinletti ama ben hala güvenemiyorum nedense sizde endişe etmeyin göründüyse bi kaç güne dinlersiniz de ama sizi takip ediyorum aynı gün oldugumuz için inş sağlıkla ilerleriz :)

Benim gibi hala hic kontrole gitmeyen varmi. Pazartesi randevum iple cekiyorum...:)

Ben varım. Bende önce acilde kan testi yaptırdım 252 çıktı geçen perşembe, ertesi gün sağlık ocağında yaptırdım 430 çıktı. Bugün tekrar sağlık ocağında yaptırdım. Akşama sonucum çıkar, netten bakıcam. Ona göre ya yarın ya da cuma herhalde doktora giderim.

Herkese merhaba , pazartesi günü 4+3 iken kesemizi gördük çok şükür , ilk gebeligimiz çok heyecanlıyız

Aaa çok iyiymiş, karından mı gördü? Benim bugün 4+4, görünmez diye hiç gitmedim.

Kızlar 4+5im, kasıkta bıçak saplanması gibi ağrı normal mi sık sık oluyo sabahtan beri
bendede oluyodu ama öle durulmayacak kdr kötü bi ağrı değil oluyo sonra hafifliyordu su an biraz azaldı tabi ama arada yine oluyo eger şiddetlenirse sıkıntılıymıs takipte olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…