Herkese merhabalar, hepinize bebisleriniz hayirli olsun.
Ben de Polikistik over liyim. Son gunlerde goguslerimde asiri hassasiyet var. Zaten adet duzensilgi var. Bugun test yaptim? Sizce sevinebilir miyim? Doktor randevum 3 gun sonra.
Kızlar oku oku bitiremedim maşallah.Üçüzler ikizler Allah bereket versin.şu limonlu kısırı bana bu saatte yaptıran arkadaşada teşekkürler.yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum.Emiharcım seni merak etmiştim yaz gelişmelerini.
Yazdım ben gelişmelerimi, olumsuz devam ediyor, bir hafta sonra kesinlestirilip sonlandirilacak tekrar etmeyim gençleri korkutmayayim. Artık bı değişiklik olmazsa buraya da girmem. Hepiniz için iyi dileklerimi bildirip cekileyim ben dualarım sizinle.
Günaydın
Birazdan evden çıkacağım , randevum var. Dua edin ne olur , şaka maka iyice gerildim 9 yıl sonra sessizce gelen mucizem benimle olsun, hersey yolunda olsun Göreyim inşallah meleğimi
Günaydın
Birazdan evden çıkacağım , randevum var. Dua edin ne olur , şaka maka iyice gerildim 9 yıl sonra sessizce gelen mucizem benimle olsun, hersey yolunda olsun Göreyim inşallah meleğimi
Günaydın