2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Herkese merhabalar, hepinize bebisleriniz hayirli olsun.
Ben de Polikistik over liyim. Son gunlerde goguslerimde asiri hassasiyet var. Zaten adet duzensilgi var. Bugun test yaptim? Sizce sevinebilir miyim? Doktor randevum 3 gun sonra.
Ben de gebeliğimi silik çizgiyle öğrenmiştim güzel haberlerini bekliyoruz

Benim gibi hala hic kontrole gitmeyen varmi. Pazartesi randevum iple cekiyorum...:)

Yazdım ben gelişmelerimi, olumsuz devam ediyor, bir hafta sonra kesinlestirilip sonlandirilacak tekrar etmeyim gençleri korkutmayayim. Artık bı değişiklik olmazsa buraya da girmem. Hepiniz için iyi dileklerimi bildirip cekileyim ben dualarım sizinle.

Günaydın
Birazdan evden çıkacağım , randevum var. Dua edin ne olur , şaka maka iyice gerildim 9 yıl sonra sessizce gelen mucizem benimle olsun, hersey yolunda olsun Göreyim inşallah meleğimi
İnşAllah her şey yolunda olur ve görürsün meleğini

Günaydın
Birazdan evden çıkacağım , randevum var. Dua edin ne olur , şaka maka iyice gerildim 9 yıl sonra sessizce gelen mucizem benimle olsun, hersey yolunda olsun Göreyim inşallah meleğimi
Kızlar herkese günaydın. Hastanedeyim, kismetse kalp atışı dinlemeye geldik, çok heyecanlıyııım
Maşallah güzel haberlerinizi bekliyorum, sizin kadar ben de heyecanlandım valla simdi. Yarın sabah da darısı benim başıma insallah

Bu gece akintida çok hafif bir kahverengi-kirmizimsi lekelenme oldu , normal mi acaba? Devam etmedi , ama korkutmaya yetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…