2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de yaşadım bugün o duyguyu çok heycanlıı inşAllah hep böyle sağlıkla devam eder
Canım senin şuan kaç haftalık alttaki takvimde 7 hafta diyo

Kızlar bel ağrısı olan var mı
Geçen hafta benim çok fazlaydı geçti canım. Normal yani rahim genişliyo ve hormonlardan dolayı imiş. İnternette okumuştum
Herkese merhabalar, hepinize bebisleriniz hayirli olsun.
Ben de Polikistik over liyim. Son gunlerde goguslerimde asiri hassasiyet var. Zaten adet duzensilgi var. Bugun test yaptim? Sizce sevinebilir miyim? Doktor randevum 3 gun sonra.
Benim de silik çıkmıştı gebeliğimi öğrendiğim testte. Muhakkak bi kan testi yaptır yarın. Randevuya giderken beta hcg ni bilmiş olursun hem randevuya giderken. Hamilesin canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

Merhabaaa ben de ctesi gittim doktora ve karından direk keseyi gördü tahmini 4+3 dedi ama 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı bakalım inşallah duyabilirim beta fln hiç bakmadı gerek yok dedi :))
Hayirli olsun benimle ayni gibi bende 4×4 gördüm tabi benimki alttan bakti cikti hcg ve ultrasona göre değişebiliyor senin hgc kaçti kese cikti

Normal demi hiç bir belirti olmayıp belim ağrıyınca korktum arada geliyor gerçi

Kızlar oku oku bitiremedim maşallah.Üçüzler ikizler Allah bereket versin.şu limonlu kısırı bana bu saatte yaptıran arkadaşada teşekkürler.yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum.Emiharcım seni merak etmiştim yaz gelişmelerini.

merhaba arkadaslar bende bugun kan verdim sat 16 ocak :) benmle ayni olan ekim annesi var mi
Ben varim canim 16 ocak ayni gün cok mutlu oldum sen ne durumdasin ben pazartesi günü keseyi gördüm 4×4 de hcg değerin kaç hayirli olsun bebişin

Ben varim canim 16 ocak ayni gün cok mutlu oldum sen ne durumdasin ben pazartesi günü keseyi gördüm 4×4 de hcg değerin kaç hayirli olsun bebişin
aaa cok mutlu oldum yarin ogrenicem sonucu ikinci gebeliğim oglumda surekli hastaneye gidip gelmiştm bu defa biraz gec gitmeyi planliyorumyarin yazarm sonucu sizin ilk gebelik misaglikla kucagnza alin isallah

aaa cok mutlu oldum yarin ogrenicem sonucu ikinci gebeliğim oglumda surekli hastaneye gidip gelmiştm bu defa biraz gec gitmeyi planliyorumyarin yazarm sonucu sizin ilk gebelik misaglikla kucagnza alin isallah
Yok canim ilk diğil bende cok sevindim oğlunda neden cok gittin

Yok canim ilk diğil bende cok sevindim oğlunda neden cok gittin
heyecadan günleri gecirememiştm ilk gittim sadece rahim kalinligini ogrendm sonra gttim keseyi gorduk sonra gttm kalp atişi icin iki hafta da 3 4 kez gtmiştm hatta farkli doktora bile gitmiştm bu goremedi galiba bide doktor degştreym diye

Sanirim biz bütün anneler boyleyiz endişeli ve sabirsiz kac haftalik cikmişti oglun hatirliyor musun canim inşallah iyi haberler alirsin yarin oğlunla kiyaslama bu bebişini mesela ben kizimda adetim gecti hissettim ben hamile oldugumu 2 kere test yaptim yok bekledim sonra doktora gittim kan aldi kanda da değer baya yüksekti ama tam 5 bitti kesem cikti baya sitresliyidi

Şimdi ise 4×4 de gördük hayirlisi olsun hakkinda

Bu arada öncelikle sağlıcakla gelsin bebişin ben yeni bir uygulama keşfettim dr Banu çiftçi çok beğendim aklınızda olsun

Kizlar herşey bir yane insan o minnak elbiseleri almak için bile hamile kalir kendimi minnak bebek kiyafetleri paylaşan yutuberlerin vidiosunu izlerken buluyorum haaa bire bide hamilelik vidiolarina falan daha cok erken ama cok tatlilar ya

6+7 yok kuzum 6+0 1 2 3 4 5 ve en son 6+6 sonra diğer haftaya geçiyo 7+0 7+1 diye

Herkese merhabalar, hepinize bebisleriniz hayirli olsun.
Ben de Polikistik over liyim. Son gunlerde goguslerimde asiri hassasiyet var. Zaten adet duzensilgi var. Bugun test yaptim? Sizce sevinebilir miyim? Doktor randevum 3 gun sonra.
Bence sevinebilirsin çok çok az silik bile olsa vardır gebelik derler yanılma payı sıfır derler ki sende gayet rahat gözüküyor çizgi maşallah tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…