- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Ben de yaşadım bugün o duyguyu çok heycanlııHepinize iyi geceler, ancak bu saatte yazmaya fırsat bulabildim.
Bugün doktor randevum vardı. Karından kese göründü ama detay görmek için vajinal muayene yaptı doktorum. 5+3 te kese ve yolk sac göründü. Sabah açık pembe , kahverengi gibi lekelenmem olmuştu. Doktora yazmıştım ama hemen cevap alamayınca eczaneye gidip tedbiren 100 mg progestan alıp 1 tane içmiştim. Öğlen endişe etme yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek deyince doktorum , 100 mg progestan alıp içtiğimi söylemiştim. 9 yıl sonra kendiliğinden gelen mucize bebek olduğu için tedbiren 400 mg progestan verdi günlük. Haftaya cumartesi çağırdı , o zaman 6+5 te olacağız. 1-2 gün içinde bebeğin de gorunebilecegini ama cumartesinin çok daha iyi olacağını söyledi. Sağlıklı görünüyor ama bebeği de görelim hayirlisiyla dedi. Kesemizin ilk fotosunu da almış oldukmuayene esnasında dizlerimin bağı cozuldu , bacaklarım titremeye başladı İlk muayene güzel geçti, inşallah ikincisinde mucizemi de görebilirim hayırlısıyla
Geçen hafta benim çok fazlaydı geçti canım. Normal yani rahim genişliyo ve hormonlardan dolayı imiş. İnternette okumuştumKızlar bel ağrısı olan var mı
Benim de silik çıkmıştı gebeliğimi öğrendiğim testte. Muhakkak bi kan testi yaptır yarın. Randevuya giderken beta hcg ni bilmiş olursun hem randevuya giderken. Hamilesin canım hayırlı olsun hoşgeldin aramızaHerkese merhabalar, hepinize bebisleriniz hayirli olsun.
Ben de Polikistik over liyim. Son gunlerde goguslerimde asiri hassasiyet var. Zaten adet duzensilgi var. Bugun test yaptim? Sizce sevinebilir miyim? Doktor randevum 3 gun sonra.
Hayirli olsun benimle ayni gibi bende 4×4 gördüm tabi benimki alttan bakti cikti hcg ve ultrasona göre değişebiliyor senin hgc kaçti kese ciktiMerhabaaa ben de ctesi gittim doktora ve karından direk keseyi gördü tahmini 4+3 dedi ama 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı bakalım inşallah duyabilirim beta fln hiç bakmadı gerek yok dedi :))
Normal demi hiç bir belirti olmayıp belim ağrıyınca korktum arada geliyor gerçiGeçen hafta benim çok fazlaydı geçti canım. Normal yani rahim genişliyo ve hormonlardan dolayı imiş. İnternette okumuştum
Benim de silik çıkmıştı gebeliğimi öğrendiğim testte. Muhakkak bi kan testi yaptır yarın. Randevuya giderken beta hcg ni bilmiş olursun hem randevuya giderken. Hamilesin canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
Ben varim canim 16 ocak ayni gün cok mutlu oldum sen ne durumdasin ben pazartesi günü keseyi gördüm 4×4 de hcg değerin kaç hayirli olsun bebişinmerhaba arkadaslar bende bugun kan verdim sat 16 ocak :) benmle ayni olan ekim annesi var mi
aaa cok mutlu oldum yarin ogrenicem sonucu ikinci gebeliğimBen varim canim 16 ocak ayni gün cok mutlu oldum sen ne durumdasin ben pazartesi günü keseyi gördüm 4×4 de hcg değerin kaç hayirli olsun bebişin
Yok canim ilk diğil bende cok sevindim oğlunda neden cok gittinaaa cok mutlu oldum yarin ogrenicem sonucu ikinci gebeliğimoglumda surekli hastaneye gidip gelmiştm bu defa biraz gec gitmeyi planliyorum yarin yazarm sonucu sizin ilk gebelik mi saglikla kucagnza alin isallah
heyecadanYok canim ilk diğil bende cok sevindim oğlunda neden cok gittin
Normal normal. Her şey normalse o da normaldir. Herkeste değişiyor canım belirtilerNormal demi hiç bir belirti olmayıp belim ağrıyınca korktum arada geliyor gerçi
Sanirim biz bütün anneler boyleyiz endişeli ve sabirsiz kac haftalik cikmişti oglun hatirliyor musun canim inşallah iyi haberler alirsin yarin oğlunla kiyaslama bu bebişini mesela ben kizimda adetim gecti hissettim ben hamile oldugumu 2 kere test yaptim yok bekledim sonra doktora gittim kan aldi kanda da değer baya yüksekti ama tam 5 bitti kesem cikti baya sitresliyidiheyecadangünleri gecirememiştm ilk gittim sadece rahim kalinligini ogrendm sonra gttim keseyi gorduk sonra gttm kalp atişi icin iki hafta da 3 4 kez gtmiştm hatta farkli doktora bile gitmiştm bu goremedi galiba bide doktor degştreym diye
Şimdi ise 4×4 de gördük hayirlisi olsun hakkindaSanirim biz bütün anneler boyleyiz endişeli ve sabirsiz kac haftalik cikmişti oglun hatirliyor musun canim inşallah iyi haberler alirsin yarin oğlunla kiyaslama bu bebişini mesela ben kizimda adetim gecti hissettim ben hamile oldugumu 2 kere test yaptim yok bekledim sonra doktora gittim kan aldi kanda da değer baya yüksekti ama tam 5 bitti kesem cikti baya sitresliyidi
Bu arada öncelikle sağlıcakla gelsin bebişin ben yeni bir uygulama keşfettim dr Banu çiftçi çok beğendim aklınızda olsunÖncelikle hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Şimdi flo diye bir uygulama var bence öncelikle onu indir telefonuna, son adet tarihini işaretle, ordan takibini yap. Hamilelik haftası bir önceki adetinin ilk gününden itibaren hesaplanır. Ben mesela 1 Ocak'ta adet oldum en son, 1 Ocaktan itibaren beni hamile olarak kabul ediyor beni doktorlar. Üzerine de sayıyorlar kaç hafta kaç gün geçti. 6+7 demek 6 hafta 7 günlük demek, 1 gün sonra 7. haftaya başlayacağım. benim de ilk hamileliğim, acemiyiz hepimiz :)
Bakteri herhangi bir çatlak bulup, delik bulup vucuda girmesin diye :) eldiven takiyorum et dograrken o yuzden :)Çiğ eti yemeyi anladım da dokunma ne demek
Elika diye bi uygulama var o da çok güzel. Ben ikisini de indirdimBu arada öncelikle sağlıcakla gelsin bebişin ben yeni bir uygulama keşfettim dr Banu çiftçi çok beğendim aklınızda olsun
6+7 yok kuzum 6+0 1 2 3 4 5 ve en son 6+6 sonra diğer haftaya geçiyo 7+0 7+1 diyeÖncelikle hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Şimdi flo diye bir uygulama var bence öncelikle onu indir telefonuna, son adet tarihini işaretle, ordan takibini yap. Hamilelik haftası bir önceki adetinin ilk gününden itibaren hesaplanır. Ben mesela 1 Ocak'ta adet oldum en son, 1 Ocaktan itibaren beni hamile olarak kabul ediyor beni doktorlar. Üzerine de sayıyorlar kaç hafta kaç gün geçti. 6+7 demek 6 hafta 7 günlük demek, 1 gün sonra 7. haftaya başlayacağım. benim de ilk hamileliğim, acemiyiz hepimiz :)
Bence sevinebilirsin çok çok az silik bile olsa vardır gebelik derler yanılma payı sıfır derler ki sende gayet rahat gözüküyor çizgi maşallah tebrik ederimHerkese merhabalar, hepinize bebisleriniz hayirli olsun.
Ben de Polikistik over liyim. Son gunlerde goguslerimde asiri hassasiyet var. Zaten adet duzensilgi var. Bugun test yaptim? Sizce sevinebilir miyim? Doktor randevum 3 gun sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?