2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
evet kedi köpekde bi bakteri var hamilelere baya zararlı su an o bakterinin bulasma ihtimali cok yüksek banada doktorlar söylemedi netten okumustum :)ama çiğköftesiz yasayamam tabi etsiz olanlarını yiyorum ben :)
Evet kızlar toksoplazma testiniz negatif çıktıysa özellikle yaklaşmayın kedi ve köpeğe

Pozitif ise bağışıklığın var demek oluyor . Negatif ise yok kendini koru

Asla tedirgin olmayın bende kalp atışını gördüm sadece doktorum duymak için ona ekstra frekans ve ısı gittiğini o yüzden dinlemeyi uygun görmediğini söyledi görmek yeterli dedi

Ha haa olabilir neden olmasın Allah nasip ederse devlet hast.deki gebe okuluna gitmeyi düşünüyorum beraber gideriz
canim hazirandan itibaren bende ordayim zaten orda dogum yapicam nasipse beraber dogururz belki :)

toxoplasma ıgm sonuç 0.22 negatif yazıyor bende normalde cıkması gerekende negatif değilmidir cok anlayamadım bunları :)
Yani o bakteriye bağışıklığın varsa pozitif yazar olmadığı için negatif yazıyor bu da dikkat etmemiz gerektiğini söylüyor canım

Arkadaşlar merhaba toksoplazması negatif çıkanlar özellikle çocuk parkları ince kum bulunan yerler hayvan dışkısından bulaşan bir mikrop.

Bu endişelerimiz neden bitmiyorsa? Siz duymuşsunuz çok şükür kalp atımını, artık biraz rahatlayın bence, tadını çıkarın. Ben de sizi takip ediyor olacağım bundan sonra, inşallah sağlıkla ilerleriz dediğiniz gibi

Yani o bakteriye bağışıklığın varsa pozitif yazar olmadığı için negatif yazıyor bu da dikkat etmemiz gerektiğini söylüyor canım
2 doktora gittim ki birisi cok iyi iyide para lıyor sonuclarada baktı iyi sıkıntı yok dedi sadece ve ben bunu burdan öğreniyorum ama bi dahakine gittiğimde sölicem artık bide cokda sorarım ama heycandan bu sefer kal geldi heralde bu teste bakıp sadece sonuclar iyi skntı yok nedir ya bi uyar bi bsy söle ((

duydum ama emin olamıyorum hepsi farklı bsy diyor küçük oldugu için öyle bence emin olamıyorlar ilk baslarda cuma günü tekrar gideceğim inş o zmnda bakıcam yine :))

Evet bana da aynısını dedi doktor tamam gebelik var dedi yolladı 5 tüp kan verdim 3 sayfa test sonucu çıktı hiç birini yorumlamadı bende sonuçları nete yazdım kendi kendime her şeyi yorumladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…