2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet bana da aynısını dedi doktor tamam gebelik var dedi yolladı 5 tüp kan verdim 3 sayfa test sonucu çıktı hiç birini yorumlamadı bende sonuçları nete yazdım kendi kendime her şeyi yorumladım
ya bu devlette filan normalde 350 tl muayene ücreti verdiğin byerde normal değil ben testi baska yerde yaptırdım bakayım dedi sıkıntı yok eskskler var onlarıda yapalım dedi gittiğimde sölicem bana tek tek anlatın iyi yada kötü ben meraklı insanım ben sormadan herseyi sölerseniz sevnirim dicem az para vermiyoruz yani :)

Kizlar bugun adet gecikmemin 3. Gunu pazartesi kan verdigimde 527 cikmisti bugun 901 uzuldum biraz azmi artmis sizce (

Ev kedisi hayatında dışarı çıkmadı aşıları tam sadece kuru mama yer. Biz hayvana dışarıdan mikrop taşıyoruz asıl onun bizden korunması lazım
Benim de kedim var:) Evet onlar bizim evlatlarımız, biz şuan koyun koyuna uyuyarak büyütüyoruz kardeşini:)

Asla tedirgin olmayın bende kalp atışını gördüm sadece doktorum duymak için ona ekstra frekans ve ısı gittiğini o yüzden dinlemeyi uygun görmediğini söyledi görmek yeterli dedi
Benim biraz takıldığım nokta duymaya çalışmasına rağmen duyamamasıydı, baya bir denedi. Ama geçen haftadan bu haftaya gelişme olduğu için çok takılmıyorum. Zaten doktor da olumsuz bir şey söylemedi, de insanın içi rahat etmiyor işte. Neyse, 9. haftaya kadar yolu var diyor buradakiler, o beni biraz rahatlattı.

Merhaba kızlar bende ekim annesi olacagı inşallah.düşük tehlikem var 3gündür yatıyorum inşallah hayırlısı olsun. Toxoplasma bağısıklıgım hic yok kediden köpekten uzak durmak haricinde sebze meyvedende geçiyor. Ben hepsini sirkeli suda 10dk bekletip sonra güzelce yıkayıp tüketiyorum.

duydum ama emin olamıyorum hepsi farklı bsy diyor küçük oldugu için öyle bence emin olamıyorlar ilk baslarda cuma günü tekrar gideceğim inş o zmnda bakıcam yine :))
2 günde bile çok fark edenleri okudum, o yüzden umutla bekleyelim, hayırlısıysa duyarız zaten gümbür gümbür :)

Neden o kadar pahalı afyon un en iyisi diyebileceklerimizden bir doktor özelde üstelik kadın Prof. Ve 85 TL ücreti. Ben o kadar para versem 1 saat çıkmam odadan tüm süreci bana anlat derim

Neden o kadar pahalı afyon un en iyisi diyebileceklerimizden bir doktor özelde üstelik kadın Prof. Ve 85 TL ücreti. Ben o kadar para versem 1 saat çıkmam odadan tüm süreci bana anlat derim
ankarada öle muayenehanesi olan isim yapmıs doktorların muayene ücretleri 300 350 tl :) paket anlasırsan paketten düşüyorlar paketlerde 8bin baslıyor hastaneye göre değişiyor :)

Kizlar bugun adet gecikmemin 3. Gunu pazartesi kan verdigimde 527 cikmisti bugun 901 uzuldum biraz azmi artmis sizce (
Hayır canım az değil. Benim ilk 1300 2.gün 1500 çıktı sonra giderek arttı. Burda okuduğun her değere takılma herkesin artışı farklı olur

ankarada öle muayenehanesi olan isim yapmıs doktorların muayene ücretleri 300 350 tl :) paket anlasırsan paketten düşüyorlar paketlerde 8bin baslıyor hastaneye göre değişiyor :)
Amannn çok fazla yaa asla benlik değil

Kızlaarr 1 haftadır sadece bulantım vardı bu sabah kustum ilk defa zor bir hamilelik beni bekliyor galiba sizde durumlar nasıl

Kızlaarr 1 haftadır sadece bulantım vardı bu sabah kustum ilk defa zor bir hamilelik beni bekliyor galiba sizde durumlar nasıl
Ben de bulantı yok umarım böyle devam eder sadece yemek yedikten sonra biraz oluyor sabah iştahsız oluyorum muz yiyorum kahvaltıyı geç yapıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…