Evet bana da aynısını dedi doktor tamam gebelik var dedi yolladı 5 tüp kan verdim 3 sayfa test sonucu çıktı hiç birini yorumlamadı bende sonuçları nete yazdım kendi kendime her şeyi yorumladım
ya bu devlette filan normalde 350 tl muayene ücreti verdiğin byerde normal değil ben testi baska yerde yaptırdım bakayım dedi sıkıntı yok eskskler var onlarıda yapalım dedi gittiğimde sölicem bana tek tek anlatın iyi yada kötü ben meraklı insanım ben sormadan herseyi sölerseniz sevnirim dicem az para vermiyoruz yani :)
Asla tedirgin olmayın bende kalp atışını gördüm sadece doktorum duymak için ona ekstra frekans ve ısı gittiğini o yüzden dinlemeyi uygun görmediğini söyledi görmek yeterli dedi
Benim biraz takıldığım nokta duymaya çalışmasına rağmen duyamamasıydı, baya bir denedi. Ama geçen haftadan bu haftaya gelişme olduğu için çok takılmıyorum. Zaten doktor da olumsuz bir şey söylemedi, de insanın içi rahat etmiyor işte. Neyse, 9. haftaya kadar yolu var diyor buradakiler, o beni biraz rahatlattı.
Merhaba kızlar bende ekim annesi olacagı inşallah.düşük tehlikem var 3gündür yatıyorum inşallah hayırlısı olsun. Toxoplasma bağısıklıgım hic yok kediden köpekten uzak durmak haricinde sebze meyvedende geçiyor. Ben hepsini sirkeli suda 10dk bekletip sonra güzelce yıkayıp tüketiyorum.
duydum ama emin olamıyorum hepsi farklı bsy diyor küçük oldugu için öyle bence emin olamıyorlar ilk baslarda cuma günü tekrar gideceğim inş o zmnda bakıcam yine :))
ya bu devlette filan normalde 350 tl muayene ücreti verdiğin byerde normal değil ben testi baska yerde yaptırdım bakayım dedi sıkıntı yok eskskler var onlarıda yapalım dedi gittiğimde sölicem bana tek tek anlatın iyi yada kötü ben meraklı insanım ben sormadan herseyi sölerseniz sevnirim dicem az para vermiyoruz yani :)
Neden o kadar pahalı afyon un en iyisi diyebileceklerimizden bir doktor özelde üstelik kadın Prof. Ve 85 TL ücreti. Ben o kadar para versem 1 saat çıkmam odadan tüm süreci bana anlat derim
Neden o kadar pahalı afyon un en iyisi diyebileceklerimizden bir doktor özelde üstelik kadın Prof. Ve 85 TL ücreti. Ben o kadar para versem 1 saat çıkmam odadan tüm süreci bana anlat derim