2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlaarr 1 haftadır sadece bulantım vardı bu sabah kustum ilk defa zor bir hamilelik beni bekliyor galiba sizde durumlar nasıl
Canım bende de sadece 1 defa oldu 1 haftadır tık yok çok şükür. Yani devamı gelecek diye kendini şartlama süreci eğlenceli hale getirmeye odaklayalım kendimizi

Kizlar bugun adet gecikmemin 3. Gunu pazartesi kan verdigimde 527 cikmisti bugun 901 uzuldum biraz azmi artmis sizce (
Aynı yerde mi verdin kanı
2 kata yakın merak etme saat farkı da olabilir tam 48 saat doldu mu? öyleyse bile güzel artışın takılma hiç

Biraz az gibi ama kendini üzmemeye çalış
Az artmamış, ortalama 2 kat dendiği için biz hep 2 kat gibi görmek istiyoruz artışı. Halbuki minimum sınırı yutdışındaki doktorlar %35, Türkiye'deki doktorlar %60 artık olarak veriyor. Bence gayet iyi, sıkmayın canınızı. Benim adet gecikmemin 2. günü benim 37ydi, katlana katlana arttı çok şükür. O zaman ben değerleri hiç takmamıştım kafaya, siz de takmayın lütfen.

Oylemi diyosunuz bende bian uzuldum azima geldi deger
Hayır benle kıyaslarsan senin de 200 şeklinde artmış aynıyız yani sonra ben 4 gün sonra tekrar kan verdim bir baktım 8000 lerde değer. Sakın moral bozma stres zaten bu olayda en kötü şey

Oylemi cok mutlu oldum bunlari duyunca insan ister istemez takiliyor iki katindan az diye uzuldm bende hayirla kucagima almak nasip olur insallah

Hayır benle kıyaslarsan senin de 200 şeklinde artmış aynıyız yani sonra ben 4 gün sonra tekrar kan verdim bir baktım 8000 lerde değer. Sakın moral bozma stres zaten bu olayda en kötü şey
Haklisiniz dusunmemeye calisacagim insallah dahada artar hayirla kavusurum

Kızlar merhabalar buraya yeni üye oldum Allah nasip ederse bende Ekim annesi olacağım 7+1 im bugün benim gibi olanlar mide bulantılarınız başladı mı sadece arada göğüs hassasiyetim var başka da hiç birşeyim yok sizde de öyle mi

Haaa, süper, erken gitmiyorsun ne güzel. İnşallah duyarsınız bebişinizin sesini pıt pıt
İnşallah hepimiz doktor ne zaman çağırırsa o zaman gidiyorum hem strese de girmemiş oluyorum duyuldu duyulmadı panik oluyoruz sonra ben keseye de 5+4 de gitmiştim

İnşallah güzel haberler alırız . Benimde şuan az artışlı olduğu için sıkıntılı daha öncesinde de artış yavaştı ve 6. Haftasında kalbi durmuştu

evet kedi köpekde bi bakteri var hamilelere baya zararlı su an o bakterinin bulasma ihtimali cok yüksek banada doktorlar söylemedi netten okumustum :)ama çiğköftesiz yasayamam tabi etsiz olanlarını yiyorum ben :)
Kızlar benim kedim var test falan yaptırdım bikaç doktora sordum problem olmaz dediler

İnşallah güzel haberler alırız . Benimde şuan az artışlı olduğu için sıkıntılı daha öncesinde de artış yavaştı ve 6. Haftasında kalbi durmuştu
Maalesef ne kadar "rahat ol, her şey olacağına varır" demek istesem de ne kadar endişeli olduğunu hissedebiliyorum, büyük bir ihtimal ne desek hissettiklerini değiştiremeyiz. Sana sadece güçlü olmaya çalış diyebilirim, bebişin seni hissedecektir Hayırlısıysa değerlerin artsın inşallah arkadaşım.

çoook teşekkür ederim .acı oldu ama bu da bana tecrübe kattı . Şu vakitte çocuk yapacağım şimdi düşünmüyorum kariyerimi tamamlayacağım gibi söylemlerim vardı . Al hadi yap bakalım gibi yüzüme çarptı . Hiçbirşey elimizde değil ve aciziz. Sadece iyi dilek ,temenni , dua ... olacağı zaman olur

Kızlar benim kedim var test falan yaptırdım bikaç doktora sordum problem olmaz dediler
Canım sen de ve kedi de toxoplasma aynıysa sorun olmaz bizim ikimizde de negatif mesela. Kumunu eşin alsın zaten bu kedi olayı çok abartılıyor iki doktorum da aynı şeyi söyledi bana anca kedinin kakasını elliyeceksin de o elini ağzına götüreceksin öyle kapılır kediden.
Doktorlarımın dediği ve en korktuğu şey dışarıda asla yeşillik yemeyeceksin dediler. Herkes kediden korkar ama asıl yıkanmamış yeşillikten kapılırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…