Canım bende de sadece 1 defa oldu 1 haftadır tık yok çok şükür. Yani devamı gelecek diye kendini şartlama süreci eğlenceli hale getirmeye odaklayalım kendimiziKızlaarr 1 haftadır sadece bulantım vardı bu sabah kustum ilk defa zor bir hamilelik beni bekliyor galiba sizde durumlar nasıl
Aynı yerde mi verdin kanıKizlar bugun adet gecikmemin 3. Gunu pazartesi kan verdigimde 527 cikmisti bugun 901 uzuldum biraz azmi artmis sizce(
Umarım böyle rahat geçirirsinBen de bulantı yok umarım böyle devam eder sadece yemek yedikten sonra biraz oluyor sabah iştahsız oluyorum muz yiyorum kahvaltıyı geç yapıyorum artık
Umarım en kısa zamanda biterCanım bende de sadece 1 defa oldu 1 haftadır tık yok çok şükür. Yani devamı gelecek diye kendini şartlama süreci eğlenceli hale getirmeye odaklayalım kendimizi
Evet ayni yerde verdim insallah dediginiz gibidir tesekkur ederimAynı yerde mi verdin kanı
2 kata yakın merak etme saat farkı da olabilir tam 48 saat doldu mu? öyleyse bile güzel artışın takılma hiç
Az artmamış, ortalama 2 kat dendiği için biz hep 2 kat gibi görmek istiyoruz artışı. Halbuki minimum sınırı yutdışındaki doktorlar %35, Türkiye'deki doktorlar %60 artık olarak veriyor. Bence gayet iyi, sıkmayın canınızı. Benim adet gecikmemin 2. günü benim 37ydi, katlana katlana arttı çok şükür. O zaman ben değerleri hiç takmamıştım kafaya, siz de takmayın lütfen.Biraz az gibi ama kendini üzmemeye çalış
Hayır benle kıyaslarsan senin de 200 şeklinde artmış aynıyız yani sonra ben 4 gün sonra tekrar kan verdim bir baktım 8000 lerde değer. Sakın moral bozma stres zaten bu olayda en kötü şeyOylemi diyosunuz bende bian uzuldum azima geldi deger
Aynen biz de :) kardeşi doğuyunca yanyana uyuyacaklar birlikte büyüyeceklerini düşününxe gözyaşlarımı tutamıyorumBenim de kedim var:) Evet onlar bizim evlatlarımız, biz şuan koyun koyuna uyuyarak büyütüyoruz kardeşini:)
Oylemi cok mutlu oldum bunlari duyunca insan ister istemez takiliyor iki katindan az diye uzuldm bende hayirla kucagima almak nasip olur insallahAz artmamış, ortalama 2 kat dendiği için biz hep 2 kat gibi görmek istiyoruz artışı. Halbuki minimum sınırı yutdışındaki doktorlar %35, Türkiye'deki doktorlar %60 artık olarak veriyor. Bence gayet iyi, sıkmayın canınızı. Benim adet gecikmemin 2. günü benim 37ydi, katlana katlana arttı çok şükür. O zaman ben değerleri hiç takmamıştım kafaya, siz de takmayın lütfen.
Haklisiniz dusunmemeye calisacagim insallah dahada artar hayirla kavusurumHayır benle kıyaslarsan senin de 200 şeklinde artmış aynıyız yani sonra ben 4 gün sonra tekrar kan verdim bir baktım 8000 lerde değer. Sakın moral bozma stres zaten bu olayda en kötü şey
İnşallah hepimizHaaa, süper, erken gitmiyorsun ne güzel. İnşallah duyarsınız bebişinizin sesini pıt pıt
Saati saatine aynı mıydı bence artış güzel Allah korusun kötü bişi olsa bu kadar artmazdı bileKizlar bugun adet gecikmemin 3. Gunu pazartesi kan verdigimde 527 cikmisti bugun 901 uzuldum biraz azmi artmis sizce(
İnşallah güzel haberler alırız . Benimde şuan az artışlı olduğu için sıkıntılıAz artmamış, ortalama 2 kat dendiği için biz hep 2 kat gibi görmek istiyoruz artışı. Halbuki minimum sınırı yutdışındaki doktorlar %35, Türkiye'deki doktorlar %60 artık olarak veriyor. Bence gayet iyi, sıkmayın canınızı. Benim adet gecikmemin 2. günü benim 37ydi, katlana katlana arttı çok şükür. O zaman ben değerleri hiç takmamıştım kafaya, siz de takmayın lütfen.
Aminn Allah korusun yaklasik saatler ayniydi umarim dediginiz gibidirSaati saatine aynı mıydı bence artış güzel Allah korusun kötü bişi olsa bu kadar artmazdı bile
Kızlar benim kedim var test falan yaptırdım bikaç doktora sordum problem olmaz dedilerevet kedi köpekde bi bakteri var hamilelere baya zararlı su an o bakterinin bulasma ihtimali cok yüksek banada doktorlar söylemedi netten okumustum :)ama çiğköftesiz yasayamam tabi etsiz olanlarını yiyorum ben :)
Maalesef ne kadar "rahat ol, her şey olacağına varır" demek istesem de ne kadar endişeli olduğunu hissedebiliyorum, büyük bir ihtimal ne desek hissettiklerini değiştiremeyiz. Sana sadece güçlü olmaya çalış diyebilirim, bebişin seni hissedecektirİnşallah güzel haberler alırız . Benimde şuan az artışlı olduğu için sıkıntılıdaha öncesinde de artış yavaştı ve 6. Haftasında kalbi durmuştu
Kızlar benim kedim var test falan yaptırdım bikaç doktora sordum problem olmaz dediler
Maalesef ne kadar "rahat ol, her şey olacağına varır" demek istesem de ne kadar endişeli olduğunu hissedebiliyorum, büyük bir ihtimal ne desek hissettiklerini değiştiremeyiz. Sana sadece güçlü olmaya çalış diyebilirim, bebişin seni hissedecektirHayırlısıysa değerlerin artsın inşallah arkadaşım.
Canım sen de ve kedi de toxoplasma aynıysa sorun olmaz bizim ikimizde de negatif mesela. Kumunu eşin alsın zaten bu kedi olayı çok abartılıyor iki doktorum da aynı şeyi söyledi bana anca kedinin kakasını elliyeceksin de o elini ağzına götüreceksin öyle kapılır kediden.Kızlar benim kedim var test falan yaptırdım bikaç doktora sordum problem olmaz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?