2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kısmetinde varsa olur, yoksa olmaz, asla böyle düşünme. Forumda başka başlıklarda 18-20 yaşında arkadaşlara infertilite teşhisi koyulduğu oluyor. Daha o yaşlarda yumurta rezervleri bitenler var. O yüzden erteledim, tüh vah deme. Her şeyin bir zamanı var, buna kesinlikle inanıyorum. Hiç inşallah diye dua etmiyorum, özellikle hayırlısıysa diye dua ediyorum. Allah en hayırlısını biliyor.

Kesinlikle hayırlısı artmıyorsa da vardır sebebi ,sağlıksız gebeliktir , riskleri komplikasyonları hepimiz az çok biliyoruz . Allah zor imtihanlarla sınamasın bizi

Günaydın
Birazdan evden çıkacağım , randevum var. Dua edin ne olur , şaka maka iyice gerildim 9 yıl sonra sessizce gelen mucizem benimle olsun, hersey yolunda olsun Göreyim inşallah meleğimi
Inşallah canim rabbim yardim etsin

Herkese mrb bugün doktora gittim. 6+5 im. Kese hala küçük büyümemiş. 5 hafta ile uyumlu. Bir hafta önce de böyleydi. Doktor beta hcg baktı sonuç 6600 çıktı. Fikirlerinizi almak istiyorum..

Herkese mrb bugün doktora gittim. 6+5 im. Kese hala küçük büyümemiş. 5 hafta ile uyumlu. Bir hafta önce de böyleydi. Doktor beta hcg baktı sonuç 6600 çıktı. Fikirlerinizi almak istiyorum..
Doktorlardan duydugum 8.haftaya kadar bekleniyor ama bir fikrim yok.

o bekleme biraz anneyi ,aileyi hazırlamak için oluyor . Ümidini kaybetme çok olumsuzda düşünme çok olumluda . Nasıl bir düşünme şekli diyeceksin

kesenin şekli nasıl . Fk ölçebilmiş 5 haftalık dediğine göre peki yolk saç fln görünüyor muydu

Doktor pazartesi bidaha gel dedi. 10.000 civarı bekliyordu bugün sonucu. Düşmemiş ama iyi de artmamış dedi. Sadece kese göründü. O da aynı büyümemiş. Kanama devam ediyor

Kendimi olumsuza alıştırmaya başladım ben
Olumsuzun olumlu yanlarını düşün . Sağlıklı gebelik her türlü ilerliyor . Hatta mucize gibi ilerleyenleri bile oluyor . Kadın bebek düşünmediği için kürtaj oluyor ve keseyi alamıyorlar, kadının gebeliği devam ediyor bir ay önce çıkmıştı bu haber . Bebek resmen dünyaya gelmek için zorla tutunuyor .
değer artmıyorsa bir anomali var demek ki . Sağlıklı gebelik , sağlıklı bebek hepimizin arzusu . İyi yanlarını görmeye çalış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…