- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
kuzum iyi bir doktor bulabildin mi ne yaptinNeden o kadar pahalıafyon un en iyisi diyebileceklerimizden bir doktor özelde üstelik kadın Prof. Ve 85 TL ücreti. Ben o kadar para versem 1 saat çıkmam odadan tüm süreci bana anlat derim
Kısmetinde varsa olur, yoksa olmaz, asla böyle düşünme. Forumda başka başlıklarda 18-20 yaşında arkadaşlara infertilite teşhisi koyulduğu oluyor. Daha o yaşlarda yumurta rezervleri bitenler var. O yüzden erteledim, tüh vah deme. Her şeyin bir zamanı var, buna kesinlikle inanıyorum. Hiç inşallah diye dua etmiyorum, özellikle hayırlısıysa diye dua ediyorum. Allah en hayırlısını biliyor.çoook teşekkür ederim .acı oldu ama bu da bana tecrübe kattı . Şu vakitte çocuk yapacağım şimdi düşünmüyorum kariyerimi tamamlayacağım gibi söylemlerim vardı . Al hadi yap bakalım gibi yüzüme çarptı . Hiçbirşey elimizde değil ve aciziz. Sadece iyi dilek ,temenni , dua... olacağı zaman olur
Kesinlikle hayırlısıKısmetinde varsa olur, yoksa olmaz, asla böyle düşünme. Forumda başka başlıklarda 18-20 yaşında arkadaşlara infertilite teşhisi koyulduğu oluyor. Daha o yaşlarda yumurta rezervleri bitenler var. O yüzden erteledim, tüh vah deme. Her şeyin bir zamanı var, buna kesinlikle inanıyorum. Hiç inşallah diye dua etmiyorum, özellikle hayırlısıysa diye dua ediyorum. Allah en hayırlısını biliyor.
İnşallah duyarsın canımBugün kalp atışı için randevumuz var hanımlar dua edin lütfen çok endişeliyim bir kez o olumsuz kalp atışı durmuş cümlesini duyduğum için artık hep korkuyorum
tsk ediyorum sizinki de hayrli olsunHoşgeldin hayır tam da yerine yazdın☺ maşallah bu arada tebrik ederim
bi mali müşavir olarak benlikde değilde söz konusu bebek olunca akan sular durdu :))Amannn çok fazla yaaasla benlik değil
İnşallah güzel haberler alacaksınBugün kalp atışı için randevumuz var hanımlar dua edin lütfen çok endişeliyim bir kez o olumsuz kalp atışı durmuş cümlesini duyduğum için artık hep korkuyorum
Bebek göründü müMerhaba kizlar. Benimde yarın kontrolum var. Geçen hafta görememiştik. İnşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim.
Inşallah canim rabbim yardim etsinGünaydın
Birazdan evden çıkacağım , randevum var. Dua edin ne olur , şaka maka iyice gerildim9 yıl sonra sessizce gelen mucizem benimle olsun, hersey yolunda olsun Göreyim inşallah meleğimi
Ay maşallah cok mutlu oldum sevimdim senin adinaŞükürler olsun, bebisi de kalp atışını da gördükpıt pıt atıyor kalbimiz
doktor bi yorum yapmadımı pekiHerkese mrb bugün doktora gittim. 6+5 im. Kese hala küçük büyümemiş. 5 hafta ile uyumlu. Bir hafta önce de böyleydi. Doktor beta hcg baktı sonuç 6600 çıktı. Fikirlerinizi almak istiyorum..
Doktorlardan duydugum 8.haftaya kadar bekleniyor ama bir fikrim yok.Herkese mrb bugün doktora gittim. 6+5 im. Kese hala küçük büyümemiş. 5 hafta ile uyumlu. Bir hafta önce de böyleydi. Doktor beta hcg baktı sonuç 6600 çıktı. Fikirlerinizi almak istiyorum..
Belki geç döllenmedir içini ferah tut senHerkese mrb bugün doktora gittim. 6+5 im. Kese hala küçük büyümemiş. 5 hafta ile uyumlu. Bir hafta önce de böyleydi. Doktor beta hcg baktı sonuç 6600 çıktı. Fikirlerinizi almak istiyorum..
Herkese mrb bugün doktora gittim. 6+5 im. Kese hala küçük büyümemiş. 5 hafta ile uyumlu. Bir hafta önce de böyleydi. Doktor beta hcg baktı sonuç 6600 çıktı. Fikirlerinizi almak istiyorum..
Doktorlardan duydugum 8.haftaya kadar bekleniyor ama bir fikrim yok.
Herkese mrb bugün doktora gittim. 6+5 im. Kese hala küçük büyümemiş. 5 hafta ile uyumlu. Bir hafta önce de böyleydi. Doktor beta hcg baktı sonuç 6600 çıktı. Fikirlerinizi almak istiyorum..
Olumsuzun olumlu yanlarını düşün . Sağlıklı gebelik her türlü ilerliyor . Hatta mucize gibi ilerleyenleri bile oluyor . Kadın bebek düşünmediği için kürtaj oluyor ve keseyi alamıyorlar, kadının gebeliği devam ediyor bir ay önce çıkmıştı bu haber . Bebek resmen dünyaya gelmek için zorla tutunuyor .Kendimi olumsuza alıştırmaya başladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?