HematolojiKan pıhtılaşma testini kadın doğum doktoru hariç başka hangi bölüme gitsem yaptırabilirim arkadaşlar
progestanı vajinal ve sadece geceleri kullanıyorum ama o kadar çok uyuyorumki artık bunu sorun olduğunu düşünmeye başladımProgestan kullananlar ağızdan mı alıyorsunuz vajinal mi?
Benim doktorum vajinal yazdı, Çarşamba devlet hastanesindeki doktor da iyi doktorun biliyormuş bunu dedi. Ağızdan alınınca gereksiz sersemlik vs yapıyor en iyisi vajinal kullanmak dedi. Ben bir süre ağızdan aldım, şimdi vajinal kullanmaya başladım. Tabi kullandıktan sonra bir süre uzanmak gerekli, bu nedenle uzanamayacaksan sabah akşam yerine tüm dozu akşam uygulayabilirsin dedi. Progestan kullanıp sersemlik yaşayan uykudan kendini alamayan varsa aranızda bu bilgiyi buraya not düşmek isterim
Hemen kötüyü düşünme ılık duş al belki gebelik nedeniyle ateş basması oluyordur bazen ben de oluyor gribal enf belirtileri var mi ateş dışındaGünaydın kızlar, gece boyunca terledim sabah uyandığımda da ateşim vardı midem bulandı hemen elimi yüzümü yıkadım odamı havalandırdım ve düşürdüm.. Yapmamam gereken birşey yaptım ve google'de arattım hiç güzel şeyler yazmiyor tırsmaya başladım
genetik bölümünde yapılıyor canım ama sonuçları 1 aydan önce çıkmıyor bilgin olsun. Ve de gebelik sırasında yapılıyor mu onu bilmiyorumKan pıhtılaşma testini kadın doğum doktoru hariç başka hangi bölüme gitsem yaptırabilirim arkadaşlar
Bana da dün verdi progestan ama sadece yatmadan aksamları 1 tane vajinal kullaniyorum oyle dedi. Biraz degisik bir akinti yapiyor amaProgestan kullananlar ağızdan mı alıyorsunuz vajinal mi?
Benim doktorum vajinal yazdı, Çarşamba devlet hastanesindeki doktor da iyi doktorun biliyormuş bunu dedi. Ağızdan alınınca gereksiz sersemlik vs yapıyor en iyisi vajinal kullanmak dedi. Ben bir süre ağızdan aldım, şimdi vajinal kullanmaya başladım. Tabi kullandıktan sonra bir süre uzanmak gerekli, bu nedenle uzanamayacaksan sabah akşam yerine tüm dozu akşam uygulayabilirsin dedi. Progestan kullanıp sersemlik yaşayan uykudan kendini alamayan varsa aranızda bu bilgiyi buraya not düşmek isterim
Canım bat 8 Ocak yazmışsın ama beklenen doğumun nasıl 22 ekim oluyor benim 9 Ocak beklenen doğum 15 ekimKızlar çok canım sıkkın. Nolur bilen biri aydınlatsın beni. Sat 8 ocakta. Yani 6. Haftanın içindeyim. 8 gün önce yani geçen çarşamba hcg 492ydi. Dün yani perşembe 8572 çıktı. Doktor dün ultrasonda kesenin 6 haftalık bi hamileliği göre çok küçük olduğunu, kan değerlerinin de yeteri kadar ilerlemediğini söyledi. 2 gün so ra tekrsr kan vermeye çağırdı ve duruma göre kürtajdan bahsetti. Bu tarz bir durum yaşayan var mı? Sizin değerleriniz nasıl ileeyordu. Fikir verin lütfen. Kendimi her ihtimale hazırlamak istiyorum ama içten içe de çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim
O zaman gec dollenme ihtimali yuksek moralinizi bozmayin. Yarin doktordan sonra haber verirsiniz bize de.Sat 8 ocak. Ama adetlerim düzensizdir. Hep bir kaç gün kayıyor. Ben de geç döllenmedşr belki diye düşündüm. Ama acaba anlamadığım şeyler mi var, doktor neden böyle yorum yaptı diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Yarın başka bi doktora gidicem. İnşaallah bi sıkıntı çıkmaz
Pardon 28 ekimCanım bat 8 Ocak yazmışsın ama beklenen doğumun nasıl 22 ekim oluyor benim 9 Ocak beklenen doğum 15 ekim
Hematolojiye gitsen yaparlar sanırımKan pıhtılaşma testini kadın doğum doktoru hariç başka hangi bölüme gitsem yaptırabilirim arkadaşlar
Kan değerlerinin ilerlemesinde sıkıntı yok ki anlamadım neden öyle dedi Çar 500 cuma 1000 pazar 2000 salı 4000 perşembe de 8000 e denk geliyor zaten artışın normal yani geç döllenme olduğu için görememiştir büyük ihtimalle direkt olumsuz konuşuyorlar sinir oluyorum sonuçta geç döllenme ihtimali de var sen kafana takmamaya çalış bol bol su iç kese gelişimi için su önemliKızlar çok canım sıkkın. Nolur bilen biri aydınlatsın beni. Sat 8 ocakta. Yani 6. Haftanın içindeyim. 8 gün önce yani geçen çarşamba hcg 492ydi. Dün yani perşembe 8572 çıktı. Doktor dün ultrasonda kesenin 6 haftalık bi hamileliği göre çok küçük olduğunu, kan değerlerinin de yeteri kadar ilerlemediğini söyledi. 2 gün so ra tekrsr kan vermeye çağırdı ve duruma göre kürtajdan bahsetti. Bu tarz bir durum yaşayan var mı? Sizin değerleriniz nasıl ileeyordu. Fikir verin lütfen. Kendimi her ihtimale hazırlamak istiyorum ama içten içe de çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim
Bende aynı şeyi diyecektim.O zaman deneyelimama benimki gün boyu açık sabah ilk yaptığım koyu
Bende kimseye söylemedim doğumgünümde sürpriz yapmayı planlıyorum 8 haftanın içinde olmama rağmen çok şükür bulantı tiksinme yok ama bir zamandan sonra anlarlar sizinkiler bahanelerden dolayı :)Günaydın arkadaşlar.. Valla gebeliğim çok şükür güzel geçiyor da insanlara henüz söylemedik ya o beni aşırı strese sokuyor yaÇalıştığım için öğlen mesela arkadaşlarım kahve içmeye gidelim diyor ben normalde kahve delisi insan kahveden tiksinti geldiği için gidesim bile gelmiyor, sürekli bir yalan uyduruyorum.. Onlar kahve içerken ben canım su istiyor diye su içen saçma bir halde oluyorum..Annemler yemeğe çağrıyor mesela hafif bulantım oluyo ya da uykum oluyo eve gitmek istiyorum. Sürekli yakınlarımdan kaçıyorum resmen, bir söylesem de kurtulsam modundayım Herşeyimi hep açık yaşamayı seven biriyim böyle kendimi gizli saklı bişey yapıyorum gibi hissediyorum bu his hoşuma gitmiyor Size de oluyor mu?
BENDE herseyimi acıkta yasadıgım için fazla saklayamadım ve söyledim ne olcaksa olsun napım allahtan gelene sonucta herkes bunun olma ihtimali az cok bilir içimde tutacagıma söledim rahatladımGünaydın arkadaşlar.. Valla gebeliğim çok şükür güzel geçiyor da insanlara henüz söylemedik ya o beni aşırı strese sokuyor yaÇalıştığım için öğlen mesela arkadaşlarım kahve içmeye gidelim diyor ben normalde kahve delisi insan kahveden tiksinti geldiği için gidesim bile gelmiyor, sürekli bir yalan uyduruyorum.. Onlar kahve içerken ben canım su istiyor diye su içen saçma bir halde oluyorum..Annemler yemeğe çağrıyor mesela hafif bulantım oluyo ya da uykum oluyo eve gitmek istiyorum. Sürekli yakınlarımdan kaçıyorum resmen, bir söylesem de kurtulsam modundayım Herşeyimi hep açık yaşamayı seven biriyim böyle kendimi gizli saklı bişey yapıyorum gibi hissediyorum bu his hoşuma gitmiyor Size de oluyor mu?
Benim yaşadıklarımı yazmışsın resmen. Bende aynı durumdayım. Benim de kesem büyümüyor ve doktorlar olumsuz konuşuyor. Bekliyorum işte. Bugün öğleden sonra doktora gidcm. Üç ayrı doktora bilmem kaç defa göründüm. Çünkü bekleyemiyorum zaman geçmiyor..Kızlar çok canım sıkkın. Nolur bilen biri aydınlatsın beni. Sat 8 ocakta. Yani 6. Haftanın içindeyim. 8 gün önce yani geçen çarşamba hcg 492ydi. Dün yani perşembe 8572 çıktı. Doktor dün ultrasonda kesenin 6 haftalık bi hamileliği göre çok küçük olduğunu, kan değerlerinin de yeteri kadar ilerlemediğini söyledi. 2 gün so ra tekrsr kan vermeye çağırdı ve duruma göre kürtajdan bahsetti. Bu tarz bir durum yaşayan var mı? Sizin değerleriniz nasıl ileeyordu. Fikir verin lütfen. Kendimi her ihtimale hazırlamak istiyorum ama içten içe de çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim
28 şubatta bir kadın doğuma randevu aldım sabah 9.30 a şeyi anlamdım asm ne biz ağrıdayız burda varmıdır buradaki özeller öok pahalı memurları kadıklıyorCanım bu testleri asm de de yaptırabilirsin devlette de asm sabah 10 a kadar falan kan alıyor devlete de gideceksen sabah erken gidince saat14-16 arası cıkar sonuçlar
Biraz fazla istemişler ben de aynılarını yaptırdım özelde 89 lira tuttu ki boşluğuma geldi ilk olunca asm de de yaptırırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?