Eger cok yukselirse parol ya da minosetle dusurebiliyoruz bu ilaclara izin var zor durumda kalirsak. Gecmis olsun. Ben de zor bir gece gecirdim surekli googledan arastirdim birseylermidem agriyor stresten
Günaydın, kaç ki ateşin 38 üstü mü?
Hemen kötüyü düşünme ılık duş al belki gebelik nedeniyle ateş basması oluyordur bazen ben de oluyor gribal enf belirtileri var mi ateş dışında
Yaaa nasıl dayanabiliyorsunuz söylemeden ben coktan söyledimGünaydın arkadaşlar.. Valla gebeliğim çok şükür güzel geçiyor da insanlara henüz söylemedik ya o beni aşırı strese sokuyor yaÇalıştığım için öğlen mesela arkadaşlarım kahve içmeye gidelim diyor ben normalde kahve delisi insan kahveden tiksinti geldiği için gidesim bile gelmiyor, sürekli bir yalan uyduruyorum.. Onlar kahve içerken ben canım su istiyor diye su içen saçma bir halde oluyorum..Annemler yemeğe çağrıyor mesela hafif bulantım oluyo ya da uykum oluyo eve gitmek istiyorum. Sürekli yakınlarımdan kaçıyorum resmen, bir söylesem de kurtulsam modundayım Herşeyimi hep açık yaşamayı seven biriyim böyle kendimi gizli saklı bişey yapıyorum gibi hissediyorum bu his hoşuma gitmiyor Size de oluyor mu?
Az birsey Cubuk kraker yada yesil elma yiyorum ben hemen bastırıyor. Ebede bir avuc kuru üzüm ye miden bulanınca demişti şekerli ya daha yemedim ondan. Birsey yiyemeyince mide boş kalınca daha cok oluyor bulantı bendeKızlar herkese merhaba benim de 8 Ekim hesaplamalarıma göre size bir sorum olacaktı çok midem bulanıyor kusamıyorum da midem ağzımda geziyorum ne yapmalıyım
Malesef bende kullanıyorum hap olarak ama cok şükür bas dönmesi sersemlik uyku gibi hiçbir yan etkisi yok olmadı cok şükürProgestan kullananlar ağızdan mı alıyorsunuz vajinal mi?
Benim doktorum vajinal yazdı, Çarşamba devlet hastanesindeki doktor da iyi doktorun biliyormuş bunu dedi. Ağızdan alınınca gereksiz sersemlik vs yapıyor en iyisi vajinal kullanmak dedi. Ben bir süre ağızdan aldım, şimdi vajinal kullanmaya başladım. Tabi kullandıktan sonra bir süre uzanmak gerekli, bu nedenle uzanamayacaksan sabah akşam yerine tüm dozu akşam uygulayabilirsin dedi. Progestan kullanıp sersemlik yaşayan uykudan kendini alamayan varsa aranızda bu bilgiyi buraya not düşmek isterim
Günaydın arkadaşlar.. Valla gebeliğim çok şükür güzel geçiyor da insanlara henüz söylemedik ya o beni aşırı strese sokuyor yaÇalıştığım için öğlen mesela arkadaşlarım kahve içmeye gidelim diyor ben normalde kahve delisi insan kahveden tiksinti geldiği için gidesim bile gelmiyor, sürekli bir yalan uyduruyorum.. Onlar kahve içerken ben canım su istiyor diye su içen saçma bir halde oluyorum..Annemler yemeğe çağrıyor mesela hafif bulantım oluyo ya da uykum oluyo eve gitmek istiyorum. Sürekli yakınlarımdan kaçıyorum resmen, bir söylesem de kurtulsam modundayım Herşeyimi hep açık yaşamayı seven biriyim böyle kendimi gizli saklı bişey yapıyorum gibi hissediyorum bu his hoşuma gitmiyor Size de oluyor mu?
kese boyutlarınız nedir tam 6+2 haftalık filansınız sanırım banada öle demişlerdi 6 haftalık görünmüyor filan demişlerdi ben iyi bi doktor bulup gittiğimde gününe göre gidiyor hiç bi sıkıntı yok dedi su an 7+2 oldu bgnde gidip bakltırcam bende takıntılıyım ama küçükken ölçümlerde hep böle seyler olabiliyor sanırımBenim yaşadıklarımı yazmışsın resmen. Bende aynı durumdayım. Benim de kesem büyümüyor ve doktorlar olumsuz konuşuyor. Bekliyorum işte. Bugün öğleden sonra doktora gidcm. Üç ayrı doktora bilmem kaç defa göründüm. Çünkü bekleyemiyorum zaman geçmiyor..
38 in üstü olmadıkça sorun yok demişti doktorum. Siz yine de ara ara ölçün tetikte olun. İçinizi ferah tutun birşey olmaz Allah'ın izni ile.O an ölçemedim, hemen uyanır uyanmaz banyoya koştum yüzümü yıkadım midem bulandı sonra ölçüm 37.7 çıktı..
aile sağlıgı merkezi sanırım sağlık ocaklarından bahsediliyor28 şubatta bir kadın doğuma randevu aldım sabah 9.30 a şeyi anlamdım asm ne biz ağrıdayız burda varmıdır buradaki özeller öok pahalı memurları kadıklıyor
Üniversite hastanesi varsa genetik bölümüne gitKan pıhtılaşma testini kadın doğum doktoru hariç başka hangi bölüme gitsem yaptırabilirim arkadaşlar
Bir de parasıyla özel genetik laboratuvarlarında da yaptırabilirsin.Kan pıhtılaşma testini kadın doğum doktoru hariç başka hangi bölüme gitsem yaptırabilirim arkadaşlar
Asm aile sağlığı merkezi yani eski sağlık ocağı28 şubatta bir kadın doğuma randevu aldım sabah 9.30 a şeyi anlamdım asm ne biz ağrıdayız burda varmıdır buradaki özeller öok pahalı memurları kadıklıyor
İnşallah canım zaten çok da artmamış dikkatli ol bol meyve ve su tüket sıcak şeyler içmeye çalış bitki çayı çok önermiyorlar gebelikte ama ona dikkat etBaş ağrım oldu.. Gece uyandırdı beni hatta.. Dün gribi olan bir insanla aynı ortamda kaldım aceba kaptım mı diye düşünmedim değil. İnşallah grip değildir.
Şimdi randevu almaya çalıştım uyarı verdi önce dahiliye bölümüne gitmem gerekiyormuş ordan bu bölüme gitmem için istek açmaları gerekiyormuşHematolojiye gitsen yaparlar sanırım
Canım anneyede pek bi etkisi olmadığını söylüyor kullanan arkadaşlar Pek bi işe yaramıyormuş yani.Bulanti ilacı kullanıyo musunuz midesi bulananlar...çocuga etkisi olmaz diyolar ama olur diyende var...doktoruna soran var mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?