2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Eger cok yukselirse parol ya da minosetle dusurebiliyoruz bu ilaclara izin var zor durumda kalirsak. Gecmis olsun. Ben de zor bir gece gecirdim surekli googledan arastirdim birseyler midem agriyor stresten

Teşekkür ederim canım 40ın üzerine çıktığını sanmiyorum Allahtan ama yazanları okuyunca nasıl korktum bebek zihinsel engelli olabilir filan yaziyordu Allah gostermesin

Hemen kötüyü düşünme ılık duş al belki gebelik nedeniyle ateş basması oluyordur bazen ben de oluyor gribal enf belirtileri var mi ateş dışında

Baş ağrım oldu.. Gece uyandırdı beni hatta.. Dün gribi olan bir insanla aynı ortamda kaldım aceba kaptım mı diye düşünmedim değil. İnşallah grip değildir.

Yaaa nasıl dayanabiliyorsunuz söylemeden ben coktan söyledim benim düşük tehlikem oldugu icin annem bizde kalıyor suanda. Birde kahveden hiç tiksinmedim hatta beni rahatlatıyor tadı kokusu. Birde maden suyu iyi geliyor. Doktorum cok fazla olmadığı sürece kahve cay içebilirsiniz sorun yok dedi.

Kızlar herkese merhaba benim de 8 Ekim hesaplamalarıma göre size bir sorum olacaktı çok midem bulanıyor kusamıyorum da midem ağzımda geziyorum ne yapmalıyım
Az birsey Cubuk kraker yada yesil elma yiyorum ben hemen bastırıyor. Ebede bir avuc kuru üzüm ye miden bulanınca demişti şekerli ya daha yemedim ondan. Birsey yiyemeyince mide boş kalınca daha cok oluyor bulantı bende

Malesef bende kullanıyorum hap olarak ama cok şükür bas dönmesi sersemlik uyku gibi hiçbir yan etkisi yok olmadı cok şükür

ben de söyleyemedim haftasonu kanamam olunca biraz daha bekleyelim dedik. Söylesek çok daha rahat olur ama bazen hafif midem bulanıyor bişey diyemiyorum, sırtım belim ağrıyor birşey yok gibi davranıyorum, sağlıksız birşeyler yiyelim diyorlar bahane arıyorum gitmeyeyim diye. Babamın doğum gününde sürpriz yapmayı hayal ediyorum kısmetse

kese boyutlarınız nedir tam 6+2 haftalık filansınız sanırım banada öle demişlerdi 6 haftalık görünmüyor filan demişlerdi ben iyi bi doktor bulup gittiğimde gününe göre gidiyor hiç bi sıkıntı yok dedi su an 7+2 oldu bgnde gidip bakltırcam bende takıntılıyım ama küçükken ölçümlerde hep böle seyler olabiliyor sanırım

O an ölçemedim, hemen uyanır uyanmaz banyoya koştum yüzümü yıkadım midem bulandı sonra ölçüm 37.7 çıktı..
38 in üstü olmadıkça sorun yok demişti doktorum. Siz yine de ara ara ölçün tetikte olun. İçinizi ferah tutun birşey olmaz Allah'ın izni ile.

28 şubatta bir kadın doğuma randevu aldım sabah 9.30 a şeyi anlamdım asm ne biz ağrıdayız burda varmıdır buradaki özeller öok pahalı memurları kadıklıyor
aile sağlıgı merkezi sanırım sağlık ocaklarından bahsediliyor

28 şubatta bir kadın doğuma randevu aldım sabah 9.30 a şeyi anlamdım asm ne biz ağrıdayız burda varmıdır buradaki özeller öok pahalı memurları kadıklıyor
Asm aile sağlığı merkezi yani eski sağlık ocağı
Sağlık evi falan da olabilir sizin orada kayıtlı olduğunuz bir aile hekimi mutlaka vardır ya da kayıtlı değilsen de olabilirsin yakında ben ilk hamileliğimi orada test yaptırıp öğrenmiştim kalp atışını duyunca gel kayıt açalım diye dün aradılar beni gebelikte aşılarını takibini bir yandan aile hekimi de yapıyor bebiş gelince onun aşılarını gelişimini değerlendiriyorlar

Baş ağrım oldu.. Gece uyandırdı beni hatta.. Dün gribi olan bir insanla aynı ortamda kaldım aceba kaptım mı diye düşünmedim değil. İnşallah grip değildir.
İnşallah canım zaten çok da artmamış dikkatli ol bol meyve ve su tüket sıcak şeyler içmeye çalış bitki çayı çok önermiyorlar gebelikte ama ona dikkat et

Selam arkadaşlar, 5 hafta olup hiç bir belirti yaşamayan varmı. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. En son salı günü 4+4 olarak kese görmüştük. Bugün 5 haftayız artık. İyi kötü ağrılarım acıkmalarım falan vardı. Şimdi hiç biri yok. Bu belirsizlikten nefret ediyorum. Bide erken Farkettim gebeliğimi. Sata göre 8 hafta olup 5. Haftada olmakta çok yıpratıyor beni. Offff çok depresifim bugün

Bulanti ilacı kullanıyo musunuz midesi bulananlar...çocuga etkisi olmaz diyolar ama olur diyende var...doktoruna soran var mı hiç

Bana doktor yazdı bir ilaç sadece bulantı olursa kullan dedi. 1 kere kullandım ama sıfır etki

Bulanti ilacı kullanıyo musunuz midesi bulananlar...çocuga etkisi olmaz diyolar ama olur diyende var...doktoruna soran var mı hiç
Canım anneyede pek bi etkisi olmadığını söylüyor kullanan arkadaşlar Pek bi işe yaramıyormuş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…