2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Herkesin süreci farklı illa olacak diye birşey yok ki benim de öyle bulantım falan yok henüz yorgunluk uyku hali şükür bu hafta kasık ağrılarım da bayağı azaldı keyfini çıkaralım bence

Herkesin süreci farklı illa olacak diye birşey yok ki benim de öyle bulantım falan yok henüz yorgunluk uyku hali şükür bu hafta kasık ağrılarım da bayağı azaldı keyfini çıkaralım bence
Rahatlık bi tarafına batıyor dedikleri benimki olsa gerek

Şimdi randevu almaya çalıştım uyarı verdi önce dahiliye bölümüne gitmem gerekiyormuş ordan bu bölüme gitmem için istek açmaları gerekiyormuş
Hematoloji üst dal olduğu için önce dahiliyeden randevu Alman gerekiyor ama hastanenin laboratuvarını bir arayıp sor istersen o testi yapıyorlar Mı diye bildiğim kadarıyla devlette tekrarlayan düşük öykün olması gerekiyor her hastane yapmayabilir önce laboratuvardan Bilgi al hatta onlara hangi bölüme başvuracağını da sorabilirsin genetik mi Hematoloji mi pahalı bir test olduğunu biliyorum devlet de tamamını karşılar mı onu da pek bilmiyorum hastaneden öğren istersen

20 küsur günde çıktı kısa sürede çıktı ben de şaşırmıştım. Şuan iğne ve coraspin kullanıyorum canım. Aslında o kısmı doğru olabilir ama araştırmalar kesinleşmemiş durumda her doktor farklı bişey söylüyor. Sorduğum iki doktor kadınların çoğunda var dedi aynen dediğin gibi ama burda Aneksenamunnn var. Bak sağolsun bu konuda o bana yardımcı oldu. Bunu ciddiye alan bi doktor buldum. Şuan gebeliğim ne durumda nasıl ilerler bilmiyorum ama içim biraz daha rahat. Doktor kan pıhtılaşması var dedi çünkü az da olsa var. Çünkü düşük yapmışsın dedi. Ben de ilkinden dolayı korktum araştırdım biraz

evet canım konuşmuştuk ya
Evet canım ama yanlış olmasın diye bidaha sordum
Bişey sorcam sana canım hangi folik asiti kullanıyorsun ?
Benimki Bekafol. İçinde iyot folik asit b6 ve b12 var. Bu vitaminler pıhtılaşma yapmaz geri dimi. Ben doktora sordum o hangi folik asit ya felan dedi. Yanımda değildi gösteremedim. Sonra senin ilacın iğne ve coraspin dedi. Senin için önemli onlar dedi. İşte sorum pıhtılaşması olanlar özel bi folik asit kullanmalı mı benimkinin bi sıkıntısı olur mu. Sen hangisini kullanıyorsun

İnşallah canım zaten çok da artmamış dikkatli ol bol meyve ve su tüket sıcak şeyler içmeye çalış bitki çayı çok önermiyorlar gebelikte ama ona dikkat et

Yok bitki çayı içmiyorum canım, portakal filan yedim bol su içiyorum ılık duşumu da aldım biraz daha iyiyim Allaha çok şükür, teşekkür ederimm değerli önerilerin için

benim bildiğim folik asitin pıhtılaşmayla bağlantısı pıhtılaşmaya neden olan gen mütasyonuna sahip olanlar folik asidi de absorbe edemiyor. onların folat yani b9 vitamininin aktif formunu kullanmaları gerekiyor.

Ca İnşaallah sağlıcakla hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize yaa. Merak ettim ne söyledi bugün doktor. İnşaallah hayırlı haberler vermiştir.

benim bildiğim folik asitin pıhtılaşmayla bağlantısı pıhtılaşmaya neden olan gen mütasyonuna sahip olanlar folik asidi de absorbe edemiyor. onların folat yani b9 vitamininin aktif formunu kullanmaları gerekiyor.
Öyle mi işte ben de böyle bişey okumuştum. Doğruymuş demekki. Yarın bi daha sorayım olmadı eczacılara danışayım. Teşekkür ederim canım

Ca
İnşaallah sağlıcakla hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize yaa. Merak ettim ne söyledi bugün doktor. İnşaallah hayırlı haberler vermiştir.
Ordinary Personn dr kontrolün nasıl geçti güzel haberler ver bize
Ben bugün doktora duyduğum her şeyi unutup bir mucize olsun da kalp atışını duyayım ümidi ile gittim. Ama kahroldum. Ümit bekleyen arkadaşlarımdan çok özür dilerim benimki olmadı ama inşallah rabbim size yaşatmasın. Kendini hazır hissettiğinde gel kürtaj yapacağız dedi. İnanmak istemiyorum. Çok zor. Artık burada durup bu topiği böyle kötü şeylerle korkutup endişelendirmek istemiyorum. Rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin yavrularınızı sağsalim kucağınıza almanızı dilerim..

Kesem bu şekilde. Düzgün değilmiş. Kendimi toparlayıp kürtaj İçin randevu alacağım...

Eklentiler

• E0575269-E862-4B9D-A6B2-8FF1998FE3A6.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…