- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Herkesin süreci farklı illa olacak diye birşey yok ki benim de öyle bulantım falan yok henüz yorgunluk uyku hali şükür bu hafta kasık ağrılarım da bayağı azaldı keyfini çıkaralım benceSelam arkadaşlar, 5 hafta olup hiç bir belirti yaşamayan varmı. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. En son salı günü 4+4 olarak kese görmüştük. Bugün 5 haftayız artık. İyi kötü ağrılarım acıkmalarım falan vardı. Şimdi hiç biri yok. Bu belirsizlikten nefret ediyorum. Bide erken Farkettim gebeliğimi. Sata göre 8 hafta olup 5. Haftada olmakta çok yıpratıyor beni. Offff çok depresifim bugün
Rahatlık bi tarafına batıyor dedikleri benimki olsa gerekHerkesin süreci farklı illa olacak diye birşey yok ki benim de öyle bulantım falan yok henüz yorgunluk uyku hali şükür bu hafta kasık ağrılarım da bayağı azaldı keyfini çıkaralım bence
Hematoloji üst dal olduğu için önce dahiliyeden randevu Alman gerekiyor ama hastanenin laboratuvarını bir arayıp sor istersen o testi yapıyorlar Mı diye bildiğim kadarıyla devlette tekrarlayan düşük öykün olması gerekiyor her hastane yapmayabilir önce laboratuvardan Bilgi al hatta onlara hangi bölüme başvuracağını da sorabilirsin genetik mi Hematoloji mi pahalı bir test olduğunu biliyorum devlet de tamamını karşılar mı onu da pek bilmiyorum hastaneden öğren istersenŞimdi randevu almaya çalıştım uyarı verdi önce dahiliye bölümüne gitmem gerekiyormuş ordan bu bölüme gitmem için istek açmaları gerekiyormuş
20 küsur günde çıktı kısa sürede çıktı ben de şaşırmıştım. Şuan iğne ve coraspin kullanıyorum canım. Aslında o kısmı doğru olabilir ama araştırmalar kesinleşmemiş durumda her doktor farklı bişey söylüyor. Sorduğum iki doktor kadınların çoğunda var dedi aynen dediğin gibi ama burdaKaç güne tahlil sonucun çıkmıştı ve kan pıhtılaşma çıktıktan sonra buna yönelik iğne veya ilaç kullandın mı ? Benim doktorum aslında her kadına test yapılsa kadınların en az %40 da pıhtılaşma sorunu çıkar ama pıhtılaşması olupta haberi olmayan ve ilaç kullanmayan kişilerde sağlıklı bi doğum yapabiliyor dedi kafam karıştı
Bence düşük. 5+1 de ölçülmüştü o testte ilk trimester için referans değer en düşük 22,5 idi. Doktorunuza danışın mutlaka.5+0 bugün , progesteron hormonu 11.7 , iyi mi sizce ?
Evet canım ama yanlış olmasın diye bidaha sordumevet canım konuşmuştuk ya
38 in üstü olmadıkça sorun yok demişti doktorum. Siz yine de ara ara ölçün tetikte olun. İçinizi ferah tutun birşey olmaz Allah'ın izni ile.
İnşallah canım zaten çok da artmamış dikkatli ol bol meyve ve su tüket sıcak şeyler içmeye çalış bitki çayı çok önermiyorlar gebelikte ama ona dikkat et
benim bildiğim folik asitin pıhtılaşmayla bağlantısı pıhtılaşmaya neden olan gen mütasyonuna sahip olanlar folik asidi de absorbe edemiyor. onların folat yani b9 vitamininin aktif formunu kullanmaları gerekiyor.Evet canım ama yanlış olmasın diye bidaha sordum
Bişey sorcam sana canım hangi folik asiti kullanıyorsun ?
Benimki Bekafol. İçinde iyot folik asit b6 ve b12 var. Bu vitaminler pıhtılaşma yapmaz geri dimi. Ben doktora sordum o hangi folik asit ya felan dedi. Yanımda değildi gösteremedim. Sonra senin ilacın iğne ve coraspin dedi. Senin için önemli onlar dedi. İşte sorum pıhtılaşması olanlar özel bi folik asit kullanmalı mı benimkinin bi sıkıntısı olur mu. Sen hangisini kullanıyorsun
İnşaallah sağlıcakla hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize yaa. Merak ettim ne söyledi bugün doktor. İnşaallah hayırlı haberler vermiştir.Benim yaşadıklarımı yazmışsın resmen. Bende aynı durumdayım. Benim de kesem büyümüyor ve doktorlar olumsuz konuşuyor. Bekliyorum işte. Bugün öğleden sonra doktora gidcm. Üç ayrı doktora bilmem kaç defa göründüm. Çünkü bekleyemiyorum zaman geçmiyor..
Daha sonraki kontrolünde 4.5 haftaya göre ilerleme varsa sorun olmaz inşallahKızlar 5 haftalık oldum bugun. Ama doktor kese 4 bucuk haftalık ile uyumlu dedı ultrosanda bakıp. Bu bir sorun mu
Öyle mi işte ben de böyle bişey okumuştum. Doğruymuş demekki. Yarın bi daha sorayım olmadı eczacılara danışayım. Teşekkür ederim canımbenim bildiğim folik asitin pıhtılaşmayla bağlantısı pıhtılaşmaya neden olan gen mütasyonuna sahip olanlar folik asidi de absorbe edemiyor. onların folat yani b9 vitamininin aktif formunu kullanmaları gerekiyor.
Maşallah canımBende sabah tekrar kan verdim çok şükür bhcg de artış olmuş . Sonucu görünce ağlayasım geldi ,ağladım yaa
kese boyutlarınız nedir tam 6+2 haftalık filansınız sanırım banada öle demişlerdi 6 haftalık görünmüyor filan demişlerdi ben iyi bi doktor bulup gittiğimde gününe göre gidiyor hiç bi sıkıntı yok dedi su an 7+2 oldu bgnde gidip bakltırcam bende takıntılıyım ama küçükken ölçümlerde hep böle seyler olabiliyor sanırım
Ca
İnşaallah sağlıcakla hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize yaa. Merak ettim ne söyledi bugün doktor. İnşaallah hayırlı haberler vermiştir.
Ben bugün doktora duyduğum her şeyi unutup bir mucize olsun da kalp atışını duyayım ümidi ile gittim. Ama kahroldum. Ümit bekleyen arkadaşlarımdan çok özür dilerim benimki olmadı ama inşallah rabbim size yaşatmasın. Kendini hazır hissettiğinde gel kürtaj yapacağız dedi. İnanmak istemiyorum. Çok zor. Artık burada durup bu topiği böyle kötü şeylerle korkutup endişelendirmek istemiyorum. Rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin yavrularınızı sağsalim kucağınıza almanızı dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?