2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba canım ben tiroid hastasıyım benimde 3,60 çıkmasına rağmen doktor gebelikte 2-2.5 arası istiyoruz diyo endokrine yönlendirdi endokrine gözük bence ilacın dozuyla hemen düşüyor zaten
Yarın randevu oluşturdum canım doktorumla görüştüm acilen endokrine görünmen lazım gebelik sonlanabilir değer çok yüksek dedi

Yarına randevu aldım canım endokrin bölümüne ister herhalde dediğin testleri

Canım benim de yüksekti endokrine yönlendirdi doktor. 25 mg ilaç başlarttı ve 1 ayda 7 den 3.5 e düştü merak etme hemen düşer

Bilmem benim etrafımda tam aksini yaşayan insanlar oldu o yüzden inanmıyorum

Ne bileyim ilki 3.65 şimdi 36,0891 görünce... Anlamıyorumda. Bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim kızlar
Yine bildiğim kadarıyla söyleyim, tiroid bebeğin tutunmasında çok önemli. Bence bekleme hemen yarın sonuçlarını doktora göster.

Genetik test o ya gen var mı yok mu ona bakılıyor. Hamilelikle hiçbir alakası yok. Ama doktor bir problem görmemiş ki gerek görmedi bence. İçini rahat tut

Yine bildiğim kadarıyla söyleyim, tiroid bebeğin tutunmasında çok önemli. Bence bekleme hemen yarın sonuçlarını doktora göster.
Öyle yapıcam inşallah canım teşekkür ederim. Keseyi gördük bugün ama bakalım umarım bir problem olmaz

Ya anlamadığım bi şekilde sol tarafıma kalbime doğru olan yere ağrı giriyor nefes alırken aciyor batıyor anlamadım kalp atışlarım da hızlanıyor kızlar bişey diyin

Benim 36 canım ya o kadar çabuk düşer mi acaba?
Benim en küçük dozla başlattı bekleyelim 1 ay düşmezse 50 mg a geçeriz dedi. Yani senin dozu yüksek tutup hızlı düşürebilir içini ferah tut Allah İn izniyle hiç bir şey olmaz

Kan şekeri baktıracaksan aç olmak gerekir sadece diğerleri için gerek yok
Bunları istediler canım özele gidiyorum orda alttaki 2 tanesi eksik 300 tl dediler devlete randevu aldım bende bir kan vercem alttafı yani aynı gün çıkarmı

Eklentiler

• 82271E83-780B-450E-92C2-7F475836C51D.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 64
Bunları istediler canım özele gidiyorum orda alttaki 2 tanesi eksik 300 tl dediler devlete randevu aldım bende bir kan vercem alttafı yani aynı gün çıkarmı
Canım alttaki iki test hariç hepsimi sağlık ocağında yaptırmıştm ben geçen haftalarda pzartesi kan verdim çarşamba çıktı hastanelerde aynı gün çıkar diye tahmin ediyorum çünkü sağlık ocağında bakılmıyormuş alınan kanlar merkeze gönderiliyormuş va

Bence de hamilelikle alakası yok yapılıyor yapmak istiyorsan ve için rahat değilse başka kadın doğum doktoruna git canım. 3 düşük yaptım bunun da düşükle sonuçlanmasından korkuyorum dersen yaparlar. Ben bi düşük yaptım ama insanı yalana mecbur ediyolar maalesef ki yalan söyledim ama benim sonucumda pıhtılaşma çıktı

Canim bende de hasimato tiroidi var , yarın endokrinde antikorlara da bakılmasını işte anti tpo ve anti tg . TSH değerin epey yüksek çıkmış hiç vakit kaybetmeden ilaca başlayacaklardır. Bebeğin gelişimi için TSH önemli ve 28. Haftaya kadar bebeğin tiroid bezi fonksiyonları olmadığı için vücudun orkestra şefi olan tiroid hormonunu bebek de anneden alıyor. Eğer annenin tiroid fonksiyonları yetersiz ise bu şekilde TSH yükseliyor. Ben 100 mg kullanıyordum ilacı 30 ocaktaki TSH 3 civarı idi. 10 Şubat'ta HCG ile birlikte kan verdiğimde bakıldı. 5 kusura yükselmişti. Doktorla görüştüm. 100 sana 1/4 kadar da bebeğe vericez bundan sonra 125 mcg alacaksın dedi. Şimdi ayda 1 bakılacak yükselme varsa söz arttırılacak. Sözün özü bebisin zeka ve organ gelişimi için çok önemli ama paniğe gerek yok hemen uygun ilaç dozu ile hallolabilecek birşey

Canım bu testleri asm de de yaptırabilirsin devlette de asm sabah 10 a kadar falan kan alıyor devlete de gideceksen sabah erken gidince saat14-16 arası cıkar sonuçlar
Biraz fazla istemişler ben de aynılarını yaptırdım özelde 89 lira tuttu ki boşluğuma geldi ilk olunca asm de de yaptırırdım

Bu arada ben küçük bir şehirde yaşıyorum o yüzden asm sonuçları da aynı günde cıkıyor asm sonuç durumu bulunduğun yere göre değişebilir il ya da ilçe halk sağlığı laboratuvarına gönderiliyor kanlar

Benim de aile hekimim HCG ile birlikte istemişti birçok test aynı gün gece tamamlandı sonuçlar, İstanbul'dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…