Yarın randevu oluşturdum canım doktorumla görüştüm acilen endokrine görünmen lazım gebelik sonlanabilir değer çok yüksek dediMerhaba canım ben tiroid hastasıyım benimde 3,60 çıkmasına rağmen doktor gebelikte 2-2.5 arası istiyoruz diyo endokrine yönlendirdi endokrine gözük bence ilacın dozuyla hemen düşüyor zaten
Yarına randevu aldım canım endokrin bölümüne ister herhalde dediğin testleriTsh gebelikte en fazla 2,5 olmalı. Muhtemelen ilaç vereceklerdir tiroid için ama merak etmeyin kısa zamanda düzelir daha çok başındasınız hamileliğin. Antitg antitpo değerlerinize de baktırmanızı tavsiye ederim
Aynen bakıldı hepsi sonuçlar çıkmış benimde doktorumun aramasını bekliyorum tsh ne oluyor bana sıkıntılı geldi sonucun olması gereken değerin çok üzerinde.. 36.0891 çıkmış. Olması gereken en yüksek değer 4,94 yazıyor. İçime sıkıntı girdi.
Canım benim de yüksekti endokrine yönlendirdi doktor. 25 mg ilaç başlarttı ve 1 ayda 7 den 3.5 e düştü merak etme hemen düşerAynen bakıldı hepsi sonuçlar çıkmış benimde doktorumun aramasını bekliyorum tsh ne oluyor bana sıkıntılı geldi sonucun olması gereken değerin çok üzerinde.. 36.0891 çıkmış. Olması gereken en yüksek değer 4,94 yazıyor. İçime sıkıntı girdi.
bence karında fark ediyor.çünkü teyzem erkekte gerçekten çok sivri karınlıydı şimdi doğuracak kızı olacak inşallah ama karnı yayık ve daha az şiş.ama bu zaten cinsiyet belli olduktan aylar sonra görünüyor
Yine bildiğim kadarıyla söyleyim, tiroid bebeğin tutunmasında çok önemli. Bence bekleme hemen yarın sonuçlarını doktora göster.Ne bileyim ilki 3.65 şimdi 36,0891 görünce... Anlamıyorumda. Bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim kızlar
Genetik test o ya gen var mı yok mu ona bakılıyor. Hamilelikle hiçbir alakası yok. Ama doktor bir problem görmemiş ki gerek görmedi bence. İçini rahat tutKızlar dünkü kontrolde doktordan kan pıhtılaşma testi yaptırmak istediğimi söyledim kuzenimde kan pıhtılaşma sorunu var ve iki hamileliğinde de her gün iğne kullandı bende genetik olabilir mi acaba bi baktırayım istedim gerek görmedi hem sen şimdi hamilesin zaten yapılmaz dedi benim anlamadığım hamileyken bu test neden yapılamıyor acaba hamilelik hormonlarından dolayı doğru sonuç mu vermiyor bilen var mı ?
Su içmezsen de canım ayran çorba falan çok tüket suyun yerini tutmasa da su oranı yüksekben içemiyorum canım ya ofsuyla hiç aram yok
Benim 36 canım ya o kadar çabuk düşer mi acaba?Canım benim de yüksekti endokrine yönlendirdi doktor. 25 mg ilaç başlarttı ve 1 ayda 7 den 3.5 e düştü merak etme hemen düşer
Öyle yapıcam inşallah canım teşekkür ederim. Keseyi gördük bugün ama bakalım umarım bir problem olmazYine bildiğim kadarıyla söyleyim, tiroid bebeğin tutunmasında çok önemli. Bence bekleme hemen yarın sonuçlarını doktora göster.
Hemen tedbirni alırsanız bir şey olmaz inşallahÖyle yapıcam inşallah canım teşekkür ederim. Keseyi gördük bugün ama bakalım umarım bir problem olmaz
Canım benim de yüksekti haşimoto teşhisi konmuştu bu tahliller yapılmıştı. İlaç ile hemen düşer merak etmeYarına randevu aldım canım endokrin bölümüne ister herhalde dediğin testleri
Benim en küçük dozla başlattı bekleyelim 1 ay düşmezse 50 mg a geçeriz dedi. Yani senin dozu yüksek tutup hızlı düşürebilir içini ferah tut Allah İn izniyle hiç bir şey olmazBenim 36 canım ya o kadar çabuk düşer mi acaba?
Bunları istediler canım özele gidiyorum orda alttaki 2 tanesi eksik 300 tl dediler devlete randevu aldım bende bir kan vercem alttafı yani aynı gün çıkarmıKan şekeri baktıracaksan aç olmak gerekir sadece diğerleri için gerek yok
Canım alttaki iki test hariç hepsimi sağlık ocağında yaptırmıştm ben geçen haftalarda pzartesi kan verdim çarşamba çıktı hastanelerde aynı gün çıkar diye tahmin ediyorum çünkü sağlık ocağında bakılmıyormuş alınan kanlar merkeze gönderiliyormuş vaBunları istediler canım özele gidiyorum orda alttaki 2 tanesi eksik 300 tl dediler devlete randevu aldım bende bir kan vercem alttafı yani aynı gün çıkarmı
Bence de hamilelikle alakası yok yapılıyor yapmak istiyorsan ve için rahat değilse başka kadın doğum doktoruna git canım. 3 düşük yaptım bunun da düşükle sonuçlanmasından korkuyorum dersen yaparlar. Ben bi düşük yaptım ama insanı yalana mecbur ediyolar maalesef ki yalan söyledim ama benim sonucumda pıhtılaşma çıktıKızlar dünkü kontrolde doktordan kan pıhtılaşma testi yaptırmak istediğimi söyledim kuzenimde kan pıhtılaşma sorunu var ve iki hamileliğinde de her gün iğne kullandı bende genetik olabilir mi acaba bi baktırayım istedim gerek görmedi hem sen şimdi hamilesin zaten yapılmaz dedi benim anlamadığım hamileyken bu test neden yapılamıyor acaba hamilelik hormonlarından dolayı doğru sonuç mu vermiyor bilen var mı ?
Aynen bakıldı hepsi sonuçlar çıkmış benimde doktorumun aramasını bekliyorum tsh ne oluyor bana sıkıntılı geldi sonucun olması gereken değerin çok üzerinde.. 36.0891 çıkmış. Olması gereken en yüksek değer 4,94 yazıyor. İçime sıkıntı girdi.
Canım bu testleri asm de de yaptırabilirsin devlette de asm sabah 10 a kadar falan kan alıyor devlete de gideceksen sabah erken gidince saat14-16 arası cıkar sonuçlarBunları istediler canım özele gidiyorum orda alttaki 2 tanesi eksik 300 tl dediler devlete randevu aldım bende bir kan vercem alttafı yani aynı gün çıkarmı
Bu arada ben küçük bir şehirde yaşıyorum o yüzden asm sonuçları da aynı günde cıkıyor asm sonuç durumu bulunduğun yere göre değişebilir il ya da ilçe halk sağlığı laboratuvarına gönderiliyor kanlarCanım bu testleri asm de de yaptırabilirsin devlette de asm sabah 10 a kadar falan kan alıyor devlete de gideceksen sabah erken gidince saat14-16 arası cıkar sonuçlar
Biraz fazla istemişler ben de aynılarını yaptırdım özelde 89 lira tuttu ki boşluğuma geldi ilk olunca asm de de yaptırırdım
Benim de aile hekimim HCG ile birlikte istemişti birçok test aynı gün gece tamamlandı sonuçlar, İstanbul'dayımBu arada ben küçük bir şehirde yaşıyorum o yüzden asm sonuçları da aynı günde cıkıyor asm sonuç durumu bulunduğun yere göre değişebilir il ya da ilçe halk sağlığı laboratuvarına gönderiliyor kanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?