2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kaç güne tahlil sonucun çıkmıştı ve kan pıhtılaşma çıktıktan sonra buna yönelik iğne veya ilaç kullandın mı ? Benim doktorum aslında her kadına test yapılsa kadınların en az %40 da pıhtılaşma sorunu çıkar ama pıhtılaşması olupta haberi olmayan ve ilaç kullanmayan kişilerde sağlıklı bi doğum yapabiliyor dedi kafam karıştı

Bende pıhtılaşma sorunu var oksapar iğne vuruluyorum her gün göbekten. Önemsiz bir konu da değil bence, birçok kadın bebeğini bu sebepten kaybediyor. Testlerini yaptır bence sorun görünürse de bir hematologa görün derim için rahat etsin en azından birşey yoksa bile.

Günaydın kızlar, gece boyunca terledim sabah uyandığımda da ateşim vardı midem bulandı hemen elimi yüzümü yıkadım odamı havalandırdım ve düşürdüm.. Yapmamam gereken birşey yaptım ve google'de arattım hiç güzel şeyler yazmiyor tırsmaya başladım

Ne yaptın anlayamadim

Eger cok yukselirse parol ya da minosetle dusurebiliyoruz bu ilaclara izin var zor durumda kalirsak. Gecmis olsun. Ben de zor bir gece gecirdim surekli googledan arastirdim birseyler midem agriyor stresten

Günaydın, kaç ki ateşin 38 üstü mü?

Kızlar çok canım sıkkın. Nolur bilen biri aydınlatsın beni. Sat 8 ocakta. Yani 6. Haftanın içindeyim. 8 gün önce yani geçen çarşamba hcg 492ydi. Dün yani perşembe 8572 çıktı. Doktor dün ultrasonda kesenin 6 haftalık bi hamileliği göre çok küçük olduğunu, kan değerlerinin de yeteri kadar ilerlemediğini söyledi. 2 gün so ra tekrsr kan vermeye çağırdı ve duruma göre kürtajdan bahsetti. Bu tarz bir durum yaşayan var mı? Sizin değerleriniz nasıl ileeyordu. Fikir verin lütfen. Kendimi her ihtimale hazırlamak istiyorum ama içten içe de çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim

Kese boyutu ya da gozuktuyse eger bebegin boyu kac soyledi mi ? Ya da yolk kesesi gozukuyor muydu? Beta hcg ye bakarak boyle biseyden bahsetmesi mumkun degil.

Şaşkınlıktan hiç birini soramadım. O da hiç birinden bahsetmedi. Sadece keseyi bulmak için çok uğraştı. Çok zor gördü keseyi

İlk değer ve artış düşük gibi duruyor ama tek muayene ile birşey söylemek doğru olmaz bence. İçini ferah tut şimdilik, 2 gün sonra yine gidecekmissin madem. Tüp bebek yaptığımda benim de gelişim durmustu. Tekrar tekrar kan bakmaktan ziyade her gün ultrason muayenesine gitmiştim. O zaman pek tecrübem yoktu şimdi o zamanki ultrason fotolarına bakıyorum. Kese sadece bir nokta olarak kalmış, yolk sac falan hiç gormemisiz. Doktorun verdiği ilaçla düşük yapmıştım.

Vajinal muayene mi oldunuz karından mı bakıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…