2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Nasıl yani sen şimdiye kadar göbeğe mi vuruluyordun ?
Ben 5.ayda büyümeye başladı mı korktum artık göbeğe vurmaya. Hemşire de dedi göbek riskli kola vur kol daha iyi diye.
Mesajlarınızın başını bulamadım ama ben de kan sulandırıcı iğne oluyorum. Hala da göbeğe vuruyorum. Göbeğe vurmak niye sıkıntılı bilmiyordum ben. Bu aralar zaten çok acıyor zor yapıyorum ama bacakta çok sıkıntı oluyor diyorlardı. Yürüme bile sorun yaratıyormuş. Açıkçası başka yere yapmaya da korkuyorum.

Kızlar isimleri kesinlestirdiniz mi biz halen kararsız kaldık kız bebek ismi onerirmisiniz 2 isimde olabilir
iki bebeğimde de kız isimlerim hazırdı ama bize ee Allah ikisini de erkek nasip etti. Biz de hala bu bebişe isim koyamadık. En son oğlumun dediği taktaklayan dişi koyacağız sabırımdan
Kız olaydı ilkinde neva, ikincisinde Beril koymayı düşünmüştük.

Ay evet ya kim ne derse desin dinlene dinlene giderim ben kendimde o enerjiyi goruyorum

Ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum

Süt saklama poşetlerinin içini yıkayıp mı kullancaz sudan falan gecirmek lazım mı bilemedim
Onlar steril üretimdir canım yani sağıp direk koyabilirsin avent lansinoh bebedor madela gibi tanıdık marka olsun yeter.

Selam kızlar ben sabah gittim devletteki kontrole. Başta randevu yok diye almak istemediler sonra doktorumu buldum ayarladı girdim muayeneye. Sonuç şaka gibi.. geçen hafta aynı makinede 1313 Gr olan minnak bu hafta 1795 Gr çıktı. Ölçümler de haftasıyla uyumlu çıktı bu sefer. Bugün muayene eden Dr da çok ilgiliydi. Herhangi bir sorun yok , perinatoloğa sevketmiyorum dedi. Şant var deyince beyin cerrahiden konsültasyon istedi. Sezeryan ile karın açılacak enfeksiyon riski varsa antibiyotik vs kullanımı önerebilir dedi. Beyin cerrahiye de gittik. Dr normal ya da sezeryan sorun yok olabilir ikisi de dedi, sisteme ekledi görüşünü. Gebe poliklinigindeki Dr. sancin olursa 35. Haftada da alınabilir ama sancin olmazsa 39. Haftaya da bekleyebilirsin , sancin belirleyecek zamanı dedi.
Yalnız anlamadım cumartesi diğer doktorda da 1377 Gr çıkmıştı, evet biraz yemeye zorladım kendimi , muza falan abandım ama 4 günde 1377 den 1795 e nasıl geldi Dalga geçiyor bu zilli daha doğmadan benimle

Oh oh maşallah diyelim
Bak annesi kendini boşuna üzdün okadar
Galiba muz, kaşar, maden suyu üçlüsü çok işe yarıyor bende bunları tüketmeye başladım 28+2 haftalıktık dün doktor 30 haftalık dedi ikisine de

Bu mesaja bayıldımm çok güzel cvp vermişsin

Canım ben de ilk çocuğumu 2016 da doğurdum be iki doz tetanoz oldum ama bunda da doktorum yine yaptıracaksın dedi. İstersen doktordan da danış. Sağlık ocağıyla kalma.
_seastar_ evet bana da aynı şekilde dendi. 2016 Ekim de doğum yaptım bana da iki doz yapıldı. İkinci doz hiç ağrı yapmadı ilki fenaydı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…