Cok gecmis olsun canim bebisin iyi olmasina cook sevindim iyi ya bosver sen otesini kurcalama aklina da takma hic beslenmene de dikkat et cok onemli sonlara yaklasitik zaten hep iyi haberler duyalim insallahSelam kızlar ben sabah gittim devletteki kontrole. Başta randevu yok diye almak istemediler sonra doktorumu buldum ayarladı girdim muayeneye. Sonuç şaka gibi.. geçen hafta aynı makinede 1313 Gr olan minnak bu hafta 1795 Gr çıktı. Ölçümler de haftasıyla uyumlu çıktı bu sefer. Bugün muayene eden Dr da çok ilgiliydi. Herhangi bir sorun yok , perinatoloğa sevketmiyorum dedi. Şant var deyince beyin cerrahiden konsültasyon istedi. Sezeryan ile karın açılacak enfeksiyon riski varsa antibiyotik vs kullanımı önerebilir dedi. Beyin cerrahiye de gittik. Dr normal ya da sezeryan sorun yok olabilir ikisi de dedi, sisteme ekledi görüşünü. Gebe poliklinigindeki Dr. sancin olursa 35. Haftada da alınabilir ama sancin olmazsa 39. Haftaya da bekleyebilirsin , sancin belirleyecek zamanı dedi.
Yalnız anlamadım cumartesi diğer doktorda da 1377 Gr çıkmıştı, evet biraz yemeye zorladım kendimi , muza falan abandım ama 4 günde 1377 den 1795 e nasıl geldiDalga geçiyor bu zilli daha doğmadan benimle
Gobek neden riskliymis merak ettim ? En kolay ve en acisiz yer orasi. Dr.larin da soyledigi bu
Evet canım hep göbekten vuruldum ilk defa dün kola geçtim morardı bilebaktım burda bi kaç arkadaşta hep göbekten vuruluyormuş sonuna kadar vurulacak dediler bende gittiği yere kadar dedim ama dedim bi deneyelim kola bacağa mı geçsem diyorum şimdide kolum morardı
Bilmiyorum canlar. Hemşire bana en iyisi kol dedi. Ben de 5.aya kadar göbeğe vuruluyordum. Karnım büyüyünce çekindim vurmaya rahim tabi baya aşağıda ama ya yanlışlıkla içe doğru vurursam felan diye korktum sordum. Niye göbekten vuruluyorsun ki en iyisi kol dedi ve karnın da zaten büyüyo zor olur göbekten vurulma dedi. Ben de bazen bebeğin ayaklarını hissediyorum ben delmekten korktum açıkçası. Çünkü karnımız baya gerildi iğneler de büyük yaniMesajlarınızın başını bulamadım ama ben de kan sulandırıcı iğne oluyorum. Hala da göbeğe vuruyorum. Göbeğe vurmak niye sıkıntılı bilmiyordum ben. Bu aralar zaten çok acıyor zor yapıyorum ama bacakta çok sıkıntı oluyor diyorlardı. Yürüme bile sorun yaratıyormuş. Açıkçası başka yere yapmaya da korkuyorum.
Oda iyidir ben hiç adı duyulmaywn merdiven altı ürünleri kastetdimWeewel indirimdeydi ondan aldım
Canım o iğneler çok küçük rahim ise 7 kat derinin altında yetişmesi imkansızBilmiyorum canlar. Hemşire bana en iyisi kol dedi. Ben de 5.aya kadar göbeğe vuruluyordum. Karnım büyüyünce çekindim vurmaya rahim tabi baya aşağıda ama ya yanlışlıkla içe doğru vurursam felan diye korktum sordum. Niye göbekten vuruluyorsun ki en iyisi kol dedi ve karnın da zaten büyüyo zor olur göbekten vurulma dedi. Ben de bazen bebeğin ayaklarını hissediyorum ben delmekten korktum açıkçası. Çünkü karnımız baya gerildi iğneler de büyük yani
Karin geriliyor ama bebege denk gelmesi imkansiz yani benim gobek yagimi gecene kadarBilmiyorum canlar. Hemşire bana en iyisi kol dedi. Ben de 5.aya kadar göbeğe vuruluyordum. Karnım büyüyünce çekindim vurmaya rahim tabi baya aşağıda ama ya yanlışlıkla içe doğru vurursam felan diye korktum sordum. Niye göbekten vuruluyorsun ki en iyisi kol dedi ve karnın da zaten büyüyo zor olur göbekten vurulma dedi. Ben de bazen bebeğin ayaklarını hissediyorum ben delmekten korktum açıkçası. Çünkü karnımız baya gerildi iğneler de büyük yani
Arkadaşım koruyucuyu aldığını ama hiç kullanmadığını söyledi krem kullanıyomuşBence pek analamadım göğüs ucu koruyucu var göğüs kalkanı var bide gümüş kapak var hangisi daha iyi acaba
Yaa çok sevindimoğlumla adaş olacaklar yanlış hatırlamıyosamsadev de Yusuf koyacaktı üçlemiş olduk.
Güle güle kullan canimKızlar sonunda kanguru alabildimBabyboroosh markası. Yerli üretimmiş. Büyüyen kanguru, bebiş büyüdükçe vücuduna göre ayarlanıyor bide en önemlisi yenidoğan döneminde omurganın c duruşunu ve m oturuşu ayarlanabiliyor. Alana kadar bin tane soru sordum hepsine cevap verdiler Hala almayanlar varsa araştırabilirler bunu da
Ergonomik Kanguru, Bebek Kanguru 2020 Modelleri & Fiyatları
Bebekle birlikte büyüyen ergonomik kangurular. 0-4 yaş bebek kangurusu, yeni doğan bebek kanguru, ana kucağı kanguru. Ürünleri Keşfet!www.borooshbaby.com New Age Ergonomik Kanguru - Stars Barut - Borooshbaby
BabyBoroosh Ergonomik Kanguru!Bebekle birlikte büyüyen ergonomik bebek kangurusu. Ergonomik duruş, şık tasarım, pratik kullanım ve ebeveyn için konforlu bebek kanguruwww.borooshbaby.com
Güle güle kullan canım, fiyatı da çok uygunmuşKızlar sonunda kanguru alabildimBabyboroosh markası. Yerli üretimmiş. Büyüyen kanguru, bebiş büyüdükçe vücuduna göre ayarlanıyor bide en önemlisi yenidoğan döneminde omurganın c duruşunu ve m oturuşu ayarlanabiliyor. Alana kadar bin tane soru sordum hepsine cevap verdiler Hala almayanlar varsa araştırabilirler bunu da
Ergonomik Kanguru, Bebek Kanguru 2020 Modelleri & Fiyatları
Bebekle birlikte büyüyen ergonomik kangurular. 0-4 yaş bebek kangurusu, yeni doğan bebek kanguru, ana kucağı kanguru. Ürünleri Keşfet!www.borooshbaby.com New Age Ergonomik Kanguru - Stars Barut - Borooshbaby
BabyBoroosh Ergonomik Kanguru!Bebekle birlikte büyüyen ergonomik bebek kangurusu. Ergonomik duruş, şık tasarım, pratik kullanım ve ebeveyn için konforlu bebek kanguruwww.borooshbaby.com
İmkansız olsa bile risk ya ben çekindim açıkçası. Bi de gece yapıyorum gece karnım balon gibi şişiyor şişkinlik oluyor. Şuan baktım da gerip iğne yapılmaz yani çok şişKarin geriliyor ama bebege denk gelmesi imkansiz yani benim gobek yagimi gecene kadarkol bacak cok aciyor diye hic yeltenemedim ben ama gobek zorlamaya basladi artik evet
Göbek çok acımıyor ama göbek çok morarıyor. Bana göre kol daha iyi morarma olmuyor hiç. Ben karnıma yapamam artık karnım çok şiş oluyor gece. Patlicak gibi gerip iğne yapamam hiçCanım o iğneler çok küçük rahim ise 7 kat derinin altında yetişmesi imkansız
Ben bir önceki hamileliğimde kullandım kol çok acıtıyor en acıtmayan kısım göbek..
Gözunaydın canim cok sevindim bak ne guzel buyumuş annesi masallah demek problem yokmuş belkide cihazla o anda yanlış olcum yapti seni de bosuna telaslandirdi o kadarSelam kızlar ben sabah gittim devletteki kontrole. Başta randevu yok diye almak istemediler sonra doktorumu buldum ayarladı girdim muayeneye. Sonuç şaka gibi.. geçen hafta aynı makinede 1313 Gr olan minnak bu hafta 1795 Gr çıktı. Ölçümler de haftasıyla uyumlu çıktı bu sefer. Bugün muayene eden Dr da çok ilgiliydi. Herhangi bir sorun yok , perinatoloğa sevketmiyorum dedi. Şant var deyince beyin cerrahiden konsültasyon istedi. Sezeryan ile karın açılacak enfeksiyon riski varsa antibiyotik vs kullanımı önerebilir dedi. Beyin cerrahiye de gittik. Dr normal ya da sezeryan sorun yok olabilir ikisi de dedi, sisteme ekledi görüşünü. Gebe poliklinigindeki Dr. sancin olursa 35. Haftada da alınabilir ama sancin olmazsa 39. Haftaya da bekleyebilirsin , sancin belirleyecek zamanı dedi.
Yalnız anlamadım cumartesi diğer doktorda da 1377 Gr çıkmıştı, evet biraz yemeye zorladım kendimi , muza falan abandım ama 4 günde 1377 den 1795 e nasıl geldiDalga geçiyor bu zilli daha doğmadan benimle
Yook inşallah ben kız annesi olacağımoğlumla adaş olacaklar yanlış hatırlamıyosamsadev de Yusuf koyacaktı üçlemiş olduk.
Yook inşallah ben kız annesi olacağımRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Sağol canım. Aslında hem devlette hem de özel Dr un muayenehanesinde 4 gün arayla yapılan muayenede eksik çıkmıştı. Ama her iki doktor da kilo alt sınıra yakın gidiyor, kan akışı, amniyon sıvısı hareketi normal, sonraki haftalarda nasıl olacagina bakicaz demislerdi. Yarın da şehir Hastanesi'nde randevum varGözunaydın canim cok sevindim bak ne guzel buyumuş annesi masallah demek problem yokmuş belkide cihazla o anda yanlış olcum yapti seni de bosuna telaslandirdi o kadar
Evet bana da dört yıllık kullanım için makul geldi. N11 indirim kuponum da vardı zaten iyce ölücü oldumGüle güle kullan canım, fiyatı da çok uygunmuş
İyi birseyse ben de bakayım , gelince yine yazarsın kalitesini, izlenimleriniEvet bana da dört yıllık kullanım için makul geldi. N11 indirim kuponum da vardı zaten iyce ölücü oldumbebişinin kilo almasına çok sevindim buarada çok şükür maşallah diyelim napıyosan aynen devam
Afiyet olsun, bebişin sağlıklı olmasına çoook sevindimİyi birseyse ben de bakayım , gelince yine yazarsın kalitesini, izlenimlerini
Ben bu 1 haftada anladım ki yemiyormusum. Günde 2 öğünü gecmiyordum ev sıcak canım istemiyor diye az az yiyormusum. 1 haftadır 3 öğün yedim, muz yemeye geri basladim, maden suyu hep içiyordum zaten. Bugün de sipariş ettiğim avokadolar geldi, birkaç güne olgunlastirip günde 1 de avokado yerim. Uzun süredir günde iki öğün yemeye alışmış olduğum için farketmemisim sanırım yemedigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?