2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhabalar hanımlar, bende 31 haftalık hamileyim 19 ekim görünüyor doğumum ama bakalım hayırlısı tabi. Ben yaklaşık 10 gündür vajinamda bir kaşıntı ve beyaz süt kesiğine benzer bir akıntı problemi yaşıyorum. Doktorumla konuştum vajinite bağlı mantar dedi ve içinde 2 adet çıkan fitilden verdi. Bir kaç gün rahatladım sonra yeniden başladı aynı kaşıntı şimdi de içinde 7 tane çıkan fitilden vereyim onu kullan dedi.
Sizde böyle bir sorun yaşayanınız oldumu acaba ? Neler yaptınız geçirmek için fikir verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Cok gecmis olsun canim bebisin iyi olmasina cook sevindim iyi ya bosver sen otesini kurcalama aklina da takma hic beslenmene de dikkat et cok onemli sonlara yaklasitik zaten hep iyi haberler duyalim insallah

Gobek neden riskliymis merak ettim ? En kolay ve en acisiz yer orasi. Dr.larin da soyledigi bu
Bilmiyorum canlar. Hemşire bana en iyisi kol dedi. Ben de 5.aya kadar göbeğe vuruluyordum. Karnım büyüyünce çekindim vurmaya rahim tabi baya aşağıda ama ya yanlışlıkla içe doğru vurursam felan diye korktum sordum. Niye göbekten vuruluyorsun ki en iyisi kol dedi ve karnın da zaten büyüyo zor olur göbekten vurulma dedi. Ben de bazen bebeğin ayaklarını hissediyorum ben delmekten korktum açıkçası. Çünkü karnımız baya gerildi iğneler de büyük yani

Canım o iğneler çok küçük rahim ise 7 kat derinin altında yetişmesi imkansız
Ben bir önceki hamileliğimde kullandım kol çok acıtıyor en acıtmayan kısım göbek..

Karin geriliyor ama bebege denk gelmesi imkansiz yani benim gobek yagimi gecene kadar kol bacak cok aciyor diye hic yeltenemedim ben ama gobek zorlamaya basladi artik evet

Kızlar sonunda kanguru alabildim Babyboroosh markası. Yerli üretimmiş. Büyüyen kanguru, bebiş büyüdükçe vücuduna göre ayarlanıyor bide en önemlisi yenidoğan döneminde omurganın c duruşunu ve m oturuşu ayarlanabiliyor. Alana kadar bin tane soru sordum hepsine cevap verdiler Hala almayanlar varsa araştırabilirler bunu da

Güle güle kullan canim

Güle güle kullan canım, fiyatı da çok uygunmuş

Karin geriliyor ama bebege denk gelmesi imkansiz yani benim gobek yagimi gecene kadar kol bacak cok aciyor diye hic yeltenemedim ben ama gobek zorlamaya basladi artik evet
İmkansız olsa bile risk ya ben çekindim açıkçası. Bi de gece yapıyorum gece karnım balon gibi şişiyor şişkinlik oluyor. Şuan baktım da gerip iğne yapılmaz yani çok şiş Bacağı bilmiyorum da ben kola alıştım çok da acıtmıyor. Eşim yapıyor öğrendi artık sadece batırırken acıyor bi saniye. Yavaş ve kıpırdatmadan enjekte etti mi kol daha iyi aslında. Ben karnımdan yaparken karnım çok morarırdı ama kolum hiç morarmıyor

Canım o iğneler çok küçük rahim ise 7 kat derinin altında yetişmesi imkansız
Ben bir önceki hamileliğimde kullandım kol çok acıtıyor en acıtmayan kısım göbek..
Göbek çok acımıyor ama göbek çok morarıyor. Bana göre kol daha iyi morarma olmuyor hiç. Ben karnıma yapamam artık karnım çok şiş oluyor gece. Patlicak gibi gerip iğne yapamam hiç
Sen niye ilk gebeliğinde kullandın bu arada canım ? Şuan kullanmıyorsun sanırım

Gözunaydın canim cok sevindim bak ne guzel buyumuş annesi masallah demek problem yokmuş belkide cihazla o anda yanlış olcum yapti seni de bosuna telaslandirdi o kadar

Yook inşallah ben kız annesi olacağım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
hatlar karıştı o zaman.ikinci oğlunu doğuracak bi arkadaş vardı yusuf ali koyucam demişti senle karıştırdım.

Gözunaydın canim cok sevindim bak ne guzel buyumuş annesi masallah demek problem yokmuş belkide cihazla o anda yanlış olcum yapti seni de bosuna telaslandirdi o kadar
Sağol canım. Aslında hem devlette hem de özel Dr un muayenehanesinde 4 gün arayla yapılan muayenede eksik çıkmıştı. Ama her iki doktor da kilo alt sınıra yakın gidiyor, kan akışı, amniyon sıvısı hareketi normal, sonraki haftalarda nasıl olacagina bakicaz demislerdi. Yarın da şehir Hastanesi'nde randevum var randevu almışken gideyim bakalım orada ne çıkacak, durumu teyit etmiş olurum

Güle güle kullan canım, fiyatı da çok uygunmuş
Evet bana da dört yıllık kullanım için makul geldi. N11 indirim kuponum da vardı zaten iyce ölücü oldum bebişinin kilo almasına çok sevindim buarada çok şükür maşallah diyelim napıyosan aynen devam

İyi birseyse ben de bakayım , gelince yine yazarsın kalitesini, izlenimlerini
Ben bu 1 haftada anladım ki yemiyormusum. Günde 2 öğünü gecmiyordum ev sıcak canım istemiyor diye az az yiyormusum. 1 haftadır 3 öğün yedim, muz yemeye geri basladim, maden suyu hep içiyordum zaten. Bugün de sipariş ettiğim avokadolar geldi, birkaç güne olgunlastirip günde 1 de avokado yerim. Uzun süredir günde iki öğün yemeye alışmış olduğum için farketmemisim sanırım yemedigimi

Afiyet olsun, bebişin sağlıklı olmasına çoook sevindim artık canımızı sıkmadan son dönemlerimizi keyifli geçirme zamanı inşallah sağlıkla doğurup, büyütürüz herşey yolunda gidecek inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…