2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
4yıl bebeğini kanguruda taşımazsın bence1 sene belki. sonra istemiyorlar hiç

Ben avakadoyu olgunlaşınca yiyemiyorum ağır geliyor da sertken mevsim salatamın içine doğrayıp limonla zeytinyağıyla hiç anlamadan götürüyorum Salatalıkla karışıyo. Bu tarif de aklında olsun ben hergün balıkyağı alıyorum maden suyu, muz kuruyemiş yiyorum ama bende hala iki öğündeyim bebişin kilosu az çıkarsa üçe çıkarım ben de taktik alırım senden artık tamam ayrıca kanguru gelsinde söylerim fikrimi

Olabilir canım ben 4. Ayda bırakmıştım göbeğim şişmemişti daha..
Benimki tüp bebek olduğu için doktorum vermişti, bu seferde coraspirin tek kullanıyordum kanamam olduğu için bıraktım.

4yıl bebeğini kanguruda taşımazsın bence1 sene belki. sonra istemiyorlar hiç
Benim oğlan iki yaşta da geliyodu kanguruya yorulunca istiyodu ama kangurumuz konforlu değildi. Ama dört yıla ben de hiç garanti vermiyorum tamamen katılıyorum sana

Bende onu dicektim . 4 yasında kocaman çocuk nasıl sigacak kanguruya:))
Bence biizm açımızdan da yorucu zaten yirmi kilo falan oluyolar o yaşta. ama fotolarına baktım da instadan sırta almışlar o çağlarda daha çok, oğlum yakında dört yaş, babasının sırtında denetip yazcam sana

Babalara bağlanıp bebeler gezdirilebilir aslında bence bizde rahat rahat dolaşırız

Bana da sertken lastik gibi geliyor omepa VM , magnezyum, demir e devam ben de. Aman eksik çıkmasın, sonra o bir hafta zor geçiyor ..

Kızlar şampuan mutlaka konuşulmuştur ama ben kaçırdım. Yenidoğan şampuan önerisi olan var mı? Mustela ile ilgili göz yakma şikayetleri okudum buda çok korktuğum bişey ama farklı farklı çeşitleri var belki ben onlara denk gelmişimdir.

0,4 lük kullanıyorum ben canım, hematologu dinlemek daha mantıklı geliyo bana onun uzmanlık alanı sonuçta, son zamana kadar kullanıcam, anca gün belli olur filan o zaman da 2 gün önce bırakırım
Merhaba arkadaşlar bayadır girmiyorum ben de pıhtılaşma hastasıyım şuana kadar her gün coraspirin ve kan sulandırıcısı kullandık göbekten koldan bacaktan hep yapıyorum değişikli malesef son zamanlara doğru çok ağrı hissediyorum artık ağırlaştığından sanırım sizin de durumlarınızı okudum ve bana fikir oldu açıkçası teşekkürler. Bir de haftalık prulaton yaptırıyorum kalçam felaket durumda resmen uyuyamıyorum sağ tarafa sol tarafa uzun süre sabit yatamıyorum değişmem gerekiyor sürekli ama tabiki hepsine bin şükür bu zamana gelmek Mucizelerimizi yaşamak her şeye değer hamdolsun size sorum var cevaplarsanız çok sevinirim kan sulandırıcı kullananlar az da değil doktorumla henüz konuşmadık doğumu ama çok merak ediyorum araştırıyorum normal doğum mu yapacaksınız konuşanlar var mı veya tercihiniz ne yönde ? Sonuçta bir riskimiz var buna nasıl karar verdiniz iğneyi hapı ne zaman bırakacaksınız şimdiden teşekkürler

Benim zorunlu sezaryen ama normal doguma engel degil diye biliyorum. Corasprini bana bilinenin aksine 36 da birakcaz dedi bende sasirdim ozellikle sordum ama oyle dedi. Igne de bi gun onceden sanirim. Benimde en merak ettigim konu acil bi durum olursa ve erken alinmasi gerekirse bu ilaclari kullanirken nasil olacak acaba

Bende mustelanin yenidogan kopuk sampuanini aldim pahali ama bayagi gider diye dusunuyorum

Ben ECOWELL almaya karar verdim İçerik temiz yorumlar iyiydi ama kullananlar daha iyi öneri verebilir

Günaydın kızlar bgn tam 32 oldum rapor almaya geldim normalde özele gidiyorum en basından beri en son muayene 31+3krn gitmiştim 1800 gram 3 4 günde önde cıkmıstı bgnde devlet hast. Geldim rapor almak için muayene etti doktor kalp atısına baktı direk bide 1hafta önde gidiyor dedi kaç kilo olmus dedim bakalım ne dicek diye ayrıntılı ölçüm yapmıyorum dedi bende nasıl önde oldugunu anladınız o zmn dedim ya işte 1500 1600 gram civarında dedi salladı sanırım zaten kalp atısını gösterdi ekran fi tarihinden kalmıs gibi valla Allah sabır versin buralara gelmek zorunda olanlara yani nerden baksanız 300 400 gram az sölüyor bide 1 hafta önde diyor benim matamatik alt üst oldu

Merhaba,
Doğum olayı son ana kadar net belli olmuyor malesef, bir aksilik olmazsa normal doğum istiyorum ama epidural gerekirse onda da sorun yaşayabiliriz sulandırıcılardan dolayı dedi doktorum. Hap kullanmıyorum ben ama 35. hafta bırakılması lazım diye biliyorum onun etkisi iğneden daha uzun sürüyor çünkü. İğneyi bırakmayacağım, ancak işaret gelir su gelir ya da oldu ki bir aksilik oldu planlı sezeryane alınması gerekti o zaman bırakacağım.

Bu konuda her doktor farklı birşey söylüyor herkesin kendi doktorunu dinlemesi daha doğru biz ne desek boş.

Benim doktorum da corasipirini son ana kadar kullandırmaktan yana bugün muayenem var özellikle sorucam her şeyi bakalım

Evet gerçekten kritik konular bakalım bugün doktora sorucam ayrıntılı o ne derse artık hayırlısı teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…