2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tesekkür ederim erken Doğum riskim varmış yatıcaksın dedi

merhaba kizlar bugun gittim doktora bu regl agrisi gibi agrilari gunde 10 defa falan hissetmen normal dedi 28 haftadan sonra baslar bu yalanci kasilmalar dedi yasayan varsa yani kizlar regl agrisi benzeri normalmis
Benimde yarın kontrol.Kilosu ne kadar olmuş.

Yani sızlama şöyle oluyor, kaşınmaktan tahriş oluyor o bölgem ve idrarımı yaparken biraz yanma oluyor. Birde bazen sanki bebek vajinama baskı yapıyormuş gibi hissediyorum.
Antibiyotik kullandın mı hiç kolay geçmiyormuş gebelikte bende yanma yok ama vajinada sızlama oluyor anlayamadım neden baskı oluyor bendede

Yanlara doğru dimi canım bi deneyim oralara da
Evet canım yan aşağısı oralara hafif batır çok acıyacağını anlarsan geri çek sonra yanına bir yeri daha yokla acımayan yeri illa ki bulursun ordan derin nefes al iğnenin 3 te 1 ini sok,yavaş yavaş ilacı ver

Tamam canım deneyeceğim bunuda çok sağol

Aynen aniden doğuracakmıyım diye korkuyorum Allah korusun son zamanlarda rüyalarımda hep o yönde ya etkileniyorum..
Al benden de o kadar paranoyak oldum kendimi dinlemekten sonlara doğru korku artıyor rüyalarda hep kabus görüyorum fena

Kızlar kendi doktoruma geldim rahimde 1 cm kısalma olmuş başına gelen var mı böyle ?

Canım geçmiş olsun, benim de 28mm şu an, benim baştan beri riskli olduğu için serklaj olmuştum, yatarak geçiriyorum. Sana istirahat verdi mi? Benim doktor sürekli dinlenmemi istedi, 34. Haftadan sonra kalk diyebilirim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…