Hepimiz istiyoruz canim bazilarimiz ilk defa bu duyguyu yasiyor bebisini herkes gorsun rahatla gezsin istiyor ama bakalim ne olacak durumlar insallah bahara tamamen biter yaa
Yani sızlama şöyle oluyor, kaşınmaktan tahriş oluyor o bölgem ve idrarımı yaparken biraz yanma oluyor. Birde bazen sanki bebek vajinama baskı yapıyormuş gibi hissediyorum.
merhaba kizlar bugun gittim doktora bu regl agrisi gibi agrilari gunde 10 defa falan hissetmen normal dedi 28 haftadan sonra baslar bu yalanci kasilmalar dedi yasayan varsa yani kizlar regl agrisi benzeri normalmis
Yani sızlama şöyle oluyor, kaşınmaktan tahriş oluyor o bölgem ve idrarımı yaparken biraz yanma oluyor. Birde bazen sanki bebek vajinama baskı yapıyormuş gibi hissediyorum.
Evet canım yan aşağısı oralara hafif batır çok acıyacağını anlarsan geri çek sonra yanına bir yeri daha yokla acımayan yeri illa ki bulursun ordan derin nefes al iğnenin 3 te 1 ini sok,yavaş yavaş ilacı ver
Evet canım yan aşağısı oralara hafif batır çok acıyacağını anlarsan geri çek sonra yanına bir yeri daha yokla acımayan yeri illa ki bulursun ordan derin nefes al iğnenin 3 te 1 ini sok,yavaş yavaş ilacı ver
Canım geçmiş olsun, benim de 28mm şu an, benim baştan beri riskli olduğu için serklaj olmuştum, yatarak geçiriyorum. Sana istirahat verdi mi? Benim doktor sürekli dinlenmemi istedi, 34. Haftadan sonra kalk diyebilirim dedi.