2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
merhaba kizlar bugun gittim doktora bu regl agrisi gibi agrilari gunde 10 defa falan hissetmen normal dedi 28 haftadan sonra baslar bu yalanci kasilmalar dedi yasayan varsa yani kizlar regl agrisi benzeri normalmis
Bende iki gündür yaşıyordum aklıma takılmıştı kuzum içim rahatladı sayende

Kızlar merhaba ben iki gün önce iki doz ve dün iki doz olmak üzere ciğer geliştirici iğne oldum.Bebeğimin hareketleri biraz azaldı.Bunu yaşayan var mı?Ve bu iğneyi olan var mı?
Canim erken dogum riskin mi var doktorum ciger gelistirici vurursam 1 hafta icinde dogum yapman lazim yoksa etkisi olmaz demisti bana yapmadılar geri

Benlik bir şey yok da adamcağız unutacak kizim görüyo gibi oluyo kendimi kötü hissediyorum diyo .
O zaman bende açık açık sorayim:)
Benmkide öle diyo adama ihanet ediyormusuz gibi ayıp oluyo sanki diyo bende dedm sen annenin karnındayken ölemi hissettin ki ne alaka

Şuan iyiyim canım ağrım yok bugün kendi doktoruma gidicem
Canım sağ ol çok iyiyim negatif çıktım 3 gün sonra karantinamız bitiyor
Eşim covid mi oldu ayy senn de basına gelmeyen kalmadı en basından beri hatrlıyorum cok zor gecirdin bide üstüne covid muhabbeti cok grcmil olsun sağ salim kucahına alırsın inş rahatlarsın

Keşke canım nerde Bizim ki yarı kamu yarı özel kit gibi işlerine gelirse biz özel sektörüz diyorlar işlerine başka türlü gelirse memuruz deniyor odalar ve borsalar birliğine bağlıyız
Alla alla sen su an hangi sigorta kolundasın o zmn 4a mı 4c mi

Nst de sancılarım da çıktı Protestan verdi Cumartesi tekrar çağırdı
Gecmis olsun canim dikkat et benimde nstde sanci çıkıyor ilac igne durdurmaya çalışıyorlar rahim agzi uzunlugu 25mm altina duserse erken dogum riski demisti doktorum bende en son 28. Haftada 47mm çıkmıştı

Banada doktor karın çevresi 1 hafta 10 gün kadar ileride dedi..2400 müş kilosu,biraz makarna pilav gibi şeyleri azaltabilirsin dedi...4 kilonun üzerinde normal çok önermiyorum dedi,gecen kağan kocatepemiydi onuda dinledim 4 kg bizim için sınır dedi...ama ben biliyorum 4.5 kilo doğurtan doktorlar var normalle

Kızlar nabzını düzenli ölçen var mı ? Ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum nabzım 100-110 arası.
Doktorumu aradım panik yapmamamı takip etmemi devam ederse kardiyolog görsün bebekle ilgili bir sıkıntı olmaz dedi

Masallah canim tombik olacak seninki doktorlar genelde riske atmak istemiyor belki ondan demiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…