2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bide eğer kürtaj olacaksan benden sana tavsiye hiç bekleme ilk fırsatta git benim 13 haftalık bebeğimin 21 kasımda kalbinin durduğunu öğrendim 22 kasımda hemen gidip kürtaj oldum beklemenin sana hiç bi faydası yok kürtajdan sonrada yasını tutabilirsin ama içinde bekledikçe daha kötü oluyor

Sağlıklı olmqyqn gebelikler vucuttan atılıyor böyle düşün.Umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalır bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Rabnim yar ve yardımcın olsun.

benim bildiğim folik asitin pıhtılaşmayla bağlantısı pıhtılaşmaya neden olan gen mütasyonuna sahip olanlar folik asidi de absorbe edemiyor. onların folat yani b9 vitamininin aktif formunu kullanmaları gerekiyor.
Bunu aldım canım bi bakabilir misin bilgin varsa

Eklentiler

• 20200221_165726.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 21
Evet folat yazanlar B9'un aktif formları.
5-MTHF, methylfolate, 5-methyl tetrahydrafolate, Quatrafolic, Extrafolate, Metafolin - hepsi aynı. ben de solgar folate (metafolin) kullanıyorum.

Bunu yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni canım. Rabbim yardımcın olsun. Kendim düşük yapmak istiyorum dedin mi. İlaçla düşük yaptırmaları için ısrar et canım. Kürtaj olursan da kesinlikle genel anestezi iste acıyı çok hissetmemen için. Rabbim hayırlısını, sağlıklısını tekrardan nasip etsin. Edecektir de üzme kendini ağla rahatla ama sağlıksız bi gebelik veya evlattansa sağlıklısını verecek Rabbim sana. Bu yönüyle düşün emi canım

Herkese merhaba, 5+2 günlük hamileyim iki gün önce doktoruma gittiğimde keseyi göremedik henüz çok küçük,ikinci kez kan tahlili yaptırdım değerlerim sağlıklı yükselmiş doktorum haftaya çarşamba günü keseyi görmek için çağırdı ama ben bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum kalp atışlarıyla görelim istiyorum.Bir haftadır baş ağrım var daha önce böyle ağrılarım olmazdı hamilelikle ilgisi olabilir mi yaşayan var mı kızlar?Herkese kolay,sağlıklı,mutlu hamilelikler diliyorum

Öyle düşünmeye çalışıyorum ama yine de çok zor. Çok teşekkür ederim güzel temennilerin için..

Tabi bebeğe ilişkin en ufak bi umut varsa sonuna kadar bekle çünkü küçücük kese ve bebek seni bu aşamada zehirlemez
Pazartesi karar verecem inşallah. Kafam çok karışık kendimi toparlamak istiyorum önce..

Sağlıklı olmqyqn gebelikler vucuttan atılıyor böyle düşün.Umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalır bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Rabnim yar ve yardımcın olsun.
Çok teşekkür ederim. Kendimi bu şekilde avutmaya çalışıyorum zaten ama yine de önüne geçemiyorum bu acının..

Progesteronu biz kendimiz istedik , sonucu doktoruma sordum progesteronu hiç istemeye gerek yoktu dedi , biz evham yapıp istediydik.. Doktorun onerdiginden başka bir işlem yapmayacağım bundan sonra , gereksiz yere evham yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…