2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İlk doğumumda suni sancı takıldıktan tam 24 Saat sonra doğurmuş biri olarak hergün dua ediyorum kendi sancımla hastaneye gideyim bu sefer diye

Kızlar sizde de iç bunalımı, duygusallık, ağlama isteği var mı üç gündür içime öküz oturmuş gibiyim hiç bişey yapasım yok bunalıyorum sıcaklarda etkiliyor sanırım uyuyamıyorum
Bende var sicaklardan sanki ustume okuz oturmuş gibi bide zaman gecmiyor sanki hamilelikte ruh hali değişikliği her zaman oluyor oğraşcak bişeyler bul kendine

Kızlar doğumda hastanelerin durumu nedir kaç kişi alıyor yanına sadece 1 kişi alıyor diye duydum o zaman annem falan gelemez mi sadece eşim mi olur ki merak ediyorum...

Kızlar sizde de iç bunalımı, duygusallık, ağlama isteği var mı üç gündür içime öküz oturmuş gibiyim hiç bişey yapasım yok bunalıyorum sıcaklarda etkiliyor sanırım uyuyamıyorum
bendede oluyor sinir oluyırum herseye içim bunalıyor bağırsam iyi gelcek gibi böle değişik duygu iniş cıkısları oluıyor ama genelde akşam eve gidince oluyo yorgunluktan oldugunu düşünüyorum brazda sabahları daha iyiyim cünkü uyku düzeni de bozuldu bi yanıyorum saat 4 4 saat olmus uyuyalı ama ben sanki 15 dkdır uyuyırmusum gibi sabah karsı uykum derinleşiyor hava serinleyince o zmnda işe gitmek zorunda oldugum için kalkıyorum normal hepsi de aklıma getrmiyorum iyiyim diyorum sürekli :)

İnşallah çocuk doğduktan sonra değişir, çocuğa da böyle ilgisiz davranırsa arkadaşınız çok sıkıntı çeker..
Babanın ilgisi çocukların piskolojisi üzerinde çok etkili oluyor..
Baba ilgisiz olursa anneye de yansıyor annede çocuğa yansıtmak istemese bile ister, istemez çocuğa yansıyor

Biz ilk tüp bebek tedavisinin sonuna yaklaştığımızda eşimle sorun yaşadık, benki okadar anne olmak istiyordum ki bu isteğim herşeyden önce geliyordu o sorun yüzünden çocuk yapmaktan vazgeçmeyi bile düşündüm..
Üstelik eşim baba olmayı çok istiyordu..

aynen cnm bende öle bi aile ortamında büyüdüm o yüzden bazen diyorum huzursuzlukla büyüyeceğime annem babam ayrı büyüsem daha sakin bi insan olabilirdim belki :) hayırlısı olsn bende sorun yaşasam bende cocuk yapıp ziyan olsun istemezdim heralde o pskolojiyide bilmiyorum hiç allah yardım etsin ne diyelim

İlk doğumumda suni sancı takıldıktan tam 24 Saat sonra doğurmuş biri olarak hergün dua ediyorum kendi sancımla hastaneye gideyim bu sefer diye
Suni sancı çeken herkes bunu söylemiştir
Bende suni sancı çektim onun için kendiliğinden gelen sancıların ne kadar değerli olduğunu anlatıyorum hep, normal sancı oldumu en azından biliyorsun ki o sancı belli bir süre gelip gidiyor suni sancı bir geliyor bir daha da gitmiyor

Kızlar doğumda hastanelerin durumu nedir kaç kişi alıyor yanına sadece 1 kişi alıyor diye duydum o zaman annem falan gelemez mi sadece eşim mi olur ki merak ediyorum...
65yaş üstü tek refakatçi kabul ediyor benim hastane. doğum zamanı da aynı olursa annem olacak yanımda

Bende ayni durumdayim canim neresi eli ayağı basi bilmiyorum hareketleri yogun bayada kuvvetli ama cozemiyorum ben

Kızlar aynı durum benim başımda, hamile kaldıktan sonra eşim aldırmam için üzerime yürüdü bebegi istemediğini bağıra bağıra haykırdı olaylar olaylar,zaten riskli gebelikti,strese sokup düşmesi için neler yapmadı ki sonuç olarak dava açıldı boşanıyoruz. Tüp bebekle 3. Transferde hamile kalabilmişken sevincimi icimde bıraktı, nasil olsa hamile kalamıyor sandı, bebek tutununca şokkkk...o kadar vicdansız ki sen hamile kalamiosun bari ben kalayım dedi sabrettim sustum çok şükür Rabbim nasip etti bebeğim benimle, şuan çocuğun cinsiyetini bile bilmiyor merak bile etmiyor. Ha umrumda mı gerçekten duygusallığı bi tarafa birakali çok oldu. Kızımla yeni bi hayat kurmak için güçlü olmalıyım ayakta kalmalıyım.Bizler güçlü kadınlarız, çok şükür ki ailem en büyük destekçim, biz kızımla bunu da atlatıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…