2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
of bu erkekler hiç iyi birşeyi haketmiyor. neyseki pes etmemişsiniz. mutlu bir hayatınız olsun inş.

33.haftadayım bende öle net anlamıyorum neyi neresi tekmeleri anlıyorum bi bide sağ tarafıma bşyini dayıyo artık poposumu kafasımı bilmiyorum son haftalarada anlarız belki
Benim de sağ tarafa dayıyo bişeyini poposu galiba koca popolular ya Doktor başı aşağıda demişti pozisyonu değişmedi sanırım. Döndüğünde baya hissetmiştim çünkü. Bi de göğüs kafesime ayaklarını dayayınca çok ağrı yapıyor. Tekmeler genelde yukarda

Seni tebrik ediyorum canım İnşallah hiç bir zaman sırtınız yere gelmez kuzun ile hayatınızda size başarılar canım

Hayır anlamadığım hem olmuyor diye laf sokmuş hem de olunca manyağa bağlamış. Boşanmakta haklısın gayet Allah kızınla yolunuzu açık etsin inşallah. Ailen arkandaysa ne güzel kocan derdine yansın. O kafayla yaşamak zorunda olmak zor.
Elbette atlatırsınız Allah ın izniyle nedir yani herkesin rızkını Allah verir Allah işlerinizi kolaylaştırsın mükemmel musmutlu bir hayatınız olsun inşallah

Seni tebrik ediyorum canım İnşallah hiç bir zaman sırtınız yere gelmez kuzun ile hayatınızda size başarılar canım
Aminnnnn canımm çok teşekkür ederim, tek pişmanlığım o adamın lafina baktım 10 yıl severek calistigim bankacılığı bıraktım ama olsun doğumdan sonra inşallah kaldığımız yerden devam ederiz

Saol canım adam tam bir ruh hastası narsist. Inan kızımı sağlıkla kucağına alayim, o adam umrumda bile deil hakettiği hayatı yasasin

Ben de halı bakıyorum halı sandım güle güle kullan canım sağlıkla
Sagol c Allah her konuda yardımcın olsun insallah canim bosver sen güçlü ol yeterki bazen diyorum öyle babalar olacagina hic olmasin daha iyi ben babasiz büyüdüm babam vefat etti hep bir özlem var icimde ama kötü bir babam olmasindan iyidir dedik hep

Allahin izniyle bugunler de geçecek evet manevi olarak zor bi dönemdeyim tek basima bi hamilelik geçiriyorum ama umutsuz deilim, kizimla daha huzurlu daha mutlu günlerimiz olacak insallah

bendede durum aynı ama sormayı unutmusum en son gittiğimde bide son 3 4 gündür kaburgalarımı ittirdiğinin daha net anlıyorm önceden batma dibi oluyodu smdi bildiğin kemiklerimi ittriyor zibidi

yaa böle seyleri görüp okudukca acayip deli oluyorum nasıl insanlar bunlar ya hadi tamam sizinle anlaşamadı sevmedi ilgilenmedi diyelim ulan o cocuk senin parçan be en azından seni görmek işstemiyorum ama cocukla ilgili herseyi haber ver filan deyin bari ya şereften yoksun insanlar neyseki aileleriniz var şanlısınız walla cocuklarıda büyüyncesahip cıkmaya çalsııslarsa göstermeyin bile ne kdr dogru bilmiyorum ama hiç haketmiyorlar..

bendede durum aynı ama sormayı unutmusum en son gittiğimde bide son 3 4 gündür kaburgalarımı ittirdiğinin daha net anlıyorm önceden batma dibi oluyodu smdi bildiğin kemiklerimi ittriyor zibidi
Hahaha zibidi mi valla ben de sürekli eşek sıpası diyorum çekirge gibi hopluyo zıplıyo ayrıca o kaburgaları ittirme de fena ağrı yapıyor nefesim kesiliyo resmen benim

Walla hiç kusura bakmasın anca mahkemenin belirleyecegi gün ve saatlerde isterse babalık yapabilir. Yok Öyle... ben bugünleri unutur muyum?

Hahaha zibidi mi valla ben de sürekli eşek sıpası diyorum çekirge gibi hopluyo zıplıyo ayrıca o kaburgaları ittirme de fena ağrı yapıyor nefesim kesiliyo resmen benim
erkek değilmi hepsi aynı işte benmde bu feminist halim nolcak bilmiyorum walla erkekelrden cogu zamn nefret etmiyo değilim nasıl ewlendm nasıl erkek annesi olcam ben buralara nasıl geldm bilmiyorum ahh yalan dünyaaa

Walla hiç kusura bakmasın anca mahkemenin belirleyecegi gün ve saatlerde isterse babalık yapabilir. Yok Öyle... ben bugünleri unutur muyum?
walla o bile fazla görmesin yüzünü en güzel ceza zaten öle babayada gerek yok kayıp olmaz yani cocuk içinde ben braz ketum konusuyorum ama gercekten sana acımayana acımayacaksın bu hayatta ayakta durusunuzu tebrik ediyoprum en azından sende adamın peşinde koşmamıssın benm arkadas bgn barısalım dese bgn gider hala istiyor filan ben bu durumu hiç anlayamam sanırım ((((

erkek değilmi hepsi aynı işte benmde bu feminist halim nolcak bilmiyorum walla erkekelrden cogu zamn nefret etmiyo değilim nasıl ewlendm nasıl erkek annesi olcam ben buralara nasıl geldm bilmiyorum ahh yalan dünyaaa
Hahaha ben şimdiden bu oğlanlar gelinlere haksızlık yaparlar sa çekecekleri var benden diyorum

Sizi tebrik ediyorum gosterdiginiz metanet icin.o istemiyorsa istemesin.iyi ki aldirmamissiniz.sirf adamlarin keyfine gore yasayamayiz hayati.eminim kiziniz size cok iyi gelecektir.Allah yardimciniz olsun.

Yaa ben de en çok bebek olanlarını seviyorum erkek cinsiyetinin ha bi de eşim, babam kardeşlerim ben seviyorum ya hiç feminist diilim ne kadar sevmesen de onlarsız da olmuyor işte kuzum. Bebişin doğunca seviceksin sen de aşık olacaksın

Hahaha ben şimdiden bu oğlanlar gelinlere haksızlık yaparlar sa çekecekleri var benden diyorum
aynen öle walla sevmiyorsan ayrıl işkence etmeye gerek yok gercekten ilişklerde sevginin bitmesi olayını anlıyorum karşıda değilim inş bizim oğlanlarda gercek aşkı huzuru mutlulugu bulurlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…