2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Arkadaşıma soyle canım aklını başına toplasın, kendi çocuğunu istemeyen adamdan ne koca ne baba olur dik dursun insaniz başımıza herşey gelebilir, yolumuza devam edecek dirayette olmalıyız. Cok şükür elim kolum tutuyo, öyle bi adama minnet bile etmem çünkü biliyorum ki taviz tavizi doguruyo

walla bende eşimi seviyorum zaten tek sevdiğim erkek oydu bide şimdi oğlum olunca o olacak babamıda seviyorum ama biraz ilgisiz büyüdüğüm için bi kız cocugu olarak içimde kaldı işte o yüzden belkide bu feministliğim

He sizin arkadaş ta ayrı ben birlikteler sandım ondan yazdım okadar, aynı evde olmasalar hiç bir sıkıntı yaşamazlar tek sıkıntı çocuk baba eksikliğini hissedecek öyle baba da eksik olsun zaten..
Bırakın baba olmayı hak etmeyen adamları emin olun onlar kaybedecek dünyanın en güzel mucizelerinden mahrum kalacaklar..

neler sölüyorum bi bilseniz bayda kırıcı oluyorum bazen ama anlayana ne deyim herkes kendi seçtiği yolda yürür artık hayrlısı demekten baska çarem yok benmde elimden bsy gelmiyorki

birliktelerdide 3 haftadır filan ayrılar ama ilk değil sürekli kızı bırakıp gidiyor zaten bncede öle baba eksik olabilir ama maddi açıdan sıkıntı işte masrafları karsılaması lazım cunkü kızın işi yok mesleği yok

Haklarında hayırlısı ne ise o olsun inşallah rızkı ile gelecek bebeği..

Walla hiç kusura bakmasın anca mahkemenin belirleyecegi gün ve saatlerde isterse babalık yapabilir. Yok Öyle... ben bugünleri unutur muyum?

Allah kurtarmış canım, yazık eski kocanın da kötü ruhundan arınmasını dilerim.. Sen kızınla kafa kafaya ver vurun dibine hayatın ona da kendin gibi güçlü olmayı öğret. O kadar çok duyıyoruz ki çevremizde böyle şeyler, kimsenin çocuğu da eksik, ezik olmuyo valla baba sevgisi yok diye.. Başta benim kız yiğenim var pırıl pırıl.. Babasını sevmez, dedesini sever.. insanoğlu mutlaka içindeki boşluğu dolduruyo merak etme sen sevmeyi öğret yeter. İnşallah karşına da harika bi erkek çıkar bu hayatın içinde günün birinde, öyle güzel seven erkekler de var ki hep de böyle öküzlerden sonra çıkarlar ortaya..

Ondan olabilir insan sevgi dolu merhametli bi baba ister. Ben feminist değilim ama benim babam da sert, sevgisini hiç göstermez. Dayımlar, amcamlar etrafımdaki erkeklerin hepsi öyle nerdeyse Toplumumuzda bu konuda çok yanlış tabular var. Babanın sert olması güzel bişeymiş gibi gösterirler hep. Halbuki Efendimiz (s.a.v) ne kadar da halimdi yumuşak huyluydu. Eşimi tanıyana kadar hiç sevmezdim erkekleri. Eşim öyle değil diye çok seviyorum, seviniyorum. İnşAllah çocuklarına da sevgisini aynı şekilde gösterir.

amin cnm inş benm eşimde öle sert biri değildir zaten öle olsaydı ewlenemezdik asla vremdeki erkeklerden sonra o tarz kişiliklere hep karsıydım :)

Desteğin için saol canim ben onu Allaha havale ettim iki canımla onunla uğraşıp sinirlerimi bozamicam, Inşallah Allahım hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip eder hepimize hayat tabiki devam ediyor iyi insanlar çıkarsın Allah karşımıza ama mutlu olmak için sadece kızım olsun bana yeter

amin cnm inş benm eşimde öle sert biri değildir zaten öle olsaydı ewlenemezdik asla vremdeki erkeklerden sonra o tarz kişiliklere hep karsıydım :)
Aynen ben de :)
Da bu eşek sıpaları daha anne karnından başlıyor baksana kız bebek annelerinden hiç göğüs kafesimi ağrıtıyor, çok tekme atıyor gibi şeyler duymadım. Uslu uslu duruyolar. Bizimkilere bak bi de bi karnımızı yarmadıkları kaldı.
Bi doğsun hele göstercem ben ona

Biz doğuluyuz normalde Doğulu babalar sert gözüküyor ama benim babam hiç öyle değildi çocuklarına hep sevgisini gösterdi..
Eşim de aynı babama benziyor..

Biz doğuluyuz normalde Doğulu babalar sert gözüküyor ama benim babam hiç öyle değildi çocuklarına hep sevgisini gösterdi..
Eşim de aynı babama benziyor..
Ne güzel çok şanslısın canım. Evet doğuda öyle maalesef. Ben onun için erkeklerden hep korkardım hiç mi hiç sevmezdim. Annem sevgisini göstermez yapısı öyle. Babam da çok iyi kalpli ama sert işte sevgisini hiç mi hiç göstermez. Çocukluğum çok iyi geçmedi onun için. Şimdi yaşlandılar gösteriyorlar sevgisini ama işte iş işten geçti. Sevgi dolu bi çocukluk yaşamadık

Benim de annem fazla sevgisini göstermezdi ama onu da anlıyorum 9 çocuk hayat zorluklarına rağmen hepimizi çok güzel bir şekilde yetiştirdi
Kocaman olmuşuz hala herşeyimizi annemizden bekliyoruz..

Cok gecmis olsun canim nasil evlendin bu adamla sen ya neyse olan olmus rabbim sana ve evladina guc versin insallah

Emin misin benimki tekme manyağı yapıyor beni hele akşamları. Ama benimkinde karadenizlilik var ondan olabilir bugünümüzü aratmasın Rabb im inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…