2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet devam ediyor rapor alıp okula verebilirsin

Idari izin devam ediyor. Aramizda tam 9 gun var. Benim haftaya cuma son. Demek ki senin de 2 bucuk haftan var. Sgk ile anlasmali bir yerden su kadar haftalik gebedir diye rapor alman yeterli.

Oto koltuğunun otomobile uyumlu olup olmadığını merak ediyorum. Her bebek arabası her oto koltuğuna uyumlu olmuyor, o yüzden maxi cosi veya cybex almam gerekiyor.
Her otokoltuğu otomobile uyumlu canım, mesela ben Besafe kullanıyorum. Zaten ilk 6 ay kullanacağın kemerle takılıyor yada baza alıyorsun ama bazayı önermiyor uzmanlar.

Ay kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler rahatladım valla seminere gidicem diye korktum sadece bizim okul 70 kişi daha dışardan gelen de olabilir hiç o kalabalığa girmek istemedim

İnşAllah canım amin

Kızlar bebeğin kafası 1 hafta büyük cıktı ya basına gelen var mı kilosu boyu kendi haftasında ama kafası büyük

Kızlar bebeğin kafası 1 hafta büyük cıktı ya basına gelen var mı kilosu boyu kendi haftasında ama kafası büyük
benim oglanda koca kafaliydı usg de olcumleri ileriydi..dogdu kafa capi gercekten buyuktu halen oyle dir koca kafa ..merak.etme cok zeki oluyolar bizdekinde bi sıkintı yok cok sükür herseyi cok bilmesinden başka

benim oglanda koca kafaliydı usg de olcumleri ileriydi..dogdu kafa capi gercekten buyuktu halen oyle dir koca kafa ..merak.etme cok zeki oluyolar bizdekinde bi sıkintı yok cok sükür herseyi cok bilmesinden başka
Belki ilerleyen haftalarda eşitlenir ya vücuduyla kız olunca koca kafalı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…