Merhaba canım. Hamdolsun iyiyiz uzun zamandır giremedim sayfaya baya birikmiş mesajlar
Geçecek inşallah evet sabır gerektiren bi süreç Allahım yardımcım olsun ama bütün odağım kızim.. Onu sağ salim kucağima alabilmek bunun için yatık kalkıp dua ediyorum.Korkarım şimdi aldır diyen, sonra da velayetini ister. Yeter ki eziyet olsun. Güç, sabır ve şans diliyorum. Her şey geçiyor, bunlar da geçer.
Aminnnnnn hepimiz sağlıkla kavuşalım insallahhhBenimki de geçen cumartesi donmemisti, haftaya cumartesi gidicez bakalım ne durumda olacak.
Kimisi evlat arar, hasret çeker, kimi de kıymet bilmez. Yatacak yeri yok bu tiplerin, Allah ıslah etsinRabbim sana yoldasini vermiş, sağlıkla kavuş inşallah da tozunu attir dünyanın
Ben hep derdim Allah'ın sevdiği kulu ise benim çocuğum erkek olmasın yoksa çekeceği var diyeÇünkü sakat yetiştiriyorlar bu erkekleri, evde ne nerde bilmezler, herşey ayaklarına gelmiş, merhamet yoksunu , duygusuz sevgisiz adamlarla dolu dünya..
Yaaa ben varım kız annesi olarak. Dün gece daraldim nefesim kesildi, eşim sırtımı ovaladikca gaz çıkardım. Sabah da kahvaltıdan 2 saat sonra aynı daralma ve sonunda gaz nedeniyle istifra ettim. Akşam üstü bir gaz krizi bir istifra daha.. canım çıktı bugün. Evim çok sıcak, öğleden sonra bir ara bankaya gittim, eve girmeye cesaret edemeyip anneme kaçtım. Bir de kuyruk sokumu çok acıyor, otursam kalkamıyorum, yatarken bile ben burdayım diyor
Yaramaz kızlar da az değilmişYaaa ben varım kız annesi olarak. Dün gece daraldim nefesim kesildi, eşim sırtımı ovaladikca gaz çıkardım. Sabah da kahvaltıdan 2 saat sonra aynı daralma ve sonunda gaz nedeniyle istifra ettim. Akşam üstü bir gaz krizi bir istifra daha.. canım çıktı bugün. Evim çok sıcak, öğleden sonra bir ara bankaya gittim, eve girmeye cesaret edemeyip anneme kaçtım. Bir de kuyruk sokumu çok acıyor, otursam kalkamıyorum, yatarken bile ben burdayım diyor
lansinoh var kızımdan onu kullanacağımKizlaaar göğüs pompası ne aldınız
şimdi oto koltuğu derken bebek arabasına takılan pusetlerden mi bahsediyorsun? eğer onlardan bahsediyorsan emniyet kemeri ile sabitleniyor onlar. asıl oto koltuklarına oturmaya başladıktan sonra geçilebiliyor onların da hepsi araçlarla uyumlu. emniyet kemeri ile sabitlenen de var isofixli de. çoğu arabada artık isofix var. o yüzden isofixli model alırsın alacağın zaman. daha çok güven veriyor isofix. bizde britax römer var kızımdan kalan. zaten asıl oto koltuklarını araştırmaya başlayınca belirli markaları göreceksin. kararını ona göre verirsin.Sıra geldi oto koltuğu almaya...
Her oto koltuğu her arabaya uyuyor mu? Arabayı maclaren atom aldığım için oto koltuğunu cybex veya maxi cosi alacağım. Bu markalar her arabaya uyuyor mudur?
Günde 12-13 falan kullanıyorArkadaşlar bir ayda bebek ne kadar bez kullanır acaba fazla alıp kalmasını istemiyorum
Ön tarafa bakıyor bizde de cybex var sadece ya ön ya arka kullanacaksın. Önden arkaya bir anda dönmüyor ufak bir işlem var iç taraftan. Biz 3 yaşa kadar arkaya dönük kullandık. Sonra öne çevirdik. Öne dönünce emniyet kemeri kullanılamıyor onun yerine ön bar var.Cybex iyi arastır cnm ablam aldı oto koltugu ön tarafa bakmıyor özelliklerine cok dikkat et
Mamajoo aldım ben fiyat performans iyi bir ürün olduğunu söyledilerKizlaaar göğüs pompası ne aldınız
Lansinoh elektrikli pompa canım görümcem gönderdiKizlaaar göğüs pompası ne aldınız
Hiç günde 12 13 olur mu canim en fazla 4 5Günde 12-13 falan kullanıyor
Ay banada bir arkadaş gunde 10 tane dedi çok şaşırdım ortalama 2 saatte bir değişti demek oluyor.4 5 daha mantıklı geldi hastanede hemşire 4 saatte bir değiştirin demişti ordan aklımda kalmış.Tecrübeli anne olarak neclacim sen bizi aydınlat bu konudaHiç günde 12 13 olur mu canim en fazla 4 5
Mesajin icin tesekkurler. Zaten 2 yasina kadar arkaya donuk oturmasi gerekiyormus. O vakte kadar kilosu artar yeni otokoltugu almak gerekir diye dusunuyorum. O zaman baska markalara da bakabilirim.Cybex iyi arastır cnm ablam aldı oto koltugu ön tarafa bakmıyor özelliklerine cok dikkat et
Insaallah donerBenimki de geçen cumartesi donmemisti, haftaya cumartesi gidicez bakalım ne durumda olacak.
Kimisi evlat arar, hasret çeker, kimi de kıymet bilmez. Yatacak yeri yok bu tiplerin, Allah ıslah etsinRabbim sana yoldasini vermiş, sağlıkla kavuş inşallah da tozunu attir dünyanın
Ben hep derdim Allah'ın sevdiği kulu ise benim çocuğum erkek olmasın yoksa çekeceği var diyeÇünkü sakat yetiştiriyorlar bu erkekleri, evde ne nerde bilmezler, herşey ayaklarına gelmiş, merhamet yoksunu , duygusuz sevgisiz adamlarla dolu dünya..
Yaaa ben varım kız annesi olarak. Dün gece daraldim nefesim kesildi, eşim sırtımı ovaladikca gaz çıkardım. Sabah da kahvaltıdan 2 saat sonra aynı daralma ve sonunda gaz nedeniyle istifra ettim. Akşam üstü bir gaz krizi bir istifra daha.. canım çıktı bugün. Evim çok sıcak, öğleden sonra bir ara bankaya gittim, eve girmeye cesaret edemeyip anneme kaçtım. Bir de kuyruk sokumu çok acıyor, otursam kalkamıyorum, yatarken bile ben burdayım diyor
Valla ben o kadar bebek baktim benimde var 3 tane daha 10 tane bez değiştireni görmedim 4 yada 5 beslenmesine göre bez değiştirme sıklığıda değişir ama 10 13 tane diğil tabiAy banada bir arkadaş gunde 10 tane dedi çok şaşırdım ortalama 2 saatte bir değişti demek oluyor.4 5 daha mantıklı geldi hastanede hemşire 4 saatte bir değiştirin demişti ordan aklımda kalmış.Tecrübeli anne olarak neclacim sen bizi aydınlat bu konuda
Bide daha tam mesane kaslari gelişmedi diye işeme sayisi daha cok olabilir ciş içinde surekli bez değiştirmeye gerek yok kaka yapinca değiştirmek en mantiklisi tabi cok fazla işememişse her eşediğinde değiştirirsek 12 13 bez olabilir tabi ama en fazla 7 diyorumAy banada bir arkadaş gunde 10 tane dedi çok şaşırdım ortalama 2 saatte bir değişti demek oluyor.4 5 daha mantıklı geldi hastanede hemşire 4 saatte bir değiştirin demişti ordan aklımda kalmış.Tecrübeli anne olarak neclacim sen bizi aydınlat bu konuda
Ohooo ben en baştan beri kukreyerek geziyorum evdeAyni ben valla zor heleki yaz hamiliği cekilmiyor allahtan bebişler gelcekte morel oluyorbende de gaz var mutiş bir gaz hemde kuyruk sokumu ağrisi fena hele nasil ağriyor rabbim yardimcimiz olsun kiz eşinin yaninda gaz cikariyorsun ben geyirdim eşim diyor midem kalkti heralde abarttim kendisi 24 saat cikarir biz insan diğilmişiz ohh iyi yaptim
Ya çok şükür yine de iyi geçiyor. Öyle bulantım kusmak, halsizligim falan olmadı hiç. Ama en baştan beri gaz gaz gaz.. Benim oldum olası gırtlak refleksim çok hassastır. En ufak birşeyde ogurmeye başlarım. Çok yoğun gaz olup gegirdikce sonu öğürme oluyorYaramaz kızlar da az değilmişşaka yapıyorum canım tabiki her bebek farklı her hamilelik farklı cinsiyetle alakası yok. Kimisinin çok kolay geçer kimisinin çok zor. Bende de gaz var ya ama istifra edecek kadar değil. Sendeki nasıl bişeymiş
Ben tüm zorlukları yaşadım zaten zor geçiyo cidden dün tekrar bulantı hapı almak zorunda kaldım çok kötü oldu yine midemRabbim yardımcımız olsun dayanalım az kaldı. Kavuşacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?