2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
@Kitapkurdu20
eleysu
Kızlar ne zamandır yazmadınız herşey yolundadır inşaAllah.
Merhaba canım. Hamdolsun iyiyiz uzun zamandır giremedim sayfaya baya birikmiş mesajlar sıcakla boğuşuyorum gece krampları da uyutmamaya başladı Sizler nasılsınız kızlar her şey güzel gidiyordur inşAllah?

Korkarım şimdi aldır diyen, sonra da velayetini ister. Yeter ki eziyet olsun. Güç, sabır ve şans diliyorum. Her şey geçiyor, bunlar da geçer.
Geçecek inşallah evet sabır gerektiren bi süreç Allahım yardımcım olsun ama bütün odağım kızim.. Onu sağ salim kucağima alabilmek bunun için yatık kalkıp dua ediyorum.

Aminnnnnn hepimiz sağlıkla kavuşalım insallahhh

Yaramaz kızlar da az değilmiş şaka yapıyorum canım tabiki her bebek farklı her hamilelik farklı cinsiyetle alakası yok. Kimisinin çok kolay geçer kimisinin çok zor. Bende de gaz var ya ama istifra edecek kadar değil. Sendeki nasıl bişeymiş
Ben tüm zorlukları yaşadım zaten zor geçiyo cidden dün tekrar bulantı hapı almak zorunda kaldım çok kötü oldu yine midem Rabbim yardımcımız olsun dayanalım az kaldı. Kavuşacaz

Sıra geldi oto koltuğu almaya...

Her oto koltuğu her arabaya uyuyor mu? Arabayı maclaren atom aldığım için oto koltuğunu cybex veya maxi cosi alacağım. Bu markalar her arabaya uyuyor mudur?
şimdi oto koltuğu derken bebek arabasına takılan pusetlerden mi bahsediyorsun? eğer onlardan bahsediyorsan emniyet kemeri ile sabitleniyor onlar. asıl oto koltuklarına oturmaya başladıktan sonra geçilebiliyor onların da hepsi araçlarla uyumlu. emniyet kemeri ile sabitlenen de var isofixli de. çoğu arabada artık isofix var. o yüzden isofixli model alırsın alacağın zaman. daha çok güven veriyor isofix. bizde britax römer var kızımdan kalan. zaten asıl oto koltuklarını araştırmaya başlayınca belirli markaları göreceksin. kararını ona göre verirsin.

Cybex iyi arastır cnm ablam aldı oto koltugu ön tarafa bakmıyor özelliklerine cok dikkat et
Ön tarafa bakıyor bizde de cybex var sadece ya ön ya arka kullanacaksın. Önden arkaya bir anda dönmüyor ufak bir işlem var iç taraftan. Biz 3 yaşa kadar arkaya dönük kullandık. Sonra öne çevirdik. Öne dönünce emniyet kemeri kullanılamıyor onun yerine ön bar var.

Hiç günde 12 13 olur mu canim en fazla 4 5
Ay banada bir arkadaş gunde 10 tane dedi çok şaşırdım ortalama 2 saatte bir değişti demek oluyor.4 5 daha mantıklı geldi hastanede hemşire 4 saatte bir değiştirin demişti ordan aklımda kalmış.Tecrübeli anne olarak neclacim sen bizi aydınlat bu konuda

Cybex iyi arastır cnm ablam aldı oto koltugu ön tarafa bakmıyor özelliklerine cok dikkat et
Mesajin icin tesekkurler. Zaten 2 yasina kadar arkaya donuk oturmasi gerekiyormus. O vakte kadar kilosu artar yeni otokoltugu almak gerekir diye dusunuyorum. O zaman baska markalara da bakabilirim.

Insaallah doner

Valla ben o kadar bebek baktim benimde var 3 tane daha 10 tane bez değiştireni görmedim 4 yada 5 beslenmesine göre bez değiştirme sıklığıda değişir ama 10 13 tane diğil tabi

Kızlar size acil bir sorum olacak haftaya okulda seminerler başlıyor ama ben 31 haftalık olacağım.ve gitmek istemiyorum. Bu 24 haftalık sonrası izne çıkma olayı hala devam ediyor değil mi gitsem verirler yeni raporu değil mi

Bide daha tam mesane kaslari gelişmedi diye işeme sayisi daha cok olabilir ciş içinde surekli bez değiştirmeye gerek yok kaka yapinca değiştirmek en mantiklisi tabi cok fazla işememişse her eşediğinde değiştirirsek 12 13 bez olabilir tabi ama en fazla 7 diyorum

Ohooo ben en baştan beri kukreyerek geziyorum evde Korkuyorum senden diyor ben de kork zaten diyorum geçinip gidiyoruz gegirmeyeyim de napiyim patlayayim mi

Ya çok şükür yine de iyi geçiyor. Öyle bulantım kusmak, halsizligim falan olmadı hiç. Ama en baştan beri gaz gaz gaz.. Benim oldum olası gırtlak refleksim çok hassastır. En ufak birşeyde ogurmeye başlarım. Çok yoğun gaz olup gegirdikce sonu öğürme oluyor evet canım az kaldı, sayılı gün Allah'ın izniyle.. kavuşunca hepimiz unutacagiz inşallah bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…