Günde 4-5 defa bez değişiyorArkadaşlar bir ayda bebek ne kadar bez kullanır acaba fazla alıp kalmasını istemiyorum
Medela cnm elektrikli kardesimden geldiKizlaaar göğüs pompası ne aldınız
Korkarım şimdi aldır diyen, sonra da velayetini ister. Yeter ki eziyet olsun. Güç, sabır ve şans diliyorum. Her şey geçiyor, bunlar da geçer.Kızlar aynı durum benim başımda, hamile kaldıktan sonra eşim aldırmam için üzerime yürüdü bebegi istemediğini bağıra bağıra haykırdı olaylar olaylar,zaten riskli gebelikti,strese sokup düşmesi için neler yapmadı ki sonuç olarak dava açıldı boşanıyoruz. Tüp bebekle 3. Transferde hamile kalabilmişken sevincimi icimde bıraktı, nasil olsa hamile kalamıyor sandı, bebek tutununca şokkkk...o kadar vicdansız ki sen hamile kalamiosun bari ben kalayım dedi sabrettim sustum çok şükür Rabbim nasip etti bebeğim benimle, şuan çocuğun cinsiyetini bile bilmiyor merak bile etmiyor. Ha umrumda mı gerçekten duygusallığı bi tarafa birakali çok oldu. Kızımla yeni bi hayat kurmak için güçlü olmalıyım ayakta kalmalıyım.Bizler güçlü kadınlarız, çok şükür ki ailem en büyük destekçim, biz kızımla bunu da atlatıcaz
Philips avent aldım canımKizlaaar göğüs pompası ne aldınız
bebeğin eklem sesiymiş normalmişO nasıl birşey ilk defa duyuyorum.
Çok ilginç . Böyle birşey olabileceği aklıma gelmezdi.bebeğin eklem sesiymiş normalmiş
Sıra geldi oto koltuğu almaya...
Her oto koltuğu her arabaya uyuyor mu? Arabayı maclaren atom aldığım için oto koltuğunu cybex veya maxi cosi alacağım. Bu markalar her arabaya uyuyor mudur?
[/QUOTE
İsofix sabit hepsine oluyor diye biliyorum. Bizde cybex sirona var. Uzunca bir süre ters kullandık emniyet kemerleriyle. Fakat düze çevirince emniyet kemeriyle değil ön barı ile kullanmak gerekiyor. Çocuk acayip sıkıntı yaptı ön bar ile. Boncuk boncuk terliyordu. Hiç sevmedi ve istemedi.
Sıra geldi oto koltuğu almaya...
Her oto koltuğu her arabaya uyuyor mu? Arabayı maclaren atom aldığım için oto koltuğunu cybex veya maxi cosi alacağım. Bu markalar her arabaya uyuyor mudur?
Otomobil kullanımından bahsediyorsan; ilk oto koltukları emniyet kemeriyle bağlanıyor yada isofix baza alınıp ona takılıyor.Sıra geldi oto koltuğu almaya...
Oto koltuğunun otomobile uyumlu olup olmadığını merak ediyorum. Her bebek arabası her oto koltuğuna uyumlu olmuyor, o yüzden maxi cosi veya cybex almam gerekiyor.Otomobil kullanımından bahsediyorsan; ilk oto koltukları emniyet kemeriyle bağlanıyor yada isofix baza alınıp ona takılıyor.
eğer bebek arabasından bahsediyorsan zaten aparatları var destekleyen bütün arabalara takılabiliyor canım
Cybex iyi arastır cnm ablam aldı oto koltugu ön tarafa bakmıyor özelliklerine cok dikkat etOto koltuğunun otomobile uyumlu olup olmadığını merak ediyorum. Her bebek arabası her oto koltuğuna uyumlu olmuyor, o yüzden maxi cosi veya cybex almam gerekiyor.
Hadi ya valla kola geçtim az deneyim olmadı gene karın falan sırayla yapcazPek önermiyorlarmış. Kimisnde yürümede problem yaratabiliyor diyorlardı. Ben hep karnımdan vuruyorum ama bu aralar çok acımaya başladı. İlacın hepsini veremediğim çıkarıp başka yere yaptığım oluyor
Benimki de geçen cumartesi donmemisti, haftaya cumartesi gidicez bakalım ne durumda olacak.Kizlar. Bebegin basi yukarda olan varmi aranizda
Kimisi evlat arar, hasret çeker, kimi de kıymet bilmez. Yatacak yeri yok bu tiplerin, Allah ıslah etsinKızlar aynı durum benim başımda, hamile kaldıktan sonra eşim aldırmam için üzerime yürüdü bebegi istemediğini bağıra bağıra haykırdı olaylar olaylar,zaten riskli gebelikti,strese sokup düşmesi için neler yapmadı ki sonuç olarak dava açıldı boşanıyoruz. Tüp bebekle 3. Transferde hamile kalabilmişken sevincimi icimde bıraktı, nasil olsa hamile kalamıyor sandı, bebek tutununca şokkkk...o kadar vicdansız ki sen hamile kalamiosun bari ben kalayım dedi sabrettim sustum çok şükür Rabbim nasip etti bebeğim benimle, şuan çocuğun cinsiyetini bile bilmiyor merak bile etmiyor. Ha umrumda mı gerçekten duygusallığı bi tarafa birakali çok oldu. Kızımla yeni bi hayat kurmak için güçlü olmalıyım ayakta kalmalıyım.Bizler güçlü kadınlarız, çok şükür ki ailem en büyük destekçim, biz kızımla bunu da atlatıcaz
Ben hep derdim Allah'ın sevdiği kulu ise benim çocuğum erkek olmasın yoksa çekeceği var diyeerkek değilmi hepsi aynı iştebenmde bu feminist halim nolcak bilmiyorum walla erkekelrden cogu zamn nefret etmiyo değilim nasıl ewlendm nasıl erkek annesi olcam ben buralara nasıl geldm bilmiyorum ahh yalan dünyaaa
Aynen ben de :)
.Da bu eşek sıpaları daha anne karnından başlıyor baksana kız bebek annelerinden hiç göğüs kafesimi ağrıtıyor, çok tekme atıyor gibi şeyler duymadım. Uslu uslu duruyolar. Bizimkilere bak bi debi karnımızı yarmadıkları kaldı.
Bi doğsun hele göstercem ben ona
Tahmin ettim canımAy yazamamışım ya english home yazacaktım telefon düzeltmiş
Hangi renk akıntın canımmerhaba kizlar herkese hayirli gecelrBizim isimimiz belli oldu Oglusumun adini Yusuf Aras olarak dusunduk saglikla gelsin Bnim ilk oglumdan herseyi var kiyafet baddaniye besik falan hersey Onun icin ilkteki oldugu kadar bisey almicam Onun rahatligi var.Kramp ve mide yanmasindan baska bi sıkıntımz yok Bi tek akintim kokulu oluyor rahatsiz edici sizdede oluyor mu Sicaklardan mi bilemedm
Ayni ben valla zor heleki yaz hamiliği cekilmiyor allahtan bebişler gelcekte morel oluyorBenimki de geçen cumartesi donmemisti, haftaya cumartesi gidicez bakalım ne durumda olacak.
Kimisi evlat arar, hasret çeker, kimi de kıymet bilmez. Yatacak yeri yok bu tiplerin, Allah ıslah etsinRabbim sana yoldasini vermiş, sağlıkla kavuş inşallah da tozunu attir dünyanın
Ben hep derdim Allah'ın sevdiği kulu ise benim çocuğum erkek olmasın yoksa çekeceği var diyeÇünkü sakat yetiştiriyorlar bu erkekleri, evde ne nerde bilmezler, herşey ayaklarına gelmiş, merhamet yoksunu , duygusuz sevgisiz adamlarla dolu dünya..
Yaaa ben varım kız annesi olarak. Dün gece daraldim nefesim kesildi, eşim sırtımı ovaladikca gaz çıkardım. Sabah da kahvaltıdan 2 saat sonra aynı daralma ve sonunda gaz nedeniyle istifra ettim. Akşam üstü bir gaz krizi bir istifra daha.. canım çıktı bugün. Evim çok sıcak, öğleden sonra bir ara bankaya gittim, eve girmeye cesaret edemeyip anneme kaçtım. Bir de kuyruk sokumu çok acıyor, otursam kalkamıyorum, yatarken bile ben burdayım diyor
Lafın gelişi öyle dedim yoksa 1 saat hareket etmeyince aklım çıkmıyor. Hareketlerine bereket çok şükür Rabbimize bize bu duyguları yaşattığı içinYakınmak değil yaw, benim çok hoşuma gidiyor. Bin şükür Rabb ime
Yaa öyle mi ben bu bilgiyi aşırı aşırı beğendim memnun oldum. Hiç durmuyor çünkü gece hareketleriyle uyuyorum sabah yine hareketleriyle uyanıyorum. Korkuyordum ben de çok yaramaz olacak diyeBizimki de kız uykudan uyandırıyor vuruşuyla bazen yatak titriyor ama anne karnında hareketli olan çocuklar dışarda sakin oluyormus
Kesinliklee.. Hayat zordu ama tadı vardı her şeyin... şimdiki çocuklar hiçbişeyin tadını alamıyor tatmin olmuyor. Yetişkinler de öyleMaşallah diyelim
Ama yok ya bence ilgisi var benim annem bize yetişemiyordu sabahın 5 inde kalkıp ekmek yapıyordu (ay şimdi canım çekti o ekmeği) çamaşır bulaşık hepsi elde yıkanırdı sular kazanda kaynatılıp banyo yapılırdı,
Boy boy çocuklar hepimiz okula gidiyorduk kahvaltısız okula yollamazdı bizi birde babam hep şehirde çalışıyordu tek başına mücadele verdi bizim için..
Ama ozamanın tadı da başkaydı ya zorluk vardı ama herşey güzel geliyordu bize
Tablonun doğruluğunu tam bilmiyorum yanlış olduğunu söyleyen ilk kişisin. Ama bence de başlamayacak evet bikaç sağlık çalışanı akrabam ve arkadaşlarımın eşleri var. Cidden aşırı derecede artmış her gün açıklanan rakamlar kesinlikle doğru değilO tablonun doğru olmadığı söylendi şu an kesin birşey yok hangi sınıf be zaman başlayacak diye ki bence başlayamayacak. Sağlık çalışanlarından haberler alıyorsunuzdur vakalar felaket durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?