2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
merhaba kizlar herkese hayirli gecelr Bizim isimimiz belli oldu Oglusumun adini Yusuf Aras olarak dusunduk saglikla gelsin Bnim ilk oglumdan herseyi var kiyafet baddaniye besik falan hersey Onun icin ilkteki oldugu kadar bisey almicam Onun rahatligi var.Kramp ve mide yanmasindan baska bi sıkıntımz yok Bi tek akintim kokulu oluyor rahatsiz edici sizdede oluyor mu Sicaklardan mi bilemedm

Korkarım şimdi aldır diyen, sonra da velayetini ister. Yeter ki eziyet olsun. Güç, sabır ve şans diliyorum. Her şey geçiyor, bunlar da geçer.

Sıra geldi oto koltuğu almaya...

Her oto koltuğu her arabaya uyuyor mu? Arabayı maclaren atom aldığım için oto koltuğunu cybex veya maxi cosi alacağım. Bu markalar her arabaya uyuyor mudur?

Her oto koltuğu her arabaya uyuyor mu? Arabayı maclaren atom aldığım için oto koltuğunu cybex veya maxi cosi alacağım. Bu markalar her arabaya uyuyor mudur?

maxi cosi çoğu arabaya uyuyor ve ona yok havlusuydu yok pamuk kılıfı vs ekipman çeşidi de geniş

Otomobil kullanımından bahsediyorsan; ilk oto koltukları emniyet kemeriyle bağlanıyor yada isofix baza alınıp ona takılıyor.
eğer bebek arabasından bahsediyorsan zaten aparatları var destekleyen bütün arabalara takılabiliyor canım

Oto koltuğunun otomobile uyumlu olup olmadığını merak ediyorum. Her bebek arabası her oto koltuğuna uyumlu olmuyor, o yüzden maxi cosi veya cybex almam gerekiyor.

Oto koltuğunun otomobile uyumlu olup olmadığını merak ediyorum. Her bebek arabası her oto koltuğuna uyumlu olmuyor, o yüzden maxi cosi veya cybex almam gerekiyor.
Cybex iyi arastır cnm ablam aldı oto koltugu ön tarafa bakmıyor özelliklerine cok dikkat et

Hadi ya valla kola geçtim az deneyim olmadı gene karın falan sırayla yapcaz

Kizlar. Bebegin basi yukarda olan varmi aranizda
Benimki de geçen cumartesi donmemisti, haftaya cumartesi gidicez bakalım ne durumda olacak.

Kimisi evlat arar, hasret çeker, kimi de kıymet bilmez. Yatacak yeri yok bu tiplerin, Allah ıslah etsin Rabbim sana yoldasini vermiş, sağlıkla kavuş inşallah da tozunu attir dünyanın

erkek değilmi hepsi aynı işte benmde bu feminist halim nolcak bilmiyorum walla erkekelrden cogu zamn nefret etmiyo değilim nasıl ewlendm nasıl erkek annesi olcam ben buralara nasıl geldm bilmiyorum ahh yalan dünyaaa
Ben hep derdim Allah'ın sevdiği kulu ise benim çocuğum erkek olmasın yoksa çekeceği var diye Çünkü sakat yetiştiriyorlar bu erkekleri, evde ne nerde bilmezler, herşey ayaklarına gelmiş, merhamet yoksunu , duygusuz sevgisiz adamlarla dolu dünya..

Yaaa ben varım kız annesi olarak. Dün gece daraldim nefesim kesildi, eşim sırtımı ovaladikca gaz çıkardım. Sabah da kahvaltıdan 2 saat sonra aynı daralma ve sonunda gaz nedeniyle istifra ettim. Akşam üstü bir gaz krizi bir istifra daha.. canım çıktı bugün. Evim çok sıcak, öğleden sonra bir ara bankaya gittim, eve girmeye cesaret edemeyip anneme kaçtım. Bir de kuyruk sokumu çok acıyor, otursam kalkamıyorum, yatarken bile ben burdayım diyor

Hangi renk akıntın canım

Ayni ben valla zor heleki yaz hamiliği cekilmiyor allahtan bebişler gelcekte morel oluyorbende de gaz var mutiş bir gaz hemde kuyruk sokumu ağrisi fena hele nasil ağriyor rabbim yardimcimiz olsun kiz eşinin yaninda gaz cikariyorsun ben geyirdim eşim diyor midem kalkti heralde abarttim kendisi 24 saat cikarir biz insan diğilmişiz ohh iyi yaptim

Yakınmak değil yaw, benim çok hoşuma gidiyor . Bin şükür Rabb ime
Lafın gelişi öyle dedim yoksa 1 saat hareket etmeyince aklım çıkmıyor. Hareketlerine bereket çok şükür Rabbimize bize bu duyguları yaşattığı için
Bizimki de kız uykudan uyandırıyor vuruşuyla bazen yatak titriyor ama anne karnında hareketli olan çocuklar dışarda sakin oluyormus
Yaa öyle mi ben bu bilgiyi aşırı aşırı beğendim memnun oldum. Hiç durmuyor çünkü gece hareketleriyle uyuyorum sabah yine hareketleriyle uyanıyorum. Korkuyordum ben de çok yaramaz olacak diye
Kesinliklee.. Hayat zordu ama tadı vardı her şeyin... şimdiki çocuklar hiçbişeyin tadını alamıyor tatmin olmuyor. Yetişkinler de öyle
O tablonun doğru olmadığı söylendi şu an kesin birşey yok hangi sınıf be zaman başlayacak diye ki bence başlayamayacak. Sağlık çalışanlarından haberler alıyorsunuzdur vakalar felaket durumda.
Tablonun doğruluğunu tam bilmiyorum yanlış olduğunu söyleyen ilk kişisin. Ama bence de başlamayacak evet bikaç sağlık çalışanı akrabam ve arkadaşlarımın eşleri var. Cidden aşırı derecede artmış her gün açıklanan rakamlar kesinlikle doğru değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…