- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
Çorapla patik neden ayaklarımız üşür mü ki?Alt çamaşır koysam mı depend var ama?Kendim için; iki tane pijama takımı, sabahlık, çorap, patik, terlik, emzirme sütyeni, üç tane alt çamaşır, iki atlet, göğüs pedi, depend
Bebek için ; İki takım hastane çıkışı biri 5li biri 8li ekstradan bir tane uzun kollu bir tane kısa kollu body koyduk bir tanede alt üst takım, çorap, penye battaniye, nohut battaniye, müslin, ağız mendili, bebek bezi, ıslak mendil, bebek pamuğu, emzik, biberon, minik bepanthol pişik kremi, alt açma örtüsü
(Bir tane body, hastane çıkışının alt üst takımı, şapkası, eldiveni, penye battaniye ve iki tane bez koyduk keseye hemşireye vermeleri için)
Kendime gecelik alacağım sadece eksik o kaldı sanırım. Görümcem geçen sene doğum yaptı beraber hazırladık eksik bişey yoktur inşallah
Evet üşüyormuş sanırım giydik dedi patik ve çorap. Kıyafeti bilerek fazladan koyduk lazım olur kaç gün kalacağımız belli olmaz vs diye. Bende göğüs pedi ve göğüs ucu koruyucu mu ondan koydum pompa almadım lazım olursa aldırırım diye gümüş kapakta almadım onuda lazım olursa alırız dedik seninde mi bitti hazırlıklarÇorapla patik neden ayaklarımız üşür mü ki?Alt çamaşır koysam mı depend var ama?
İki takım hastane çıkışı yetmiyor muymuş lazım oluyor mu ki?
Bence eksiğin yok fazlan varben ekstra göğüs pompası,göğüs kalkanı,göğüs pedi,göğüs kremi,göğüs ucu koydum.İki tane lohusa takımı aldım bi de hastaneden çıktığımda giymek için hamile elbisem var onu giyicem.
Ben koydum kapattım vallaAyrıntılı güzel bir liste olmuş Ellerine sağlıkbirşey sorcam ben de yıkama ütüleme bitirdim ama bir aksilik olmazsa doğuma 7-8 hafta var bavula koysam havasızlıktan kokmaz mi Bezi Dependi falan da şimdiden açmayayım dedim dolabımda bir rafı gideceklere ayırdım acil birşey olursa koyarım hemen diye siz nasıl yaptınız önceden herşeyi koyup kapatıyor musunuz
Bitti canım çok şükürEvet üşüyormuş sanırım giydik dedi patik ve çorap. Kıyafeti bilerek fazladan koyduk lazım olur kaç gün kalacağımız belli olmaz vs diye. Bende göğüs pedi ve göğüs ucu koruyucu mu ondan koydum pompa almadım lazım olursa aldırırım diye gümüş kapakta almadım onuda lazım olursa alırız dedik seninde mi bitti hazırlıklar
Kızlar hastane çantası hazırlarken ben bebeğin giysi takımlarını tek tek beze koymayı düşünüyorum benim gibi yapacak var mı ? Varsa o bezleri nereden sipariş edebiliriz ?
ben hastane çantama koyacaklarımı yazayım size. özel hastanede doğum yapacağım. önceki doğumumdan nelere ihtiyaç duyabileceğimi biliyorum aynı hastane oldupu için.
bebek için
3-4 set kıyafet(alt üst takım, iç zıbın, çıtçıtlı body,tulum,eldiven,şapka vs)
2 penye, 1 pazen battaniye
15 adet bez
ıslak mendil
emzik
3 adet ağız bezi
mama
biberon ya da şırınga
anne için
2 gecelik 1 pijama takımı
hırka ya da sabahlık
2 adet emzirme sütyeni
çorap
depend
göğüs pedi
göğüs ucu kremi
tarak
diş fırçası ve macunu
terlik
yüz havlusu
ıslak mendil
havlu peçete
duruma göre süt sağma makinası(ilk doğumumda hastane vermişti ama pandemi sebepli verilip verilmediğini bilmiyorum)
hastaneye gelirken giydiğim kıyafeti çıkarken de giyeceğim için extra koymuyorum.
şunan aklımdakiler bunlar.
Ayy ben yemeği zor yapmaya basladım siz tasunıyorsunuz zor olmuyomu walla 1 saat dokansam 3 saat dinleniyorum hiç enerjim yok Allah kolaylık versin bu zamanda tasınamazdım heralde benM mertur canım çok büyük geçmiş olsun. Ailen yanındaymış en azından çocuklarınla ilgilenebilecek birileri var. Sıkma canını sen tedbirini aldın, ne gerekiyorsa yapıyorsun zaten bundan sonrası da tevekkül. Allah yardımcın olacaktır içini ferah tut Bence baya 38 i falan göreceksin. Sana teselli verirken kendim kolilerin aradında doğurmam inşallah(taşınıyorum ben de buara)
Bebek için çok kıyafet götürecek olan bir tek ben değilmişimben hastane çantama koyacaklarımı yazayım size. özel hastanede doğum yapacağım. önceki doğumumdan nelere ihtiyaç duyabileceğimi biliyorum aynı hastane oldupu için.
bebek için
3-4 set kıyafet(alt üst takım, iç zıbın, çıtçıtlı body,tulum,eldiven,şapka vs)
2 penye, 1 pazen battaniye
15 adet bez
ıslak mendil
emzik
3 adet ağız bezi
mama
biberon ya da şırınga
anne için
2 gecelik 1 pijama takımı
hırka ya da sabahlık
2 adet emzirme sütyeni
çorap
depend
göğüs pedi
göğüs ucu kremi
tarak
diş fırçası ve macunu
terlik
yüz havlusu
ıslak mendil
havlu peçete
duruma göre süt sağma makinası(ilk doğumumda hastane vermişti ama pandemi sebepli verilip verilmediğini bilmiyorum)
hastaneye gelirken giydiğim kıyafeti çıkarken de giyeceğim için extra koymuyorum.
şunan aklımdakiler bunlar.
Ben hurca koydumKızlar hastane çantası hazırlarken ben bebeğin giysi takımlarını tek tek beze koymayı düşünüyorum benim gibi yapacak var mı ? Varsa o bezleri nereden sipariş edebiliriz ?
Ben iki takım koydumBebek için çok kıyafet götürecek olan bir tek ben değilmişim
Sanki hadtaneden çıkmayacakmışız gibi dolduruyorum valizi
Ben 10 lu hastane çıkışı+ 2 takım daha koyucam ne olur ne olmaz..Ben iki takım koydumama şimdi ben de tatmin olmadım biraz daha koyayım bari
Ben 10 lu hastane çıkışı+ 2 takım daha koyucam ne olur ne olmaz..
Birde hepsinden iki, iki olacak orta boy valiz ile gitsem çok gülerlermi bana acaba
Bavulda kokar diye düşündüm havasız kalacak neredeyse iki ay ağzını açık koymak mantıklı dolapları da havalandırıyorum benBen koydum kapattım vallaSanmıyorum neden koksun ki dolaptaki çekmecedeki kıyafetlerimiz kokmuyor
Bende küçük valiz var , birde sırt çantası alıcam bebek için eğer sığmaz ise ablamın bebek çantası var getirmiş onu da götürüm artık.. Söyleyince bile kalabalık oluyor10 lu hastane çıkışı almadım ben 4 tane 5 li aldım hepsini koyayım zaten küçücük şeyler ben küçük boy valizle sırt çantamı hazırladım.Aklıma okul zamanı yurda giderken hazırladığım valizler geldi ey gidiii
Yok canım neden gülsünler bende de orta boy valiz var sırf hastane için küçük boy almayayım şimdi dedim onu götürcem ben görüyordum kontrollere gidince koca koca valizler götürüyor insanlarBen 10 lu hastane çıkışı+ 2 takım daha koyucam ne olur ne olmaz..
Birde hepsinden iki, iki olacak orta boy valiz ile gitsem çok gülerlermi bana acaba
Ne bilim ya valla utandımYok canım neden gülsünler bende de orta boy valiz var sırf hastane için küçük boy almayayım şimdi dedim onu götürcem ben görüyordum kontrollere gidince koca koca valizler götürüyor insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?