2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çorapla patik neden ayaklarımız üşür mü ki?Alt çamaşır koysam mı depend var ama?
İki takım hastane çıkışı yetmiyor muymuş lazım oluyor mu ki?
Bence eksiğin yok fazlan varben ekstra göğüs pompası,göğüs kalkanı,göğüs pedi,göğüs kremi,göğüs ucu koydum.İki tane lohusa takımı aldım bi de hastaneden çıktığımda giymek için hamile elbisem var onu giyicem.

Evet üşüyormuş sanırım giydik dedi patik ve çorap. Kıyafeti bilerek fazladan koyduk lazım olur kaç gün kalacağımız belli olmaz vs diye. Bende göğüs pedi ve göğüs ucu koruyucu mu ondan koydum pompa almadım lazım olursa aldırırım diye gümüş kapakta almadım onuda lazım olursa alırız dedik seninde mi bitti hazırlıklar

Ben koydum kapattım vallaSanmıyorum neden koksun ki dolaptaki çekmecedeki kıyafetlerimiz kokmuyor

Bitti canım çok şükür

Kızlar hastane çantası hazırlarken ben bebeğin giysi takımlarını tek tek beze koymayı düşünüyorum benim gibi yapacak var mı ? Varsa o bezleri nereden sipariş edebiliriz ?

kaç defa sormuşumdur ama kafa gitti hangi hastanede doğum yapacaksın

Ayy ben yemeği zor yapmaya basladım siz tasunıyorsunuz zor olmuyomu walla 1 saat dokansam 3 saat dinleniyorum hiç enerjim yok Allah kolaylık versin bu zamanda tasınamazdım heralde ben

Bebek için çok kıyafet götürecek olan bir tek ben değilmişim
Sanki hadtaneden çıkmayacakmışız gibi dolduruyorum valizi

Ben 10 lu hastane çıkışı+ 2 takım daha koyucam ne olur ne olmaz..
Birde hepsinden iki, iki olacak orta boy valiz ile gitsem çok gülerlermi bana acaba
10 lu hastane çıkışı almadım ben 4 tane 5 li aldım hepsini koyayım zaten küçücük şeylerben küçük boy valizle sırt çantamı hazırladım.Aklıma okul zamanı yurda giderken hazırladığım valizler geldi ey gidiii

Bende küçük valiz var , birde sırt çantası alıcam bebek için eğer sığmaz ise ablamın bebek çantası var getirmiş onu da götürüm artık.. Söyleyince bile kalabalık oluyor

Ben 10 lu hastane çıkışı+ 2 takım daha koyucam ne olur ne olmaz..
Birde hepsinden iki, iki olacak orta boy valiz ile gitsem çok gülerlermi bana acaba
Yok canım neden gülsünler bende de orta boy valiz var sırf hastane için küçük boy almayayım şimdi dedim onu götürcem ben görüyordum kontrollere gidince koca koca valizler götürüyor insanlar

Yok canım neden gülsünler bende de orta boy valiz var sırf hastane için küçük boy almayayım şimdi dedim onu götürcem ben görüyordum kontrollere gidince koca koca valizler götürüyor insanlar
Ne bilim ya valla utandım
Benim küçük boy da var bakalım sığmaz ise orta boyu götürürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…