2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Okuldaki bir arkadasimin her yil 40 gunluk rapor hakkini uyumak icin kullandigini biliyorum.ara ara keyfi aldi raporlarini hic bir sorusturma da olmadi.ki bu zamana kadar kendi adima gercekten hasta olmadan rapor almadim yilda bir hafta bile almamışımdır. Ama Allah mecbur etmesin

Alan öğretmene değil canım doktorlar vermek istemeyince öyle diyolar. Bize soruşturma açılıyor veremiyoruz diye. Yoksa işlerine gelince yazyolar karşısındaki keyfi de istese veya tanıdığı torpilli olsa yine yazıyor. Ben de öyle mecbur olmadıkça rapor almam ama tanıdığım birsürü arkadaşım rapor alıp tatile gidiyor bişeyde çıkmıyor zaten doktor yazarsa kimsenin onu sorgulamaya hakkı yok hasta olmadığını ispatlayamaz kimse. Ama o rapor yazan doktorlar bana hiç denk gelmiyor hepsi aşırı namıslı gerçekten hasta olduğumda bile yazmıyolar

Yapacak bir sey yok devletimizin verdigi haklari kullanacagiz en son ucretsiz izin ihtimalini düşünüyorum.bebisleri bu donemde kimseye birakamam.ilk oglumu 6 aylikken birakmistim cok pismanim simdi bunlari biraz buyutup birakmak istiyorum.zaten calisma sartlarim zor.koy okulu uzak vs...

40 gün uyumak için rapor kullanmakmı..vah o öğrencilerinin haline

Kızlar benim kız benim karnımı bir itiyor sağlı sollu elimle tutsam bile baskın geliyor ama karnım çok fena oluyor canım acıyor ben de buradan bastırıyorum inatlaşıyoruz resmenniye böyle anlamadım biraz daha büyürse napacağım ben.Zaten önden gidiyor 10 gün kadar doktor boyunu da uzun buldu doğum ekimin başında olur dedi ondan mı anlamadım.Özellikle geceleri yapıyor bunu.Ben ayağa kalkıyorum eskiden ayağa kalkınca duruyordu şimdi o zaman da durmuyor.Konuşunca sakinleşir diye okumuştum burada konuşuyorum ama nafile.Elimi karnımdan çekemiyorum

Aynen canim baştakiler de bilgisiz şuan cunku insallah yarin hayirli bir haber alirsin personel isleri bilebilir canim zorlayin bence birazda

Cok şükür bu doktor normal dedi zaten canim diğeri 3 haftaya yakin onde diyince sekerden dedi ondan korktum aslinda masallah seninkisinede bebisler iyi olsunda ben korkayım hic onemli degil yani

Yaa 6 aylıkken bırakılmaz mı. Ben ücretsiz izin almak istemiyorum tayin istemek için. O sebeple daha küçükken dönecem pandemi süreci bitmezse bile heyet raporu ayarlasam bile 6 ayı bulmaz yani
Ne demek canim insallah seninde işine yararda
Aynen canim baştakiler de bilgisiz şuan cunku insallah yarin hayirli bir haber alirsin personel isleri bilebilir canim zorlayin bence birazda
İnşAllah canım amin. Bakalım zorlicam bu zor zamanda çalışabilir alabilmişken iptal etmek istemiyorum

Son düzenleme:
2 gündür benim kizim da öyle:) dışardan falan bile çok net belli oluyo . Ayaklarıyla elleriyle aynı anda . Geriliyor sanki :)

Yerleri daralıyor ve büyüyüp güçlendiler benimki de öyle beni sarsıyor karnımı yamultuyo sol tarafa uzanıyorum alttan ayağı sokup sıkıştırıyo irkilerek kalkıyorum yerimden. A böyle rahat verme he şimdiden diyorum

Ben de kızımı 7 aylıkken bıraktm ,şimdikini bırakmak istemiyorum bence cok erken bırakmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…