2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kanaman yok sanırım rahim ağzına dikiş fln atılmadı mi öyle daha da uzun durabilir inşallah en güzel zamanda gelir bende Eylül annesi olacağım sanki inşallah ekimi bekler

Canim.benimkisi de ayni ya dun bagirdim resmen tekmesinden sonra nasil itmekse artik derim geriliyor hemde iki ayak birden ayni anda calisiyor benimki de 1 hafta onde ve boyumuz biizmde uzunmus bir de gucleniyor gun gectikce bazi geceler uyuyamiyorum hep itekliyo karnimi:) ama gene de mutluyum hep hareket edince de insan cok rahatliyor

Cok şükür bu doktor normal dedi zaten canim diğeri 3 haftaya yakin onde diyince sekerden dedi ondan korktum aslinda masallah seninkisinede bebisler iyi olsunda ben korkayım hic onemli degil yani
Cok gecmis olsun canim sevindim valla seker olunca insan ayri bir tirsiyor ya biraz iri onde olsa acaba seker mi diyor bende her gitmeden dua ediyom artik cok buyume arayi acma zamaninda git diye resmen

Bazi doktorlar 35ten sonra aliyo galiba benim dr dun gittim rahim boyunda kisalma oldugu icin ntsye soktu ama normalde nts girmeyecektim bi sonrakini 35. Haftaya ntsye girip gelmemi soyledi.
Bu rahim boyunda kısalma ne demek
Bana doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmedi

Evet canım branş öğretmeniyim. Maaş karşılığı 15 saat çalışmayı düşünüyorum acaba dedim öyle olsa bile de mi zor olur. Olmaz heralde ya bi iki ay öyle çalışcam inşAllah sonra yaz tatili oluyor

Kızlar dönence alcam beşiğe takmak için ama yenidoğan için erken mi oluyo ne kdr süreden sonra alınmalı smdiden alayım mı öneriniz varmı

Kızlar dönence alcam beşiğe takmak için ama yenidoğan için erken mi oluyo ne kdr süreden sonra alınmalı smdiden alayım mı öneriniz varmı

almayı düşünüyorsan şimdiden al kullanmaya geç kalmamış olursun ilk oğlum çok sevmişti fisher price ın yağmur ormanı mı düşü mü öyle bir adı vardı hala var aynı ürün kumandalı , tavana da ışık veriyor genelde benzer özellikte oluyorlar zaten

Ben o kaburga ağrısından çok çekiyorum canım benimde özellikle sol kaburga tarafım ağrıyor otururken yatarken ne yapacağımı şaşırıyorum hamilelikte şu an beni en çok zorlayan kaburga ağrısı oldu

Günaydın.Sen hala hastanedemisin nasıl durumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…