Doğumdan önce uygun beden seçimi için 36. haftadan itibaren karın çevrenizi ölçün (göbek deliği hizasından). Çıkan sonucun yaklaşık 8-12 cm eksiği doğum sonrası bedeninizi gösterecektir.
Kızlar siz neler aldiniz ne yaptiniz benim eksikler duruyor ama bebeğinkiler bitti migrosta ağzi citcitli poşetler var cikabilsem hastane cikişini yikayip koycam kendime daha alincak şeylerim var tülbent işliyorum kendime dogumda takmak için bu aralar bununla oğraşiyorum sizede zaman gecmiyor gibi oluyor mu malum ağrilar falanda başladi rabbim yardimcimiz olsun
Kızlar siz neler aldiniz ne yaptiniz benim eksikler duruyor ama bebeğinkiler bitti migrosta ağzi citcitli poşetler var cikabilsem hastane cikişini yikayip koycam kendime daha alincak şeylerim var tülbent işliyorum kendime dogumda takmak için bu aralar bununla oğraşiyorum sizede zaman gecmiyor gibi oluyor mu malum ağrilar falanda başladi rabbim yardimcimiz olsun
Benim hic eksigim kalmadi canim yikayip utulemeye de basladim yavas yavas utulenenleri dolap gozunde sakliyorum bir sure sonra yerlestirmesi kalir sadece agirlasmaya da basladik bazen cok rahatsiz oluyorum gobegim agir oluyo bazen cok rahatim ama cok sona birakmamak lazim malum ne olucagi belli olmaz
Ben o kaburga ağrısından çok çekiyorum canım benimde özellikle sol kaburga tarafım ağrıyor otururken yatarken ne yapacağımı şaşırıyorum hamilelikte şu an beni en çok zorlayan kaburga ağrısı oldu
Benimde aynısı canım tam sol kaburgam kuruntu mu yapıyorum diye düşündüm ama dün doktora söyledim o da ayakları orda doğrudur dedi insan irkiliyor bi, helee en fenası otururkenn zaten 5 büklümüzz bir de tekme yiyincee oyyy
mebden bahsdiyorsanız ben de aradım. Kayıt oluşturdu. Cevap yönetmelik gereği izniniz devredebilirsiniz, bunun dışında söylemlere itibar etmeyin. Ben iki gündür seminere gidiyorum. Bakanlık da ilçe de iznimi aktarabileceğim söyledi.
Acaba cevap geldiğinde burada paylasır mısınız? Aslında online calısmıs olacagız aktarma yapabilmeliyiz,diğer öğretmenler de online cakısacak farkımız olmayacak ki 21 eylüle kadar
Aynen öyle. Sonuçta biz bu süreçte elimizi ayağımızı çekmiyoruz. Verilen görevi faal olarak yerine getiriyoruz. Yani çalışmış sayılmamamız için bi durum yok. Benim ilçem de böyle söyledi.
Halletceksin o zaman bügün bende hastaneye gitcem kbb randevu aldim bakalim belki ordan bişeyler bakarim Hastane için pijama aldım dedim 2 tane alt ayretende iki tane ust alayim bakalim kendim için bez almam lazim tesettürlü olduğum için işte etek falan gibi şeyler lazim
Dışardan yazılan reçeteleri yazmıyorlar.. tahlilleri yapmıyorlar tüp bebek tedavisinde çok tahlil istiyorlar ben bir kere gittim doktor beni başından attı sağlık sigortam var ama ben hepaine para saydım Malesef..
Namıslı oğlu namıslılar
Dışardan yazılan reçeteleri yazmıyorlar.. tahlilleri yapmıyorlar tüp bebek tedavisinde çok tahlil istiyorlar ben bir kere gittim doktor beni başından attı sağlık sigortam var ama ben hepaine para saydım Malesef..
Namıslı oğlu namıslılar
Ne güzel işte yaza denk geldik diye bana bir ömür gibi geliyor sağlikla gelsinde bebişler bu arada kbb gitcem devlete bir yandan da korktum acaba malzemeleri her hastadan sonra temizliyorlar mi acaba
Selam Kızlar çanta hazırlayanlar emzik biberon gibi malzemeleri strelizasyonu sağladıktan sonra poşetleyip koydunuz mu yoksa benim gibi son anımı bekliyorsunuz.Korsede epey marka var bir arkadaşım yamuna tavsiye etti ama birazcık pahalı dru tavsiye veren var mı?