2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kanaman yok sanırım rahim ağzına dikiş fln atılmadı mi öyle daha da uzun durabilir inşallah en güzel zamanda gelir ❤bende Eylül annesi olacağım sanki inşallah ekimi bekler
Zamanında gelseler keşke , kuzum kanama yok dikiş atılmadı ilaçla tedavi sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah

Bende bu hafta gireceğim senin haftan bizden 2 hafta önde aslında

Evet ben de anlamadım her doktor farklı zamanda istiyor demek ki, bizimki hiç uyumuyor çok hareketli ondan mı vermedi diye düşünüyorum bir de 37'ye kadar doğum beklemiyorum senden dedi doktor. Haftaya gittiğimde soracağım

Bu ara lateks korseleri çok görüyorum canım instagranda satan çok trendyolda da gördüm yorumları iyiydi sanırım öyle bir şey alırım
Kızlar bende korse almayı düşünüyorum. Kızkardeşim verdi bana ilk zamanlar onunla idare edip, sonra owli korse almayı düşünüyorum. Korse almak isteyenler bi baksın, owli korseyi herkes öneriyor.

Bu arada bende nst’ye henüz girmedim. 34.haftada randevum var, bilmiyorum o zaman doktor nst’ye gir der mi. Doktora göre değişiyor sanırım, bir de hamilelikteki durumlara göre.

ilk andan itibaren oluyor yani zaten bnmki müzik duyunca dinliyor hareketsiz bi sekilde sakinleştiriyor sanırım benmde cok hosuma gidiyor kar kürem var müzikli ama görüntüsünede baksın istiyoprum :)

Kızlar 3 gündür kendimi hem çok halsiz hissediyorum hemde midem sürekli bulaniyo . Sadece su ve süt içince rahatlıyorum bir de meyve yerken . Sürekli uyumak istiyorum . Bi de sağ kasigimda ince ince kramp var . Normal mi acaba hem bu kadar halsizlik hem bulantı

Bu rahim boyunda kısalma ne demek
Bana doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmedi

ekstrem durumun yoksa bahsetmemiştir . Rahim boyu doğuma kadar kısalması gerekiyor ilk başlarda 48-50 mm lerle başlıyor kişiye görede değişiyor sonra 35-30 böyle azalarak devam ediyor . Belli bir seviyeye geldiğin sana açılman var haydi doğuma diyorlar yani olması gereken süreç

Anladım canım çok teşekkür ederim açıklama için.
Merak ettim cuma bi sorayım

Ben de uyku hali çok fazla var. Bulantı olmadı ama yaşayanlar var. Olağan bir durum

Nst de hamileliğin seyrine göre değişiyor . 5 Ağustos ta kontrole gitmiştim o zaman sormuştum ne zaman nst başlarız diye bu şekilde gidersen 38. Haftadan sonra demişti dr um . Diğer randevu vaktine gelmeden Farklı durumlar geliştiği için şimdi zaten hastanedeyim de hastaneden çıkıpta ertesi günü kendi dr uma gittiğimde nst ye almıştı şikayete göre , hamileliğin durumuna göre nst başlaması da değişiklik gösteriyor

Ona da bakıyorum hemen canim

Doğumdan sonraki bel olcumuze göre mi alsak acaba ya

Böyle yazmışlar owli ürün açıklamasında:

Doğumdan önce uygun beden seçimi için 36. haftadan itibaren karın çevrenizi ölçün (göbek deliği hizasından). Çıkan sonucun yaklaşık 8-12 cm eksiği doğum sonrası bedeninizi gösterecektir.

Kızlar siz neler aldiniz ne yaptiniz benim eksikler duruyor ama bebeğinkiler bitti migrosta ağzi citcitli poşetler var cikabilsem hastane cikişini yikayip koycam kendime daha alincak şeylerim var tülbent işliyorum kendime dogumda takmak için bu aralar bununla oğraşiyorum sizede zaman gecmiyor gibi oluyor mu malum ağrilar falanda başladi rabbim yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…