2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tüp bebekte yazmıyordu ama şimdi hamilelikte yazıyorlar ben birkaç kere yazdırdım ilaç ve tahlil
asm yazıyordu ama devlet hastaneleri yazmıyordu.. 1 kere gittim kan uyuşmazlık iğnesi için onu yazmadılar bana bizim seni takip etmemiz lazım dedi ve araştırmaya yolladı beni..
Yani ben her gittiğimde elim boş döndüm

Bu rahim boyunda kısalma ne demek
Bana doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmedi
Rahim boyu bitince acilma ve dogum başlıyor sanirim yani erken doğum riski oluyor.alta bebek baski yapinca oluyo galiba herkeste olacak birşey değil zaten. Sikayetlere gore bakiyordur yada bakmistir ama sorun yoksa birsey dememistir

Bugün kızımı gördümm Yüzü tam bize dönüktüyaklaşık 2200 kg ve 43 cm tam bir bayan yanak olmuş çiçeğim
Ayy masallah canim yesinler o yanagi benim kızda 2227 ama boyu uzun 46 cm devlete gittim yüzünü göremedim bebegimin ama cok özledim senle biz aynıyiz hemen hemen canim 3 gün var aramizda

15 ekime de sezeryan randevusu verdi. 39.hf olmuş oluyor. Doğum ücretlerine baktım da genel anestezi fiatı, epiduraldan yarım milyar daha uygun. Normalde genel anestezinin daha pahalı olması gerek miyormuydu anlamadım
Banada normal dogumun 20 ekim dedi beklerse o zamana tabi dedi güldü hayırlısı olsun canim

Yamuna yı bende duydum baya iyi diyorlar. Indirime giriyor zaman zaman, o anlaro takip ediyorum. Ama bende hangi bedeni alacağımı kestiremiyorum bir türlü. Mutlaka korse kullanmalıyız yoksa göbekler pörtler

Banada aynısını demisti canim bebeginin kilosu ne kadar benimkide 2 hafta önde şekerini kontrol et yürüyüş yap dedi

Poşetlemedim zaten biberonun kapağı var kapağıyla birlikte kaynattım. Emzik de aynen kutulu. Öyle kutulu olarak çantasına koydum.

Canım ben Herşeyi sterilize edip, poşete koydum çantama yerleştirmek için hazır bekliyorum

Bende ayni durumdayim canim midem yaniyor hicbisey yiyesim yok soguk süt ve meyvelerle rahatliyorum sadece ve hep halsizim yatmak istiyorum

Benimkiler bitti sayılır eksiği yokta böyle herşey tamam oluncada sıkıntıdan almayacağım şeylere bakıyorum alsammı bunuda diye emzik askını çok beğendim.
Canım emziği kendi kutusuna koydum biberonuda streç filme sarıp ikisini bir kilitli poşete koydum.

Benim müdür aktarılamıyor dedi ve eve gönderdi. Ilçe de aktarılamıyor dedi. Bugün seminere de gitmedim raporu da değiştirmedim. Bakanlık cevap da vermedi karmakarışık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…