2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kizlar deneyimli anneler bilmedigim.icin soruyorum sezeryandan sonra dikisler aliniyor mu kendi mi dusuyor nasil oluyor
Bende dikiş yoktu lazer ile kapatıyorlar, su geçirmeyen bandaj yapmışlardı bir kaç gün durdu sonra onu da çıkardılar, pansuman falan da olmadı yani çok temiz di..

Kızlar selam, nasılsınız? Eşimle oğlum köye gittiler iki gündür evde tek başımayım. Hem kafama göre takılıyorum hem de hazır oğlum yokken ince temizlik yapıyorum ama bizim kız biraz yorulunca hemen baskı yapıyor, karnım sertleşiyor. Karınca hızıyla devam işlere:)

Benimkiler bitti sayılır eksiği yokta böyle herşey tamam oluncada sıkıntıdan almayacağım şeylere bakıyorum alsammı bunuda diye :KK48: emzik askını çok beğendim.

Canım emziği kendi kutusuna koydum biberonuda streç filme sarıp ikisini bir kilitli poşete koydum.
Teşekkur ederim canim yaptirdim instagramdan 36 tl ye🥰💐

Kızlaar bayılazağım, aşık oldum ben buna 🤩

Eklentiler

• 20200825_175846.webp
    20200825_175846.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 92
  • 20200825_175833.webp
    20200825_175833.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 95
Kızlaar bayılazağım, aşık oldum ben buna 🤩
Ayy çok sevimli olmuş Güzel günlerde kullansın mışıl mışıl uyusun bebiş 🥰🥰
Tozlanır mı acaba bende gelince uyku setini kullansam mı doğuma yakın mı sersem diye düşünüyordum ya da cibinlikle üstünü örtsek toz almayabilir 🤔

Canim.benimkisi de ayni ya dun bagirdim resmen tekmesinden sonra nasil itmekse artik derim geriliyor hemde iki ayak birden ayni anda calisiyor benimki de 1 hafta onde ve boyumuz biizmde uzunmus bir de gucleniyor gun gectikce bazi geceler uyuyamiyorum hep itekliyo karnimi:) ama gene de mutluyum hep hareket edince de insan cok rahatliyor
Evet iyi olduğunu bilmek güzel👯‍♂️

Kızlar ben mi takıntılıyım bilmiyorum karnımda çatlak yok ama benim göğüslerim küçük ve dikti(75) sol göğsüm daha küçüktü o hala dik.Ama sağ göğsüm sarktı gibi moralim bozuldu ya.Sezaryen düşünüyorum karnımda da iz kalacak karın sarkması da oluyormuş.Tabi ki öncelik bebeğin sağlığı ama ben biraz takıldım bu vücut olayına.Benim gibi takılan var mı?Bize cinsel ilişki yasak hemen hemen en başından beri...Doğumdan sonra da erkekler pek yaklaşmıyormuş fizik değiştiği için.Tecrübeli anneler de var aramızda...Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mı🤔😟😟😟

Ayy çok sevimli olmuş Güzel günlerde kullansın mışıl mışıl uyusun bebiş 🥰🥰
Tozlanır mı acaba bende gelince uyku setini kullansam mı doğuma yakın mı sersem diye düşünüyordum ya da cibinlikle üstünü örtsek toz almayabilir 🤔
Çok teşekkürler inşAllah kuzum 🥰
Ben fotoğraf çekmek için serdim canım topladım yine. Tabiki tozlanır daha bi buçuk ay var camlar kapılar hep açık ben sermem şimdiden 🙂

Kızlar ben mi takıntılıyım bilmiyorum karnımda çatlak yok ama benim göğüslerim küçük ve dikti(75) sol göğsüm daha küçüktü o hala dik.Ama sağ göğsüm sarktı gibi moralim bozuldu ya.Sezaryen düşünüyorum karnımda da iz kalacak karın sarkması da oluyormuş.Tabi ki öncelik bebeğin sağlığı ama ben biraz takıldım bu vücut olayına.Benim gibi takılan var mı?Bize cinsel ilişki yasak hemen hemen en başından beri...Doğumdan sonra da erkekler pek yaklaşmıyormuş fizik değiştiği için.Tecrübeli anneler de var aramızda...Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak mı🤔😟😟😟
Bu ara bende taktım sen yine iyisin benim karnımda çatlaklar oluştu doğumdan sonra lazerle falan geçiyor diyorlar. Bende farkettim bir tane göğsüm biraz sarkmış dolu gibi süt mü oluşuyor acaba 🤯

Back
X