2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
dr un sezeryana tamam derse yapmaz alttan muayene . Serviks uzunluğunu karından ultrason ile takip ediyordur zaten 🍀🌷 38. Haftalar içinde gün verir açılma / yumuşama başlamadan ❤
Yok bana normal doğum tarihinden 3-4 gün önce yaparız dedi

aşağısına denk geliyor bikininin iç çamaşırının içinde kalıyor yani zaten lazerle yapıyorlar öyle kafayı takacak kadar bir iz değil
Tecrübeli anneler reflü yatağı, baby nest, emzirme yastığı sizce gerekli mi ? Yoksa mesela baby nest yerine ana kucağı olurmu kaç aylıktan sonra kullanılır bilmiyorum ama hangisi gerekli reflü yatağından kayıyormuş kaymaması için hangi model olmalı mesela 🤦‍♀️

reflü yatağı konusunda emin değilim ama boyun fıtığımdan dolayı momanka emzirme yastığı aldım. ana kucağı tarzı olarak da alıp kullanan ve çok memnun olan arkadaşımın tavsiyesiyle yataş juno aldım ama o da 4 ay kullanıyosun.

ilkinde baby nest hariç diğerlerini aldım. bunda hiç birisini almayacağım. gereksizmiş çünkü.sadecw ana kucağı aldım. koltukta falan yatıracağımda altına battaniye sererim

ana kucağı ne aldın canım ve ortalama ne kadar zaman kullanırsın ana kucağını ben kararsızım almak konusunda yataş juno aldım ilk 4 ay için

Urfada bildiğiniz iyi bir fotoğrafçı var mı?Bu dönemlerde hamileyken eşimle fotoğraf çektirmek istiyorum..🥰

Benimkiler fermuarlıydi içlerini çıkartıp sungerlerini hassas programda dışlarida nakışlı olduğundan onada bi program seçip yıkadım.Sünger cok toz çekiyor o nedenle üretim yapılırken epey tozlanmistir ondan yikadim belki sungeri birdaha seneye yıkarım ama kiliflari sık yikanabilir.
genelde öyleler diye dedim ben..seninki daha iyiymiş.evde her zaman gerek olmaz dışını cikarır yıkarsın sık sık

Besik yan korumalari 30derecede 600de falan siktirarak hep yikardim kizimin. Herhqngi bir deformasyon yasamadim.. su donem icin bencede yikanmali bir suru kisinin eli degiyor yada satarken acip gosteriyorlar vs. Kizimda ahsap besik kullanmistim ama oglumda yatak odamiza o besik sigmiyor kucuk sepet besikler sizce kac ayliga kadar kullanilir kullanan var mı önceden
Sepet beşikler çok küçük en fazla 6 ay kullanabilirsin canım..
Bende portatif baktım onlarda küçük geldi bana park yatak aldım..

Kızlar 3 gündür kendimi hem çok halsiz hissediyorum hemde midem sürekli bulaniyo . Sadece su ve süt içince rahatlıyorum bir de meyve yerken . Sürekli uyumak istiyorum . Bi de sağ kasigimda ince ince kramp var . Normal mi acaba hem bu kadar halsizlik hem bulantı
Bi sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırsan iyi olur bence b12 filan bsyler düüşmüş olabilir

Yok canim herhangibir sıkıntı yok iznim başladı sen yetkili kimseyi bulamadin demi
Yok canım maalesef. Müdür yard.durumu anlattım gidip gitmeme konusu çok belirsiz. Raporum çalışabilir şeklinde seminere gitmem lazım ama müdür aktarılamıyor eve gidebilirsiniz dedi ve dediğim dedik bi insan kabul etmiyor kendi bildiği dışında bi şeyi. Raporumu değiştirmem için ısrar ediyor. Çalışabilir raporu verenler suç işliyor verilmemesi lazım diyor. Bi daha arayıp müdürle çatışmak istemiyorum aramadım o da aramadı. İnşAllah şikayet felan etmez. 🙄 Bakanlıktan cevap da gelmedi bugün yine aradım yapacağınız tek şey cevabı beklemek cevabı bekleyin dedi.

Kizlar bebek hareketleriniz ne durumda? Benim tekmeler yavaşladı içimde kaymaya başladı, o da gün içi her zaman değil. Kayma hareketlerini de iki yan boslugumda hissediyorum daha çok, enlemesine mi yatıyor nedir 🙄😅 Bir de geceleri karnım çok sertleşiyor. Derimin gerilmesinden sanki uyusuyormus gibi hissediyorum karnım. Bir de ara sıra gelen sol kasık ağrım var. Yalancı kasılma dedikleri bu mu bilmiyorum

Back
X