2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Öyle birşeyde mi var? Şimdi eşim sonucunu attı negatif çıkmış doğruluk payı %40 mı?
Ya anacım boğaz ağrısı olur normal hava değişiyor. Sıcak soğuk ter vs. Geçen hafta kızkardeşim geçirdi aynı şekilde. Bi de test negatif çıkmış zaten. Bol vitaminle dinlenme devam. Takma sen diğer şeyleri. Çokoprenslere odaklan

Merak ettim gittiniz mi dr.a ?

Yorumları nereden okuduğumu hatırlayamadım . Bulursam gönderirim. Kurulu ve kullanıldıysa öncelikli değerlendirmeye alayım. 700 800 e kadar çıkamıyorum bunun için malesef o yüzden fiyat performans oranı en makul olani arıyorum.

Yani bence de 700-800 e çıkmaya gerek yok çünkü kısa süreli bir kullanım.Ben çok araştırdım hemen hemen hepsi aynı konforda chicco hariç

Anladım teşekkür ederim bir gelsinde ozaman, içindeki yeterli olur diyen arkadaşlar olmuş duruma göre ayarlicaz artık birşeyler.

yok canım zaturelik derecesinde değil zaten eşim toparladı bile bende dinlensem geçecek inşallah..
Gozün aydin canim ne güzel işte bende hastanedeyim nst ye aldi beni doktor bekliyorum
teşekkür ederim canım
Oğluşun iyidir inşallah..
hadi gözün aydın yoktur bişi evham yapma boşuna..kedidir o kedi ..kaynana da gitmiş zaten sıkma canını
evet evet kedidir
Zaten belli sinüzlerim ağrıyor tam grip belirtisi..
çokoprens çok tatlı bir lakap olmuş artık onların adı çokoprens
Numune doğru alındıysa testin doğruluk oranı %90 larda
pandemi hastanesinde yapmış testi doğru alınmıştır inşallah..

Kitapkurdu20 demiri aldim. Simdilik iyiyim. Yalniz eksi sozlukte 3 ayda 15 kilo aldim, istahim acildi kendimi durduramiyorum, surekli uyuyorum diyenler var. Insallah yedikce yedirmez
Yok canım ben 5-6 kez aldım Hamile olmadan da hiç öyle bir etki olmadı merak etme Hamilelikte de öyle bir etki olmadı bebek yukarı çıktıkça midem çok almıyor hatta aşırı yiyemiyorum yani daha fazla yendiğim zamanlar olmuştı

Çok tatlıymış güle güle kullanın umarım içindeki yeterli olur ozaman
Teşekkürler canım siz de güle güle kullanın bebişinle benim evde küçük döt minderleri pardon dediğimiz 2 tane minderim var yeterli olmazsa onu koyarım ama az önce baktım içindeki yeterli zannımca

doğrudur bazen testi kişiye verip şuraya sür buraya sür diyorlarmış o yüzden dedim hastaneden biri aldıysa o düzgün almıştır

Kızlar merhaba memleket meselesi oldu benim izin aktarma meselem müdürümün tabiri bu sanki olağanüstü bişey yapacam
Dilekçeyi yazdım eşim okula götürdü. Eşim konuşmuş işte aktarma durumu varsa neden yapmıyosunuz felan diye. O da sürekli söylediği cumhurbaşkanlığı yazısını okumuş eşim de bakmak fotoğrafını çekmek istemiş bana göstermek için o da çekmiş elinden gidin kendiniz bulun okuyun demiş (çocuk gibi bakar mısınız ) sonra tamam alın okuyun demiş eşime bu sefer eşim almak istememiş sinirlenmiş yere atmış kağıdı felan ayyy söylenmeye başlamış eşim sinirli bi şekilde odadan çıkmış. Dilekçeyi de vermeden.

Sonra beni aradı. Memleket meselesi yaptınız diye başlıyo söze. Hocam siz net bişey söylemiyorsunuz bana hastaneler olur diyo, aktaran arkadaşlarım da var siz olmaz diyosunuz dedim. O yüzden uzadı mesele felan dedim. Tartıştık biraz. Ya bugün mesai bitimine kadar çalışmak istemiyorum diye dilekçeyi yazar getirirsiniz ya da ben resmi olarak size cevap yazacam 4 günlük yevmiyenizi de kestim dedi. Hocam siz gelmeyin dediniz yoksa gelecektim kesmeye hakkınız yok ama kesin önemli değil dedim. En son ilçe mem e gidin kendiniz sorun dedi benim dediklerimi unutun, yoksayın felan. Eşime söyledim. İlçe mem e gitti. Yine bi kaynak gösteremeden aktarılamıyor demiş şube müdürü de eşime.

Sonra ben kalkıp ilçe mem e gittim. Şube müdürü mahçup bi şekilde aktarabiliyorsunuz hocam dedi. Biz müdürle tartıştık kabul etmiyo bunu ama dedim. Şimdiye kadar öyleydi yeni bi görüş yazısı gelmiş sizin için dedi. Ben gelecek görüş yazısını bekliyorum yarın netleşecek dedi. Gelince tüm müdürlere gönderecem yeni yazıyı dedi. Bekleyin sadece dedi.

Böyle işte kızlar baya uzun oldu ama dert oldu resmen bana ağlaya ağlaya eve geldim. Hamile hâliyle insanı strese sokuyolar. Bilmiyosan net bi yazı yoksa neye diretiyosun yani. Bağırıyo bana trip atıyo felan...
Durumun son hâli budur aktarabiliyoruz kızlar. Haber bekleyen ve bu konuyu konuştuğum arkadaşlar vardı. Hatırladığım kadarıyla etiketlicem. Bakanlık daha cevap vermedi ama ilçe mem aktarabiliyosunuz dedi.
masalberra D Decemberist albertine1204
Size de desteğinizden ötürü teşekkür ederim canlar L Leysefeno A Aysira46 S Snhan Reengarenk mommm

Son düzenleme:
Genelde cevaplar bu yönde canım bende almıycam bazılarını sonra evde nereye koyacam derdi olacak kısa süreli kullanılacak şeylermiş ana kucağı bakıcam bakalım

Teyzesi yesinnn onu
Aaa doğru hassasa atalım kuzum sonra serer kuruturuz bizde bişeycik olmaz

Ah canım iki can halinle seni nekadar strese sokmuşlar sen sakin kal oldu oldu olmadı herşeyde bir hayır vardır diyip geç..

Konu ile ilgili bir bilgim yok ama gerçekten bazen devletimizin bize sağladığı imkanlardan bazı kişiler yüzünden faydalanamıyoruz bu çok üzücü..

doğrudur bazen testi kişiye verip şuraya sür buraya sür diyorlarmış o yüzden dedim hastaneden biri aldıysa o düzgün almıştır
Yok canım özelleri bilmiyorum ama artık normal devlet hastaneleri kovid testi yapmıyor direk pandemi hastanesine gönderiyorlar..

Ayyyy kuzum kıyamam sanaa yaaaa Ağlama hiç kendini üzme o müdür kafayı yemiş resmen at gözlüğünü takmış bodoslama gidiyor sinir etti beni burda uyuz heriffffff bazıları böyle kıllık yapacak illaki yani ne uzatıyorsun be adam ohhhh sonunda sonuçlandı çok şükür göz yaşlarına değmez iznini aktarıp bebeğinle geçireceğin günleri düşün kuzum ben bile rahatladım

Ben anne yanı aldım onun ayarı var kademeli olarak istediğin yerden yükseltiyorsun.Bir de ev puseti aldım bu da dik tutuyor kademesi var.O yüzden reflü yatağı almadım
Güzel görünüyor canım yenidoğan yatabiliyor dimi bunlara dik duruyor ya sorun olmuyor dimi

Cok sagol canim bebek iyi cok şukur herşey yolunda 2 hafta sonra tekrar gel dedi gine nst o zaman günde verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…