2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim tayinime de 1 sene var. Seni çok iyi anlıyorum. Müdürün gerçekten ama gerçekten çok sinir bozucu. Sanki biz onların emir eri ya da öğrencisiyiz. Sinir oluyorum böylelerine. Allah fırsat vermesin. Moralinin bozulması çok normal. Kim iş ortamında sıkıntı ister ki. Ama boşver dert etmeye değmez. İleride hatırlamicaz bile bu adamları. Durduk yere karnımızdaki sabiyi strese sokmayalım.

Canim zaten saçmalık bizler kullanıyoruz sana niye olmuyor bilmiyorlar yorum yapiyorlar hic yapıcı degiller baştan sıkıntılı senin müdür iyi yapmisin yoruldun ama hakkini aldin bosversene

Yani bence de 700-800 e çıkmaya gerek yok çünkü kısa süreli bir kullanım.Ben çok araştırdım hemen hemen hepsi aynı konforda chicco hariç
Ya hepsiburadadan okudum ya trendyoldan ama çok önemli değil zaten m teyzeniz de sizde memnun kaldıysanız hiç başka markayla riske girmeye gerek yok

Beybilerim kraft ın kendi sitesinde anne bebek çantalarının bu modeli indirime girmiş. 50 tl

Eklentiler

• Screenshot_20200827-084422.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 43
Güzel görünüyor canım yenidoğan yatabiliyor dimi bunlara dik duruyor ya sorun olmuyor dimi
Bir 10 gün sonra rahat yatıyorlar canım.Bunda hem dik oluyorlar etrafı izliyorlar hem de ilk zamandan itibaren alışınca seviyorlar.Teyzemin bebeği 3 aylık buraya geldiklerinde hep onda uyudu gündüzleri mutfağa falan hep onla taşıdık.Kucağa da alışmamış oluyor.Ama tabi buna alışmış olduğu için koltuğa düz yatırınca bir süre sonra sıkılıp ağlıyordu

Cansın sen
Kesinlikle onu düşünerek moral bulmaya çalışıyorum yoksa çok kötü etkilendim yani normalde de haksızlığa hiç gelemiyorum şimdi hormonlardan dolayı durmuyo yaşlar pıt pıt akıyo hiç sevmiyorum bu durumu da
Amin canım. Öyle valla. Benim de 1 yıl daha var işte. Zaten sıkıntı yaşamadığı öğretmen yok. İster istemez muhattap olucam 1 yıl daha köprüyü geçene kadar işte bi yıl daha dayanmam lazım

Canim zaten saçmalık bizler kullanıyoruz sana niye olmuyor bilmiyorlar yorum yapiyorlar hic yapıcı degiller baştan sıkıntılı senin müdür iyi yapmisin yoruldun ama hakkini aldin bosversene
Şuan çok aktarmak istemesem de Allah tan bi mani olmazsa inadına aktarıcam. Sinir etti çünkü

Beybilerim kraft ın kendi sitesinde anne bebek çantalarının bu modeli indirime girmiş. 50 tl
Ben de e bebekten bunu almıştım bebek arabasına da asılıyor.Çok beğendim içini de.Fikir olur belki

Eklentiler

• 2B3A77B0-BF31-410B-9970-2D7F06FE3FB4.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 39
  • 36BB884E-6A5F-42FF-A1F5-D46631C2F0C0.webp
    15 KB · Görüntüleme: 25
o testin yanlışlığından değilde kuluçka süresinde bakıldığında negatif çıkıyor virüsün lanetliğinden
Ama belirtileri vardı o abide öksürüyordu ateşi vardı.Kuluçka döneminde belirti olmuyor diye biliyorumArkadaşımın eşi de ishaldi ve koku tat alamıyordu o da negatif çıktı.

Bencede mantıklı canım heryere koy taşı yanında sallanıyorda hem bebişler öyle yada böyle hep bişeye alışıyorlar zaten canım oturmayı öğrenene kadar buna alışsınlar bari

Bencede mantıklı canım heryere koy taşı yanında sallanıyorda hem bebişler öyle yada böyle hep bişeye alışıyorlar zaten canım oturmayı öğrenene kadar buna alışsınlar bari
Aynen canım kademesi de var yatırılabiliyor hem kusma ihtimaline karşı da iyi

Hamile halinle ne kadar uğraştırmışlar canım benim müdüründe seninkinden farkı yok müdüründen milli eğitimdeki şube müdürüne kadar hepsi aynı karşılarına geçip konuşulmuyor iki laf söylenmiyor bile eşim elimden bir kaza çıkacak bunlar yüzünden dedi çalışamaz raporu al geç dedi çok sinirlendi gerildi ben de öyle yapmaya karar verdim

Ay inanmıyorum seninkiler de mi diretti. Hepsi mi böyle ya bunların hepsi böyle değil çok iyi idareciler var ama bize hep egoistler denk geliyo galiba. Şuan hâlâ net değil fakat bi yazı var bu bizim yasal hakkımız. Yani iznimizi aktarabiliriz canım sen bilirsin yine senin kararın tabiki ama 4 ay sonra virüs biterse lazım olacak bize o bir ay neden aktarmıyalım ki ?

Eşimin işyerinde bi abi iki kere negatif çıktı herkese bulaştırdı sonra baktı iyileşmiyor 3. de ancak pozitif çıkabildi
Benim bir arkadasimin akrabasi da once pozitif sonra negatif cikti. Negatif ciktiginda yogun bakimdaydi ve uzun sure daha kaldi. Bana hic guvenilir gelmiyor bu testler. Insallah hic yaptirmak gerekmez.

Merhaba gittiniz mi doktora merak ettim sizi

Arkadaşlar ben birşey soracağım . Kpss Sınavına girmeyi düşünen var mı? Son aylarda risk almaya değer mi bilmiyorum çok kararsızım ya sınıfta pozitif olan olursa. 2 yılda bir zaten, girmezsem de içim rahat etmeyecek. Fikirlerinize ihtiyacım var. Çalışmadım öylesine gireceğim 70 alayım dursun puan kafasıyla. Bu detayı da vereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…