Benim tayinime de 1 sene var. Seni çok iyi anlıyorum. Müdürün gerçekten ama gerçekten çok sinir bozucu. Sanki biz onların emir eri ya da öğrencisiyiz. Sinir oluyorum böylelerine. Allah fırsat vermesin. Moralinin bozulması çok normal. Kim iş ortamında sıkıntı ister ki. Ama boşver dert etmeye değmez. İleride hatırlamicaz bile bu adamları. Durduk yere karnımızdaki sabiyi strese sokmayalım.Kızlar merhaba memleket meselesi oldu benim izin aktarma meselemmüdürümün tabiri bu sanki olağanüstü bişey yapacam
Dilekçeyi yazdım eşim okula götürdü. Eşim konuşmuş işte aktarma durumu varsa neden yapmıyosunuz felan diye. O da sürekli söylediği cumhurbaşkanlığı yazısını okumuş eşim de bakmak fotoğrafını çekmek istemiş bana göstermek için o da çekmiş elinden gidin kendiniz bulun okuyun demiş (çocuk gibi bakar mısınız) sonra tamam alın okuyun demiş eşime bu sefer eşim almak istememiş sinirlenmiş yere atmış kağıdı felan ayyy söylenmeye başlamış eşim sinirli bi şekilde odadan çıkmış. Dilekçeyi de vermeden.
Sonra beni aradı. Memleket meselesi yaptınız diye başlıyo söze. Hocam siz net bişey söylemiyorsunuz bana hastaneler olur diyo, aktaran arkadaşlarım da var siz olmaz diyosunuz dedim. O yüzden uzadı mesele felan dedim. Tartıştık biraz. Ya bugün mesai bitimine kadar çalışmak istemiyorum diye dilekçeyi yazar getirirsiniz ya da ben resmi olarak size cevap yazacam 4 günlük yevmiyenizi de kestim dedi. Hocam siz gelmeyin dediniz yoksa gelecektim kesmeye hakkınız yok ama kesin önemli değil dedim. En son ilçe mem e gidin kendiniz sorun dedi benim dediklerimi unutun, yoksayın felan. Eşime söyledim. İlçe mem e gitti. Yine bi kaynak gösteremeden aktarılamıyor demiş şube müdürü de eşime.
Sonra ben kalkıp ilçe mem e gittim. Şube müdürü mahçup bi şekilde aktarabiliyorsunuz hocam dedi. Biz müdürle tartıştık kabul etmiyo bunu ama dedim. Şimdiye kadar öyleydi yeni bi görüş yazısı gelmiş sizin için dedi. Ben gelecek görüş yazısını bekliyorum yarın netleşecek dedi. Gelince tüm müdürlere gönderecem yeni yazıyı dedi. Bekleyin sadece dedi.
Böyle işte kızlar baya uzun oldu ama dert oldu resmen bana ağlaya ağlaya eve geldim. Hamile hâliyle insanı strese sokuyolar. Bilmiyosan net bi yazı yoksa neye diretiyosun yani. Bağırıyo bana trip atıyo felan...
Durumun son hâli budur aktarabiliyoruz kızlar. Haber bekleyen ve bu konuyu konuştuğum arkadaşlar vardı. Hatırladığım kadarıyla etiketlicem. Bakanlık daha cevap vermedi ama ilçe mem aktarabiliyosunuz dedi.
@masalberra @Decemberistalbertine1204
Size de desteğinizden ötürü teşekkür ederim canlarL Leysefeno A Aysira46 @Snhan @Reengarenk mommm
Canim zaten saçmalık bizler kullanıyoruz sana niye olmuyor bilmiyorlar yorum yapiyorlar hic yapıcı degiller baştan sıkıntılı senin müdür iyi yapmisin yoruldun ama hakkini aldin bosverseneKızlar merhaba memleket meselesi oldu benim izin aktarma meselemmüdürümün tabiri bu sanki olağanüstü bişey yapacam
Dilekçeyi yazdım eşim okula götürdü. Eşim konuşmuş işte aktarma durumu varsa neden yapmıyosunuz felan diye. O da sürekli söylediği cumhurbaşkanlığı yazısını okumuş eşim de bakmak fotoğrafını çekmek istemiş bana göstermek için o da çekmiş elinden gidin kendiniz bulun okuyun demiş (çocuk gibi bakar mısınız) sonra tamam alın okuyun demiş eşime bu sefer eşim almak istememiş sinirlenmiş yere atmış kağıdı felan ayyy söylenmeye başlamış eşim sinirli bi şekilde odadan çıkmış. Dilekçeyi de vermeden.
Sonra beni aradı. Memleket meselesi yaptınız diye başlıyo söze. Hocam siz net bişey söylemiyorsunuz bana hastaneler olur diyo, aktaran arkadaşlarım da var siz olmaz diyosunuz dedim. O yüzden uzadı mesele felan dedim. Tartıştık biraz. Ya bugün mesai bitimine kadar çalışmak istemiyorum diye dilekçeyi yazar getirirsiniz ya da ben resmi olarak size cevap yazacam 4 günlük yevmiyenizi de kestim dedi. Hocam siz gelmeyin dediniz yoksa gelecektim kesmeye hakkınız yok ama kesin önemli değil dedim. En son ilçe mem e gidin kendiniz sorun dedi benim dediklerimi unutun, yoksayın felan. Eşime söyledim. İlçe mem e gitti. Yine bi kaynak gösteremeden aktarılamıyor demiş şube müdürü de eşime.
Sonra ben kalkıp ilçe mem e gittim. Şube müdürü mahçup bi şekilde aktarabiliyorsunuz hocam dedi. Biz müdürle tartıştık kabul etmiyo bunu ama dedim. Şimdiye kadar öyleydi yeni bi görüş yazısı gelmiş sizin için dedi. Ben gelecek görüş yazısını bekliyorum yarın netleşecek dedi. Gelince tüm müdürlere gönderecem yeni yazıyı dedi. Bekleyin sadece dedi.
Böyle işte kızlar baya uzun oldu ama dert oldu resmen bana ağlaya ağlaya eve geldim. Hamile hâliyle insanı strese sokuyolar. Bilmiyosan net bi yazı yoksa neye diretiyosun yani. Bağırıyo bana trip atıyo felan...
Durumun son hâli budur aktarabiliyoruz kızlar. Haber bekleyen ve bu konuyu konuştuğum arkadaşlar vardı. Hatırladığım kadarıyla etiketlicem. Bakanlık daha cevap vermedi ama ilçe mem aktarabiliyosunuz dedi.
Size de desteğinizden ötürü teşekkür ederim canlarL Leysefeno A Aysira46 @Snhan @Reengarenk mommm
Ya hepsiburadadan okudum ya trendyoldan ama çok önemli değil zaten m teyzeniz de sizde memnun kaldıysanız hiç başka markayla riske girmeye gerek yokYani bence de 700-800 e çıkmaya gerek yok çünkü kısa süreli bir kullanım.Ben çok araştırdım hemen hemen hepsi aynı konforda chicco hariç
Bir 10 gün sonra rahat yatıyorlar canım.Bunda hem dik oluyorlar etrafı izliyorlar hem de ilk zamandan itibaren alışınca seviyorlar.Teyzemin bebeği 3 aylık buraya geldiklerinde hep onda uyudu gündüzleri mutfağa falan hep onla taşıdık.Kucağa da alışmamış oluyor.Ama tabi buna alışmış olduğu için koltuğa düz yatırınca bir süre sonra sıkılıp ağlıyorduGüzel görünüyor canım yenidoğan yatabiliyor dimi bunlara dik duruyor ya sorun olmuyor dimi
Cansın senAh canım iki can halinle seni nekadar strese sokmuşlar sen sakin kal oldu oldu olmadı herşeyde bir hayır vardır diyip geç..
Konu ile ilgili bir bilgim yok ama gerçekten bazen devletimizin bize sağladığı imkanlardan bazı kişiler yüzünden faydalanamıyoruz bu çok üzücü..
Kesinlikle onu düşünerek moral bulmaya çalışıyorum yoksa çok kötü etkilendim yani normalde de haksızlığa hiç gelemiyorum şimdi hormonlardan dolayı durmuyo yaşlar pıt pıt akıyo hiç sevmiyorum bu durumu daAyyyy kuzum kıyamam sanaa yaaaa ❤ Ağlama hiç kendini üzme o müdür kafayı yemiş resmen at gözlüğünü takmış bodoslama gidiyor sinir etti beni burda uyuz heriffffffbazıları böyle kıllık yapacak illaki yani ne uzatıyorsun be adam ohhhh sonunda sonuçlandı çok şükür göz yaşlarına değmez iznini aktarıp bebeğinle geçireceğin günleri düşün kuzum ben bile rahatladım
Amin canım. Öyle valla. Benim de 1 yıl daha var işte. Zaten sıkıntı yaşamadığı öğretmen yok. İster istemez muhattap olucam 1 yıl daha köprüyü geçene kadar işte bi yıl daha dayanmam lazımBenim tayinime de 1 sene var. Seni çok iyi anlıyorum. Müdürün gerçekten ama gerçekten çok sinir bozucu. Sanki biz onların emir eri ya da öğrencisiyiz. Sinir oluyorum böylelerine. Allah fırsat vermesin. Moralinin bozulması çok normal. Kim iş ortamında sıkıntı ister ki. Ama boşver dert etmeye değmez. İleride hatırlamicaz bile bu adamları. Durduk yere karnımızdaki sabiyi strese sokmayalım.
Şuan çok aktarmak istemesem de Allah tan bi mani olmazsa inadına aktarıcam. Sinir etti çünküCanim zaten saçmalık bizler kullanıyoruz sana niye olmuyor bilmiyorlar yorum yapiyorlar hic yapıcı degiller baştan sıkıntılı senin müdür iyi yapmisin yoruldun ama hakkini aldin bosversene
Ben kullanmadım kuzum ilk bebeğim olacak.Teyzem bize geldi öyle sevdim ben de.Onunki kanz markaydı ben bu markayı aldım.Ya hepsiburadadan okudum ya trendyoldan ama çok önemli değil zaten m teyzeniz de sizde memnun kaldıysanız hiç başka markayla riske girmeye gerek yok
Eşimin işyerinde bi abi iki kere negatif çıktı herkese bulaştırdı sonra baktı iyileşmiyor 3. de ancak pozitif çıkabildiNumune doğru alındıysa testin doğruluk oranı %90 larda
Eşimin işyerinde bi abi iki kere negatif çıktı herkese bulaştırdı sonra baktı iyileşmiyor 3. de ancak pozitif çıkabildi
Ben de e bebekten bunu almıştım bebek arabasına da asılıyor.Çok beğendim içini de.Fikir olur belkiBeybilerim kraft ın kendi sitesinde anne bebek çantalarının bu modeli indirime girmiş. 50 tl
Ama belirtileri vardı o abide öksürüyordu ateşi vardı.Kuluçka döneminde belirti olmuyor diye biliyorumo testin yanlışlığından değilde kuluçka süresinde bakıldığında negatif çıkıyorvirüsün lanetliğinden
Bencede mantıklı canım heryere koy taşı yanında sallanıyorda hem bebişler öyle yada böyle hep bişeye alışıyorlar zaten canım oturmayı öğrenene kadar buna alışsınlar bariBir 10 gün sonra rahat yatıyorlar canım.Bunda hem dik oluyorlar etrafı izliyorlar hem de ilk zamandan itibaren alışınca seviyorlar.Teyzemin bebeği 3 aylık buraya geldiklerinde hep onda uyudu gündüzleri mutfağa falan hep onla taşıdık.Kucağa da alışmamış oluyor.Ama tabi buna alışmış olduğu için koltuğa düz yatırınca bir süre sonra sıkılıp ağlıyordu
Aynen canım kademesi de var yatırılabiliyor hem kusma ihtimaline karşı da iyiBencede mantıklı canım heryere koy taşı yanında sallanıyorda hem bebişler öyle yada böyle hep bişeye alışıyorlar zaten canım oturmayı öğrenene kadar buna alışsınlar bari
Hamile halinle ne kadar uğraştırmışlar canım benim müdüründe seninkinden farkı yok müdüründen milli eğitimdeki şube müdürüne kadar hepsi aynı karşılarına geçip konuşulmuyor iki laf söylenmiyor bile eşim elimden bir kaza çıkacak bunlar yüzünden dedi çalışamaz raporu al geç dedi çok sinirlendi gerildi ben de öyle yapmaya karar verdimKızlar merhaba memleket meselesi oldu benim izin aktarma meselemmüdürümün tabiri bu sanki olağanüstü bişey yapacam
Ay inanmıyorum seninkiler de mi diretti. Hepsi mi böyle ya bunların hepsi böyle değil çok iyi idareciler var ama bize hep egoistler denk geliyo galiba. Şuan hâlâ net değil fakat bi yazı var bu bizim yasal hakkımız. Yani iznimizi aktarabiliriz canım sen bilirsin yine senin kararın tabiki ama 4 ay sonra virüs biterse lazım olacak bize o bir ay neden aktarmıyalım ki ?Hamile halinle ne kadar uğraştırmışlar canım benim müdüründe seninkinden farkı yok müdüründen milli eğitimdeki şube müdürüne kadar hepsi aynı karşılarına geçip konuşulmuyor iki laf söylenmiyor bile eşim elimden bir kaza çıkacak bunlar yüzünden dedi çalışamaz raporu al geç dedi çok sinirlendi gerildi ben de öyle yapmaya karar verdim
Benim bir arkadasimin akrabasi da once pozitif sonra negatif cikti. Negatif ciktiginda yogun bakimdaydi ve uzun sure daha kaldi. Bana hic guvenilir gelmiyor bu testler. Insallah hic yaptirmak gerekmez.Eşimin işyerinde bi abi iki kere negatif çıktı herkese bulaştırdı sonra baktı iyileşmiyor 3. de ancak pozitif çıkabildi
İnşallah ben de güvenmiyorum asla.Benim bir arkadasimin akrabasi da once pozitif sonra negatif cikti. Negatif ciktiginda yogun bakimdaydi ve uzun sure daha kaldi. Bana hic guvenilir gelmiyor bu testler. Insallah hic yaptirmak gerekmez.
Nasıl geçti nst sancın çıktımı.Gozün aydin canim ne güzel işte bende hastanedeyim nst ye aldi beni doktor bekliyorum
Merhaba gittiniz mi doktora merak ettim siziKızlar günaydın. 24 saatir bebeğim hiç hareket ve tepki vermedi. Pazartesi doktora gittiğimde herşey normaldi ama bu kadar hareketsiz olmasından korkıyorum açıkçası. Sizde de böyle bir durum oldı mu, ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?