- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Dönüşte babam olur evet. Giderken de 4,5 yaşında oğlum var onla beraber gideceğiz. Ben de şu an gayet iyi hissediyorum. Ben de almamaya karar verdim. Zaten acil birşey olsa ben adadan karaya gidene kadar eşim oraya gelir çantayı da alıp. Biz de 34 den sonra 2 haftada bire inecek. Ben gerçi 35-36 gibi gitmiş olacağım ya. Sanırım bir sonraki kontrolde de doğum tarihi verir artık. Sizin de çok az kalmış. Bir an önce zaman geçsin istiyorum artık.32 ile 35 arasında bile farketti bende ama herkeste aynı olacak diye birşey yok, 32 de çok rahat 6 saat yol giderdim ama şimdi imkansız vücudum çok ağırlaştı bir de benim doktor kontrolleri 2 haftada bire indi o da sıkıntı olurdu bana. Senin kendini nasıl hissettiğin önemli. Baban da olacaksa daha iyi tek korkuturdu beni, sen kendini iyi hissediyorsun orda da daha rahat edeceğini düşünüyorsun.
Ben olsam çantamı almazdım yanıma eve uğrardım mutlaka, doktorun erken doğum öngörmüyorsa vardır bir bildiği, benimki de 37den önce beklemiyorum dedi ona güveniyorum ben de :)
Çalışmadıysanız bence hiç riske atmayın. 70 alsanız da pek bir işe yaramayacak. Ben olsam girmezdim.Arkadaşlar ben birşey soracağım . Kpss Sınavına girmeyi düşünen var mı? Son aylarda risk almaya değer mi bilmiyorum çok kararsızım ya sınıfta pozitif olan olursa. 2 yılda bir zaten, girmezsem de içim rahat etmeyecek. Fikirlerinize ihtiyacım var. Çalışmadım öylesine gireceğim 70 alayım dursun puan kafasıyla. Bu detayı da vereyim.
ben girmedim bu yil hem artik son zamanlar zorlanirim diye dusundum hemde gecen yilki puanda gecerli olur diye cunku ikinci donemden itibaren bulantilar falan derken hic calismadim sinavaArkadaşlar ben birşey soracağım . Kpss Sınavına girmeyi düşünen var mı? Son aylarda risk almaya değer mi bilmiyorum çok kararsızım ya sınıfta pozitif olan olursa. 2 yılda bir zaten, girmezsem de içim rahat etmeyecek. Fikirlerinize ihtiyacım var. Çalışmadım öylesine gireceğim 70 alayım dursun puan kafasıyla. Bu detayı da vereyim.
Arkadaşlar ben birşey soracağım . Kpss Sınavına girmeyi düşünen var mı? Son aylarda risk almaya değer mi bilmiyorum çok kararsızım ya sınıfta pozitif olan olursa. 2 yılda bir zaten, girmezsem de içim rahat etmeyecek. Fikirlerinize ihtiyacım var. Çalışmadım öylesine gireceğim 70 alayım dursun puan kafasıyla. Bu detayı da vereyim.
Iyi cikti şukur sagolasin ağrilar olur dedi normalNasıl geçti nst sancın çıktımı.
Normalde aktarılır neden böyle yaptılar bilmiyorum. Kimileri uzaktan eğitimi fiili çalışma saymıyor kendi kafalarında ondan herhalde. Sonuçta eğer ders atandıysa ve yapıyorsunuz çalışıyorsunuz. Neden fiili çalışma olmasın. Ben de aktarmayı çok istiyordum fakat benim e nabızda kronik hastalık raporum çıktı kullandığım kan sulandırıcıların teşhisi yüzünden. Doktorum da kronik hastalığın varken çalışabilir vermem sıkıntı olur dedi. Mecbur çalışmaz alacağım. İlk dönemin bitmesine 5 hafta kalacak benim de ne yapacağım o 5 haftayı bilmiyorum hiçKızlar merhaba memleket meselesi oldu benim izin aktarma meselemmüdürümün tabiri bu sanki olağanüstü bişey yapacam
Dilekçeyi yazdım eşim okula götürdü. Eşim konuşmuş işte aktarma durumu varsa neden yapmıyosunuz felan diye. O da sürekli söylediği cumhurbaşkanlığı yazısını okumuş eşim de bakmak fotoğrafını çekmek istemiş bana göstermek için o da çekmiş elinden gidin kendiniz bulun okuyun demiş (çocuk gibi bakar mısınız) sonra tamam alın okuyun demiş eşime bu sefer eşim almak istememiş sinirlenmiş yere atmış kağıdı felan ayyy söylenmeye başlamış eşim sinirli bi şekilde odadan çıkmış. Dilekçeyi de vermeden.
Sonra beni aradı. Memleket meselesi yaptınız diye başlıyo söze. Hocam siz net bişey söylemiyorsunuz bana hastaneler olur diyo, aktaran arkadaşlarım da var siz olmaz diyosunuz dedim. O yüzden uzadı mesele felan dedim. Tartıştık biraz. Ya bugün mesai bitimine kadar çalışmak istemiyorum diye dilekçeyi yazar getirirsiniz ya da ben resmi olarak size cevap yazacam 4 günlük yevmiyenizi de kestim dedi. Hocam siz gelmeyin dediniz yoksa gelecektim kesmeye hakkınız yok ama kesin önemli değil dedim. En son ilçe mem e gidin kendiniz sorun dedi benim dediklerimi unutun, yoksayın felan. Eşime söyledim. İlçe mem e gitti. Yine bi kaynak gösteremeden aktarılamıyor demiş şube müdürü de eşime.
Sonra ben kalkıp ilçe mem e gittim. Şube müdürü mahçup bi şekilde aktarabiliyorsunuz hocam dedi. Biz müdürle tartıştık kabul etmiyo bunu ama dedim. Şimdiye kadar öyleydi yeni bi görüş yazısı gelmiş sizin için dedi. Ben gelecek görüş yazısını bekliyorum yarın netleşecek dedi. Gelince tüm müdürlere gönderecem yeni yazıyı dedi. Bekleyin sadece dedi.
Böyle işte kızlar baya uzun oldu ama dert oldu resmen bana ağlaya ağlaya eve geldim. Hamile hâliyle insanı strese sokuyolar. Bilmiyosan net bi yazı yoksa neye diretiyosun yani. Bağırıyo bana trip atıyo felan...
Durumun son hâli budur aktarabiliyoruz kızlar. Haber bekleyen ve bu konuyu konuştuğum arkadaşlar vardı. Hatırladığım kadarıyla etiketlicem. Bakanlık daha cevap vermedi ama ilçe mem aktarabiliyosunuz dedi.
@masalberra @Decemberistalbertine1204
Size de desteğinizden ötürü teşekkür ederim canlar@Busrau57 @Aysira46 @Snhan @Reengarenk mommm
Inşallah canim sagolasinGözün aydın canım
gittikçe yaklaşıyoruz doğuma
Hepimiz kuzularımızı sağ salim alalım kucaklarımıza inşallah
Benimkiler gerçekten ne yaptığını bilmiyor idari izinde bile problem çıkardılar malesef idari izin kaldırıldı yok öyle birşey dediler daha sonra milli eğitimin onaylamasıyla izni kabul ettiler şimdide idari izne ayrıldıysan çalışmaz raporu al senin için ders programıyla öğretmen ayarlamayla mı uğraşacağız sürekli dediler tayin isteme imkanım olmadığı için çok ters düşmek istemedim bu kurumda devam edeceğim mecburen o yüzden yüz göz olmak istemiyorum sonrasında da Allah büyük artıkAy inanmıyorum seninkiler de mi diretti. Hepsi mi böyle ya bunların hepsi böyle değil çok iyi idareciler var ama bize hep egoistler denk geliyo galiba. Şuan hâlâ net değil fakat bi yazı var bu bizim yasal hakkımız. Yani iznimizi aktarabiliriz canım sen bilirsin yine senin kararın tabiki ama 4 ay sonra virüs biterse lazım olacak bize o bir ay neden aktarmıyalım ki ?
Öyle mi canım iyiymiş o zaman yatması daAynen canım kademesi de var yatırılabiliyor hem kusma ihtimaline karşı da iyi
Aynen ya girmeyeceğim. Aylardır korudum kendimi evde hapis hayatı gibi bir sınav için riske atamam. Çok saolunçalışmadıysan girme bence . Dediğin gibi pozitif varsa sınıfta çok uzun süre kalacaksın riskine değmez
Ben hobi olarak ikinci lisansi okuyacaktim, yks ye kaydolmustum ama sinava girmedim.Aynen ya girmeyeceğim. Aylardır korudum kendimi evde hapis hayatı gibi bir sınav için riske atamam. Çok saolun
Önlisans içinse 25 ekimdi doğurmuş bile oluruz belki o zamanArkadaşlar ben birşey soracağım . Kpss Sınavına girmeyi düşünen var mı? Son aylarda risk almaya değer mi bilmiyorum çok kararsızım ya sınıfta pozitif olan olursa. 2 yılda bir zaten, girmezsem de içim rahat etmeyecek. Fikirlerinize ihtiyacım var. Çalışmadım öylesine gireceğim 70 alayım dursun puan kafasıyla. Bu detayı da vereyim.
Yok canım lisans 6 eylüldekiÖnlisans içinse 25 ekimdi doğurmuş bile oluruz belki o zaman
Sevgi degil de "aşk" demek istedi herhaldeKızlar ben mi hamilelikten alınganım size bir şey diyeceğim.Benim arkadaşın eşiyle arası bozuk.Eşim de bugün onlar anlaşamıyor sevgi evliliğin %10 %20 si gerisi saygı,güven,anlaşabilmek vs vs dedi.Şu %10 luk dilime moralim bozuldu yüzüm düştü.Neyin var bir yerin mi ağrıyor diyor da söylemiyoruma aaa çok moralim bozuldu
Yok sevgi diyor.Sevgi degil de "aşk" demek istedi herhaldecok kafana takildiysa soyle ama bence onemli bir sey degil. Her sey ask degil demek istemistir.
Neden kan sulandırıcı kullanıyorsun canım sadece gebelik için mi yoksa sürekli kullanman mı gerekiyor. Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum tedbiren. Benimki verdi raporu bişey demediNormalde aktarılır neden böyle yaptılar bilmiyorum. Kimileri uzaktan eğitimi fiili çalışma saymıyor kendi kafalarında ondan herhalde. Sonuçta eğer ders atandıysa ve yapıyorsunuz çalışıyorsunuz. Neden fiili çalışma olmasın. Ben de aktarmayı çok istiyordum fakat benim e nabızda kronik hastalık raporum çıktı kullandığım kan sulandırıcıların teşhisi yüzünden. Doktorum da kronik hastalığın varken çalışabilir vermem sıkıntı olur dedi. Mecbur çalışmaz alacağım. İlk dönemin bitmesine 5 hafta kalacak benim de ne yapacağım o 5 haftayı bilmiyorum hiç
24-32 haftalardaki idari izin mi hangi idari izin canım ?Benimkiler gerçekten ne yaptığını bilmiyor idari izinde bile problem çıkardılar malesef idari izin kaldırıldı yok öyle birşey dediler daha sonra milli eğitimin onaylamasıyla izni kabul ettiler şimdide idari izne ayrıldıysan çalışmaz raporu al senin için ders programıyla öğretmen ayarlamayla mı uğraşacağız sürekli dediler tayin isteme imkanım olmadığı için çok ters düşmek istemedim bu kurumda devam edeceğim mecburen o yüzden yüz göz olmak istemiyorum sonrasında da Allah büyük artık
Kızlar ben mi hamilelikten alınganım size bir şey diyeceğim.Benim arkadaşın eşiyle arası bozuk.Eşim de bugün onlar anlaşamıyor sevgi evliliğin %10 %20 si gerisi saygı,güven,anlaşabilmek vs vs dedi.Şu %10 luk dilime moralim bozuldu yüzüm düştü.Neyin var bir yerin mi ağrıyor diyor da söylemiyoruma aaa çok moralim bozuldu
Hee söyledim de sevgimden şüphen mi var onu mu dedim ben diyorhamilelikten oluyor , lafları cımbızla çekme özelliği geliyor hormonlar sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?