2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bence hiç alınma kuzucum biraz doğru da söylemiş, bi ilişkiyi sadece sevgiyle yürütemezsin, büyüüük kısmını saygı oluşturuyo. Bi anlık ağızdan çıkan oranlara takılma bence. Şanslısın ki saygı görüyosun demekki

Arkadaşım seninle geçmişe gittim, sen de kendimi gördüm:) ilk hamileliğimde ben de senin gibi düşünmüştüm İstanbul çok sıcak diye memlekette yazı geçireyim dedim 36 haftalık gebeyken daha doğuma var nasıl olsa 3 gün sonra yola çıkıp evime İstanbula dönecekken memlekette erken doğum yaptım (hiçbir erken doğum belirtim, riskim yokken) senin hatırladığım kadarıyla ikinci doğumdu, bebek 39-40 haftayı beklemeyebilir, bence evinden ayrılma ya da gidip en geç iki hafta sonra filan eve geri dön bence, benim sütten ağzım yandı ben olsam gitmezdim

Off çılgınsın hadi bakalım bacım yollar taşlık fln değildir inşallah

Onun sevgi dediği ilk aşk, heyecan falandır be canım. Hani o ilk zamanlardaki heyecandan bahsediyorsa bence de öyle. Evlilikte sevmediğin insana saygı da duyamazsın anlaşamazsın muhabbet edip çocuk da yapmazsın elbette. Hormonlara yenilmeyelim az daha dayanalım

Hayırlı geceler arkadaşlar bir şey soracam bu 2.ci gebeliğim ilk sezeyandı ve bugun sezeryan yerim acıdı akşamdan beri acaba normal mı?

Yani işte matematiğe vurduğunda anlaşmak,saygı,güven de olduğu için sevgiye o kadar yüzde kalıyormuştabi sadece sevgiyle olmuyor da ben nedense takıldım

Ben de senin dediğini söyledim.Yok aşktan bahsetmiyor sevgiyi diyor.Anlaşmak,güven,saygı olunca yüzdelik olarak sevgiye o kadar kalıyormuş.Eşimin kuzeni boşandı da onlar da 5 sene görüşmüşler çok seviyorlardı ama anlaşamıyorlardı o yüzden sevgi yetmiyor dedi.Neyse dedim artık

Ben giricem. Önlemimi de çok önceden aldım. Tuvalet sıkıntım olabileceğini söyledim. Ösym ye dilekçe yazdım. Ayrıca yastık talep ettim .
Engelli sınıfında çok az kişiyle gireceğim sınava. Geçen sene kendi bransimda turkiye derecesi yapmıştım. Malesef alim olmadi . Çok da güzel hazırlandım ben inşallah girmek ve gene yüksek almak da nasip olur .

Ama sizin yerinizde olsam girmezdim sanırım 70 ne işinize yarayacak ki

İyi de zaten sevgi bu kriterlerin hepsine birden bağlı, güvenmediğin, saymadığın, anlaşamadığın insanı sevmezsin zaten. Aman neyse bir kavram karmaşası olmuş belli ki boşver. Saf koşulsuz sevgi çocukta olur zaten

Mdr ün egosu meselesi olmuş memleket meselesi değil de.. Ben de sabah erkenden rapor almaya gidicem çalışabilir raporu, sonra da okula vericem bakalım yazıcam sonucu sana aynı sorun bende de olacak mı.

İnşallah herşey gönlünce olur. Başarılar dilerim Allah emeklerini boşa çıkartmasın

Aynen zaten onu anlatmaya çalıştı galba onlar da lazım diye.Artık bebişler gelse de tatsak o duyguyu

Maşallah tebrik ederim arkadaşım brenşın neydi kaç puan aldın? Alım olmaması büyük talihsizlik olmuş ama bu sene olur inşallah bebişin de şansına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…