2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bu sertleşme normalmi ya uzanınca geciyor ama iş yapınca sertleşiyor geriliyor regl olcakmıssım gibi agrıyo herkeste bölemi ya bgn yine pek dinlenemedim malesef bütün işleri hafta sonuna ertrlemiştim benden Baska yapcak kmse yok bazı seyleri

Bende de oluyor alttan ağrida eşlik ediyor 8ci ay da oluyor sabir dişari ciktim bugun 5 dakkalik yolu 15 dakkada yurudum

Canım endişelenme, yorulduğun için oluyordur. Doktorum eğer dinlenince geçen tarzda ağrın sancın olursa endişelenme yalancı sancıdır dedi . Çok ayakta kalınca benim de oluyor

Girdim 27 sinde normal dedi rahime olan baskidan dolayi oluyor
Sancı cıkmadı yani sende ya bende normal sanıyordum sancı cıktı ya korkuyorum ayırt edemiyorum artık bu arada antibiyotik enfeksiyon için direnç göstermiş virüsler ilaca karsı heralde gecmediğine göre hangi antibiyotiğe verdi

Canım endişelenme, yorulduğun için oluyordur. Doktorum eğer dinlenince geçen tarzda ağrın sancın olursa endişelenme yalancı sancıdır dedi . Çok ayakta kalınca benim de oluyor
Ama benm nst de de cıktı sancım anlamadım yatınca gecen sancı yalancıysa benm ki ne

37 çok çok iyi ikizler için canım
Sevgili ikiz anneleri 37 hafta zaten prematüre üst sınırı, 37 altı prematüre olarak kabul ediliyor bildiğim kadarıyla. Normal bebekler için bile iyi bir hafta hele ki ikiz bebekler için çok çok iyi. Bir önceki bebeğini 36 haftada doğuran bir anne olarak söylüyorum, hiç endişelenmeyin her şey yolunda gidecek inşallah

İyi akşamlar kızlar öğretmen arkadaşlara bi sorum olacak.
Sınıf annemiz 31 ağustos ve sonrası için Eba Tv yayın akışını paylaşmış.
Şimdi ne kitap var ne başka kaynak acaba eve meteryal gönderecekmi meb yoksa telafi eğitimi sebebiyle geçen yılın ders kitaplarındanmı devam ediyoruz.

Ama benm nst de de cıktı sancım anlamadım yatınca gecen sancı yalancıysa benm ki ne
Canım normal doğum sancısı gerçekten kendini çok iyi hissettiriyor merak etmebelli aralıklarla sancı geliyorsa ve şiddeti devamlı bir şekilde artıyorsa doğum sancısıdır. Sen biraz uzan dinlen bakalım geçmezse sancı aralıklarını takip edersin

Regl ağrısıyla gelen sertleşme senin için biraz tehlikeli bence çünkü senin nstde sancın çıkmıştı.paylaşım yapamıyormusun işlerini tutki doğurdun kim yapacak bence bırak artık yavaştan çalışmayı dinlen.

Evet doğru diyorsunuz 37 den sonra doğan bebekler prematüre sayılmıyor zaten normal doğum olarak adlandırılıyor 38 i bile bekleyecekti doktorum ama plesanta dan dolayı riske atmayacak hoş benim de bir hafta daha gücüm kalmadı diyebilirim. İnşallah

Ev temizliği yapmadım ZTen onu yapmıyorum da yemek ütü bulasık buzluga fasülye koyayım dedm filan o tarz işler işte o bile yordu acıkıyorum sürekli canım bsyler yemek istiyor eşime de sölüyorum da cok içinden gelerek yapmıyor cogu zamn sinirlenip tartısmak istemiyorum sallamasyon yapmasından hiç yapmaaın daha iyi diyorum işte napım uzanarak yaptım yoksa cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…