Dinlene dinlene yapEv temizliği yapmadım ZTen onu yapmıyorum da yemek ütü bulasık buzluga fasülye koyayım dedm filan o tarz işler işte o bile yordu acıkıyorum sürekli canım bsyler yemek istiyoreşime de sölüyorum da cok içinden gelerek yapmıyor cogu zamn sinirlenip tartısmak istemiyorum sallamasyon yapmasından hiç yapmaaın daha iyi diyorum işte napım uzanarak yaptım yoksa cok zor
Canım kendini yorma doktorunu dinle.. bırak içinden gelmesin yapsın eşin.. yok öyle sadece sefa sürmek cefaya da el atsın bir zahmet idare edin birbirinizi..Ev temizliği yapmadım ZTen onu yapmıyorum da yemek ütü bulasık buzluga fasülye koyayım dedm filan o tarz işler işte o bile yordu acıkıyorum sürekli canım bsyler yemek istiyoreşime de sölüyorum da cok içinden gelerek yapmıyor cogu zamn sinirlenip tartısmak istemiyorum sallamasyon yapmasından hiç yapmaaın daha iyi diyorum işte napım uzanarak yaptım yoksa cok zor
Ayy o artık mümkün değil iyiyim diye devam edersem sonu kötü oluyor o yuzden biraz yapıp biraz dinleniyorumDinlene dinlene yapgaza gelip a yapabiliyorum diye molasız 2 saat falan kalma ayakta.
Aman dikkat et canım boşver fasülyeyi kışa yiyemeyiz zaten gaz yapmaz mı bebeğeAyy o artık mümkün değil iyiyim diye devam edersem sonu kötü oluyor o yuzden biraz yapıp biraz dinleniyorum
kantaronda bence tercih edilebilir..taze yaptırmıştım halama ben onu da sürücem değişikli olarak..kantaronu herşeye kullanıyorum iyi geliyor çünkü eminim onada iyi gelirBunlar yerine yağ kullansak nasıl olur acaba? Kantaron ya da tahin yağı iyi geliyor diyorlar. Ben gümüş göğüs ucu koruyucu aldım. İlk gebelikte lansinosh kullandım hiçbir işe yaramadı.
Canim cok dikkat et yinede gitsen iyi olurdu hastaneye son durum nedirMoralim psikolojim yine alt üst olduöğle gibi yine lekelenme başladı hastaneye gitmedim henüz , gitsem yine yatış bu defa çıkartmazda arkadaşım İnşallah durur dua edin arkadaşlar
Allah razi olsun intihap var doktora gittim damla ve 1000lik antibiyotik verdi halada ağriyor ileşmesi gerekiyordur 20 gündür boyle ☹Geçmiş olsun canım neden ağrıyor?
Bilmiyorum ki oda mi vardi direnç amoklavin 1000mg verdiSancı cıkmadı yani sende ya bende normal sanıyordum sancı cıktı ya korkuyorum ayırt edemiyorum artık bu arada antibiyotik enfeksiyon için direnç göstermiş virüsler ilaca karsı heralde gecmediğine göre hangi antibiyotiğe verdi
Sanci cikar bebeğin hareketli olmasindan da kaynakli olabilir o anda onemli bir durum olsaydi doktor yatiş yapardi merak etmeSancı cıkmadı yani sende ya bende normal sanıyordum sancı cıktı ya korkuyorum ayırt edemiyorum artık bu arada antibiyotik enfeksiyon için direnç göstermiş virüsler ilaca karsı heralde gecmediğine göre hangi antibiyotiğe verdi
Benimkide bir yardimci olcak 10 saat virvir ediyor bana diyor yat dinlen iş yapma sonra atletim kalmamiş ne yemek yaptin falan filanEv temizliği yapmadım ZTen onu yapmıyorum da yemek ütü bulasık buzluga fasülye koyayım dedm filan o tarz işler işte o bile yordu acıkıyorum sürekli canım bsyler yemek istiyoreşime de sölüyorum da cok içinden gelerek yapmıyor cogu zamn sinirlenip tartısmak istemiyorum sallamasyon yapmasından hiç yapmaaın daha iyi diyorum işte napım uzanarak yaptım yoksa cok zor
Onlar agızdan mı koltukaltına koyarak mı kullanılıyor acabaKullanışsız değil canım idareten alacaksan onlardan al sadece bebeği kucağında tutman gerekecek ölçene kadar..
Benim de oluyo ama cocugun pozisyonu Karnımı cok rahatsız ediyo geriyo o an ve regl sancısı oluyo kasıyor demekki ama cocuk Karnımı germediği rahat yattıgı zaman sancım olmuyoKızlar bu sertleşme normalmi ya uzanınca geciyor ama iş yapınca sertleşiyor geriliyor regl olcakmıssım gibi agrıyo herkeste bölemi ya bgn yine pek dinlenemedim malesef bütün işleri hafta sonuna ertrlemiştim benden Baska yapcak kmse yok bazı seyleri
Bebeklerde koltuk altından daha rahat oluyor..Onlar agızdan mı koltukaltına koyarak mı kullanılıyor acaba
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın, epey ağırlaştım ben ya, kasılmalarım da oluyor sona yaklaştık heyecan doruktaArven25 canim nasilsin nasil gidiyor hamilelik
Geçen yılın konuları tekrar edilecek canım. Telafi eğitiminde 2.dönem konuları var. Yeni konular 21 eylülden sonra. Kiaplar geldi okullara sanırım. Müdür onunla ilgili bişey paylaşmıştı erkekler ayıracaktı. 21 eylülde verilir heraldeİyi akşamlar kızlar öğretmen arkadaşlara bi sorum olacak.
Sınıf annemiz 31 ağustos ve sonrası için Eba Tv yayın akışını paylaşmış.
Şimdi ne kitap var ne başka kaynak acaba eve meteryal gönderecekmi meb yoksa telafi eğitimi sebebiyle geçen yılın ders kitaplarındanmı devam ediyoruz.
Bugün biz birbirimize girdik bir ev süpürecek Halıları kaldırıp yıkamaya yolladım zaten totalde 10 dk anca tutar çekmek. 10 dk ev silmemek için yuvarlak otomstik süpürgelerden alıcakmış. Evde bir tane ağır bi tane kablosuz süpürge var onu da alıcakmış 10 dk süpüremezmiş istemiyormuş. Ama ev pis temizlensin diyor. Temizlikçi de çağıramıyorum evin hali zaten bana batıyor. Bi de bu adamın stresi beni geriyor. Her gün ev silen ben kocama haftada bir kez 10 dk ev süpürtemiyorum. Sorsan herşeyi yapar boş laf salatası anca. Erkek evladı olanlara olacaklara sesleniyorum Allah aşkına çocuğunuza ev sorumluluğu verin en azından mantık merhamet öğretin. Yoksa kulaklarınız çok çınlar. Benden söylemesiBenimkide bir yardimci olcak 10 saat virvir ediyor bana diyor yat dinlen iş yapma sonra atletim kalmamiş ne yemek yaptin falan filan
Bugün oğlum süpürdü ben sildimBugün biz birbirimize girdik bir ev süpürecek Halıları kaldırıp yıkamaya yolladım zaten totalde 10 dk anca tutar çekmek. 10 dk ev silmemek için yuvarlak otomstik süpürgelerden alıcakmış. Evde bir tane ağır bi tane kablosuz süpürge var onu da alıcakmış 10 dk süpüremezmiş istemiyormuş. Ama ev pis temizlensin diyor. Temizlikçi de çağıramıyorum evin hali zaten bana batıyor. Bi de bu adamın stresi beni geriyor. Her gün ev silen ben kocama haftada bir kez 10 dk ev süpürtemiyorum. Sorsan herşeyi yapar boş laf salatası anca. Erkek evladı olanlara olacaklara sesleniyorum Allah aşkına çocuğunuza ev sorumluluğu verin en azından mantık merhamet öğretin. Yoksa kulaklarınız çok çınlar. Benden söylemesi
Zaten en son öle olcak gibiCanım kendini yorma doktorunu dinle.. bırak içinden gelmesin yapsın eşin.. yok öyle sadece sefa sürmek cefaya da el atsın bir zahmet idare edin birbirinizi..
Evet bende bazen rahatım sanki hiç yokmus gibi ama genel olarak rahatsızımBenim de oluyo ama cocugun pozisyonu Karnımı cok rahatsız ediyo geriyo o an ve regl sancısı oluyo kasıyor demekki ama cocuk Karnımı germediği rahat yattıgı zaman sancım olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?