2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Dinlene dinlene yap gaza gelip a yapabiliyorum diye molasız 2 saat falan kalma ayakta.

Canım kendini yorma doktorunu dinle.. bırak içinden gelmesin yapsın eşin.. yok öyle sadece sefa sürmek cefaya da el atsın bir zahmet idare edin birbirinizi..

Ayy o artık mümkün değil iyiyim diye devam edersem sonu kötü oluyor o yuzden biraz yapıp biraz dinleniyorum
Aman dikkat et canım boşver fasülyeyi kışa yiyemeyiz zaten gaz yapmaz mı bebeğe Beni de ütü bekliyor ama bu sıcaklarda hiç elim gitmiyor yanıyorum deli gibi antalyalıyım sıcağa alışkındır bünyem ama hamilelikte sıcaklarla barışamadım hiç

Bunlar yerine yağ kullansak nasıl olur acaba? Kantaron ya da tahin yağı iyi geliyor diyorlar. Ben gümüş göğüs ucu koruyucu aldım. İlk gebelikte lansinosh kullandım hiçbir işe yaramadı.
kantaronda bence tercih edilebilir..taze yaptırmıştım halama ben onu da sürücem değişikli olarak..kantaronu herşeye kullanıyorum iyi geliyor çünkü eminim onada iyi gelir

Moralim psikolojim yine alt üst oldu öğle gibi yine lekelenme başladı hastaneye gitmedim henüz , gitsem yine yatış bu defa çıkartmazda arkadaşım İnşallah durur dua edin arkadaşlar
Canim cok dikkat et yinede gitsen iyi olurdu hastaneye son durum nedir

Bilmiyorum ki oda mi vardi direnç amoklavin 1000mg verdi

Sanci cikar bebeğin hareketli olmasindan da kaynakli olabilir o anda onemli bir durum olsaydi doktor yatiş yapardi merak etme

Benimkide bir yardimci olcak 10 saat virvir ediyor bana diyor yat dinlen iş yapma sonra atletim kalmamiş ne yemek yaptin falan filan

Benim de oluyo ama cocugun pozisyonu Karnımı cok rahatsız ediyo geriyo o an ve regl sancısı oluyo kasıyor demekki ama cocuk Karnımı germediği rahat yattıgı zaman sancım olmuyo

Geçen yılın konuları tekrar edilecek canım. Telafi eğitiminde 2.dönem konuları var. Yeni konular 21 eylülden sonra. Kiaplar geldi okullara sanırım. Müdür onunla ilgili bişey paylaşmıştı erkekler ayıracaktı. 21 eylülde verilir heralde

Benimkide bir yardimci olcak 10 saat virvir ediyor bana diyor yat dinlen iş yapma sonra atletim kalmamiş ne yemek yaptin falan filan
Bugün biz birbirimize girdik bir ev süpürecek Halıları kaldırıp yıkamaya yolladım zaten totalde 10 dk anca tutar çekmek. 10 dk ev silmemek için yuvarlak otomstik süpürgelerden alıcakmış. Evde bir tane ağır bi tane kablosuz süpürge var onu da alıcakmış 10 dk süpüremezmiş istemiyormuş. Ama ev pis temizlensin diyor. Temizlikçi de çağıramıyorum evin hali zaten bana batıyor. Bi de bu adamın stresi beni geriyor. Her gün ev silen ben kocama haftada bir kez 10 dk ev süpürtemiyorum. Sorsan herşeyi yapar boş laf salatası anca. Erkek evladı olanlara olacaklara sesleniyorum Allah aşkına çocuğunuza ev sorumluluğu verin en azından mantık merhamet öğretin. Yoksa kulaklarınız çok çınlar. Benden söylemesi

Bugün oğlum süpürdü ben sildim
Babasıda yemek yaptı.aç bırak süpürme bak nasıl yapıyorlar.

İyi geceler herkese Bende bugün dışarı çıkayım dedim biraz, resmen yürüyemiyorum yolda okadar ağırlaşmışım ki, evde hiç farketmedim kendimi. Daha erken değilmi ya haftaya doğuracak gibiyim nefes alamıyorum karnımdan sıcaklarda bi yandan Allah yardımcımız olsun

Canım kendini yorma doktorunu dinle.. bırak içinden gelmesin yapsın eşin.. yok öyle sadece sefa sürmek cefaya da el atsın bir zahmet idare edin birbirinizi..
Zaten en son öle olcak gibi bide gelmiş 2 yasına gelsin patlatırız 1 tane daha diyo heee oldu dedm su an bile bu kdr zorlandım bide 2 yasındayken asla Allah bilir ama ben 4 5 olmadan istemiyorum valla kres yasına gelsin laftan anlasın 2 yaş cok erken 2.cocugu düşünmek için
Benim de oluyo ama cocugun pozisyonu Karnımı cok rahatsız ediyo geriyo o an ve regl sancısı oluyo kasıyor demekki ama cocuk Karnımı germediği rahat yattıgı zaman sancım olmuyo
Evet bende bazen rahatım sanki hiç yokmus gibi ama genel olarak rahatsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…