- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Kesinlikle 5 yaşı tavsiye ediyorum oğlum 3 yaşındaydı biz tekrar tüp bebek denedik çok zorlandım en zor yaşlar 2,3 yaşları.. Şimdi oğlum çok anlayışlı, sözümü dinliyor, beni üzmüyor çok şükür..Zaten en son öle olcak gibibide gelmiş 2 yasına gelsin patlatırız 1 tane daha diyo heee oldu dedm su an bile bu kdr zorlandım bide 2 yasındayken asla Allah bilir ama ben 4 5 olmadan istemiyorum valla kres yasına gelsin laftan anlasın 2 yaş cok erken 2.cocugu düşünmek için
Evet bende bazen rahatım sanki hiç yokmus gibi ama genel olarak rahatsızım
Ben elinden geldiği işleri yaptırıyorum oğluma, kıyafetlerini katlarım hadi oğlum dolabına diz diyorum, düzgün yapmasa bile yapmaya teşvik ediyorum ilerde yapması gerektiğini bilsin..Bugün biz birbirimize girdik bir ev süpürecek Halıları kaldırıp yıkamaya yolladım zaten totalde 10 dk anca tutar çekmek. 10 dk ev silmemek için yuvarlak otomstik süpürgelerden alıcakmış. Evde bir tane ağır bi tane kablosuz süpürge var onu da alıcakmış 10 dk süpüremezmiş istemiyormuş. Ama ev pis temizlensin diyor. Temizlikçi de çağıramıyorum evin hali zaten bana batıyor. Bi de bu adamın stresi beni geriyor. Her gün ev silen ben kocama haftada bir kez 10 dk ev süpürtemiyorum. Sorsan herşeyi yapar boş laf salatası anca. Erkek evladı olanlara olacaklara sesleniyorum Allah aşkına çocuğunuza ev sorumluluğu verin en azından mantık merhamet öğretin. Yoksa kulaklarınız çok çınlar. Benden söylemesi
Amin. Biz bir taneyi zor taşıyoruz ikiz zorluğu başkadır tabi. Neyse ki çok az kalmış sağlıkla gelsin inşallah bebecikler.Doktorum 38 de alıyor ikizleri tabi o vakte kadar kendileri gelmek istemezse ☺ Genelde erken doğum oluyor. Ama bizim plesanta da biraz yaşlanma olmuş 37+1 de alacak nasipse 15 Eylül de sezeryanla doğum yapacağım. Ve çok fazla ağırlaştımkendimi ben bile tanıyamıyorm bazen Rabbim hepimize güçVersin
Ne güzelmiş öyle benimki 4,5 yaşında hiçbir şey yaptıramıyorum. Beyefendi hep çok meşgul. İşleri çok. Şu an yapamam anne .... oynuyorum. Nerde yapamayacağı ve yapmaması gereken şey var onları yapmak ister ama.Ben elinden geldiği işleri yaptırıyorum oğluma, kıyafetlerini katlarım hadi oğlum dolabına diz diyorum, düzgün yapmasa bile yapmaya teşvik ediyorum ilerde yapması gerektiğini bilsin..
Bazen mutfağa girip bulaşıkları makinaya atıyor, sofra kurar, çatal kaşıkları dizer hatta bulaşık makinasını boşaltmama bile yardımcı oluyor benim paşam
Babasından daha çok yardım ediyor bana
İkiz evet zor diyorlardı bende ilk aylarımda anlamamıştım Ama sona geldikçe kendini güzel hissettirdiAmin. Biz bir taneyi zor taşıyoruz ikiz zorluğu başkadır tabi. Neyse ki çok az kalmış sağlıkla gelsin inşallah bebecikler.
Benimki de bana yapma etme yorulma bir kahvaltı hazırla desem kıyamet kopuyor başka birseyi bahane edip bağırıp çağırıyor hazırladığı kahvaltı da boğazıma diziliyorBenimkide bir yardimci olcak 10 saat virvir ediyor bana diyor yat dinlen iş yapma sonra atletim kalmamiş ne yemek yaptin falan filan
Onun arkadaşı da bizim evde. Nerden bulduk böylelerini bilmem. Bi kahvaltı hazırlamaya erinen insan mı olur yaw. Bi de kızıma ben bakarım diyor. Duy da inanma. Tren sanıyor çocuğu herhalde.Benimki de bana yapma etme yorulma bir kahvaltı hazırla desem kıyamet kopuyor başka birseyi bahane edip bağırıp çağırıyor hazırladığı kahvaltı da boğazıma diziliyor
Cok haklısınız. Maalesef eski nesil boyleydi ama yeni nesilde bunlari görmek cok üzücü. Benim eşim yapar çünkü babasini da yapar öyle görmüş. Çocuğumu toplumun verdiği o boş erkeklik algisindan uzak yetiştirmeye calsicam elimden geldiğince. Yok erkek şöyle erkek böyle, erkek adam anlamaz yapmaz vs en sevmediğim şeyler. Biz bu konuda hassasiz, ona göre egitecegiz. Erkek degil once insan olacak.Bugün biz birbirimize girdik bir ev süpürecek Halıları kaldırıp yıkamaya yolladım zaten totalde 10 dk anca tutar çekmek. 10 dk ev silmemek için yuvarlak otomstik süpürgelerden alıcakmış. Evde bir tane ağır bi tane kablosuz süpürge var onu da alıcakmış 10 dk süpüremezmiş istemiyormuş. Ama ev pis temizlensin diyor. Temizlikçi de çağıramıyorum evin hali zaten bana batıyor. Bi de bu adamın stresi beni geriyor. Her gün ev silen ben kocama haftada bir kez 10 dk ev süpürtemiyorum. Sorsan herşeyi yapar boş laf salatası anca. Erkek evladı olanlara olacaklara sesleniyorum Allah aşkına çocuğunuza ev sorumluluğu verin en azından mantık merhamet öğretin. Yoksa kulaklarınız çok çınlar. Benden söylemesi
Bizimki de başta bezini ben değiştiririm mamasını veririm gün geçtikçe azalıyor vaatler yerini derin sessizliklere bırakıyorOnun arkadaşı da bizim evde. Nerden bulduk böylelerini bilmem. Bi kahvaltı hazırlamaya erinen insan mı olur yaw. Bi de kızıma ben bakarım diyor. Duy da inanma. Tren sanıyor çocuğu herhalde.
Bizim de erkek kardeşimiz vardı. Üni yıllarrında beraber yaşamıştık hatta verirdim eline bezi ben diğer odaları temizlerken sen banyoyu ov diye. Herşeyi yapar benim kardeşim. Yetiştirdiğimizin sefasını çekiyorlar biz de çiğnenip lokması ağzına koyulanların cefasınıCok haklısınız. Maalesef eski nesil boyleydi ama yeni nesilde bunlari görmek cok üzücü. Benim eşim yapar çünkü babasini da yapar öyle görmüş. Çocuğumu toplumun verdiği o boş erkeklik algisindan uzak yetiştirmeye calsicam elimden geldiğince. Yok erkek şöyle erkek böyle, erkek adam anlamaz yapmaz vs en sevmediğim şeyler. Biz bu konuda hassasiz, ona göre egitecegiz. Erkek degil once insan olacak.
Bizimki de başta bezini ben değiştiririm mamasını veririm gün geçtikçe azalıyor vaatler yerini derin sessizliklere bırakıyor
Bizimki de başta bezini ben değiştiririm mamasını veririm gün geçtikçe azalıyor vaatler yerini derin sessizliklere bırakıyor
Fasa fiso bunlar.
Durum buna dönüşür bence hızla. 3 gün veriyorum max
Benim de annem hastaydı bende küçüktüm abilerim bana yardım ederdi ev işlerini yapmak için ama şimdi onlar da yapmıyorBizim de erkek kardeşimiz vardı. Üni yıllarrında beraber yaşamıştık hatta verirdim eline bezi ben diğer odaları temizlerken sen banyoyu ov diye. Herşeyi yapar benim kardeşim. Yetiştirdiğimizin sefasını çekiyorlar biz de çiğnenip lokması ağzına koyulanların cefasını
Is yaparken genelde bendede oluyor karnim geriliyor yaTmadiktan sonrada gecmiyor canım sanirim bundan sonra normal artikKızlar bu sertleşme normalmi ya uzanınca geciyor ama iş yapınca sertleşiyor geriliyor regl olcakmıssım gibi agrıyo herkeste bölemi ya bgn yine pek dinlenemedim malesef bütün işleri hafta sonuna ertrlemiştim benden Baska yapcak kmse yok bazı seyleri
Kızlar ateşölçer aldık ama suan yurtdısında kaldı tekrar o kdar para vermek istemiyorum idareten ne Alıcama karar veremedim su eski tip ucu metaller var ya basit onlar kullanıssız mı olur
Benimki de bazen yapamam diyor, ben hadi oğlum gel bana yardım et bisiklet sürmeye çıkaracağım seni veya markete beraber gideceğiz istediğin iki şeyi almak serbest veya kuzenine gideceğiz deyince oyunu bırakıyorNe güzelmiş öyle benimki 4,5 yaşında hiçbir şey yaptıramıyorum. Beyefendi hep çok meşgul. İşleri çok. Şu an yapamam anne .... oynuyorum. Nerde yapamayacağı ve yapmaması gereken şey var onları yapmak ister ama.
Kanama için doktor ne demişti normalmi böle olması bu plesanta privera mıydı adı onddan kaynaklı olması
Nasıl oldun canım iyisindir inşallah?ucu metallerin yine elektronik göstergeli olanı var . Mediamarkette kasa yanlarında oluyor . Onlarda çok kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?