2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kesinlikle 5 yaşı tavsiye ediyorum oğlum 3 yaşındaydı biz tekrar tüp bebek denedik çok zorlandım en zor yaşlar 2,3 yaşları.. Şimdi oğlum çok anlayışlı, sözümü dinliyor, beni üzmüyor çok şükür..

Son düzenleme:
Ben elinden geldiği işleri yaptırıyorum oğluma, kıyafetlerini katlarım hadi oğlum dolabına diz diyorum, düzgün yapmasa bile yapmaya teşvik ediyorum ilerde yapması gerektiğini bilsin..
Bazen mutfağa girip bulaşıkları makinaya atıyor, sofra kurar, çatal kaşıkları dizer hatta bulaşık makinasını boşaltmama bile yardımcı oluyor benim paşam
Babasından daha çok yardım ediyor bana

Amin. Biz bir taneyi zor taşıyoruz ikiz zorluğu başkadır tabi. Neyse ki çok az kalmış sağlıkla gelsin inşallah bebecikler.

Ne güzelmiş öyle benimki 4,5 yaşında hiçbir şey yaptıramıyorum. Beyefendi hep çok meşgul. İşleri çok. Şu an yapamam anne .... oynuyorum. Nerde yapamayacağı ve yapmaması gereken şey var onları yapmak ister ama.

Amin. Biz bir taneyi zor taşıyoruz ikiz zorluğu başkadır tabi. Neyse ki çok az kalmış sağlıkla gelsin inşallah bebecikler.
İkiz evet zor diyorlardı bende ilk aylarımda anlamamıştım Ama sona geldikçe kendini güzel hissettirdi yürüyemez oldum bi değişik oldum. Rabbim hepimize sağlıklı zamannda doğumlar nasip etsin az kaldı çok şükür inşallah

Benimkide bir yardimci olcak 10 saat virvir ediyor bana diyor yat dinlen iş yapma sonra atletim kalmamiş ne yemek yaptin falan filan
Benimki de bana yapma etme yorulma bir kahvaltı hazırla desem kıyamet kopuyor başka birseyi bahane edip bağırıp çağırıyor hazırladığı kahvaltı da boğazıma diziliyor

Benimki de bana yapma etme yorulma bir kahvaltı hazırla desem kıyamet kopuyor başka birseyi bahane edip bağırıp çağırıyor hazırladığı kahvaltı da boğazıma diziliyor
Onun arkadaşı da bizim evde. Nerden bulduk böylelerini bilmem. Bi kahvaltı hazırlamaya erinen insan mı olur yaw. Bi de kızıma ben bakarım diyor. Duy da inanma. Tren sanıyor çocuğu herhalde.

Cok haklısınız. Maalesef eski nesil boyleydi ama yeni nesilde bunlari görmek cok üzücü. Benim eşim yapar çünkü babasini da yapar öyle görmüş. Çocuğumu toplumun verdiği o boş erkeklik algisindan uzak yetiştirmeye calsicam elimden geldiğince. Yok erkek şöyle erkek böyle, erkek adam anlamaz yapmaz vs en sevmediğim şeyler. Biz bu konuda hassasiz, ona göre egitecegiz. Erkek degil once insan olacak.

Onun arkadaşı da bizim evde. Nerden bulduk böylelerini bilmem. Bi kahvaltı hazırlamaya erinen insan mı olur yaw. Bi de kızıma ben bakarım diyor. Duy da inanma. Tren sanıyor çocuğu herhalde.
Bizimki de başta bezini ben değiştiririm mamasını veririm gün geçtikçe azalıyor vaatler yerini derin sessizliklere bırakıyor

Bizim de erkek kardeşimiz vardı. Üni yıllarrında beraber yaşamıştık hatta verirdim eline bezi ben diğer odaları temizlerken sen banyoyu ov diye. Herşeyi yapar benim kardeşim. Yetiştirdiğimizin sefasını çekiyorlar biz de çiğnenip lokması ağzına koyulanların cefasını

Bizimki de başta bezini ben değiştiririm mamasını veririm gün geçtikçe azalıyor vaatler yerini derin sessizliklere bırakıyor
.
Durum buna dönüşür bence hızla. 3 gün veriyorum max
Fasa fiso bunlar
Anlattıklarınıza göre sizinkiler benimkinin kopyası
Ben ile bir arkadaşının eşi aynı zamanda doğum yaptık, arkadaşı arıyor işte uykusuzum eşim uyusun diye gece bebeğe ben bakıyorum diyor, benimki de aşağı kalmamak için evet evet bende bakıyorum demezmi
ben şaşkın surat ifadesi ile karşısında duruyorum ulan nerde sen bakıyorsun bir saat tut ta yatayım diyorum umrunda değil diyorum sus sus çaktırma diyor
Yani anlayacağınız hem bakmıyor hemde arkadaşından aşağıya kalmasın diye bende bakıyorum diyor erkek milleti işte ne beklersin

Benim de annem hastaydı bende küçüktüm abilerim bana yardım ederdi ev işlerini yapmak için ama şimdi onlar da yapmıyor

Is yaparken genelde bendede oluyor karnim geriliyor yaTmadiktan sonrada gecmiyor canım sanirim bundan sonra normal artik

Kızlar ateşölçer aldık ama suan yurtdısında kaldı tekrar o kdar para vermek istemiyorum idareten ne Alıcama karar veremedim su eski tip ucu metaller var ya basit onlar kullanıssız mı olur

ucu metallerin yine elektronik göstergeli olanı var . Mediamarkette kasa yanlarında oluyor . Onlarda çok kullanışlı

Benimki de bazen yapamam diyor, ben hadi oğlum gel bana yardım et bisiklet sürmeye çıkaracağım seni veya markete beraber gideceğiz istediğin iki şeyi almak serbest veya kuzenine gideceğiz deyince oyunu bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…