2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

o ağrıların hepsi normal ama kendini yormamaya çalış vücudun doğuma hazırlanma süresince olacak o ağırlar

Onun arkadaşı da bizim evde. Nerden bulduk böylelerini bilmem. Bi kahvaltı hazırlamaya erinen insan mı olur yaw. Bi de kızıma ben bakarım diyor. Duy da inanma. Tren sanıyor çocuğu herhalde.
eşim karnımı seviyor bazen kizimla konusacagim diye kızım kesin annen sana cok iyi bakamaz o hep mesguldur isleri vardir ben sana cok iyi bakarım şunu yaparim bunu yaparim diyip vaadlerde bulunuyor hadi insallah diyorum ev işleri bendeymis kızı dogunca ondaymış bizi karistirma diyor simdide zorlaya zorlaya yaptiriyorum ama bakalim sonumuz hayır olsun vaadlerin gerceklesmesini bekliyorum

yardim etmeleri lazim sanki keyfimizden muhtaç olduk benim 12 yaşinda kizim var ne dersem kizin yapsin hee dedim hizmetcindir insan sen kirlenince de sinirleri bozuluyor ben daha yikamaya vermedm halilari bakalim 14 dünden sonraki randevude gün vercek mi ona göre ayarlicam

Benimde halılar perdeler yıkanacak biraz daha zaman gecsin istiyorum yoksa doguma kadar kirlenecek evimdeki bütün halilar beyaz nerdeyse ☹☹erken dogum falan olursa diye korkuyorum ev isi cok nankör hic bitmiyor yap yap

Günaydın kızlar,
Vajinamdaki ağrı devam ediyor. Çalışabilir raporumu cuma günü bozup 2 hafta daha önce izine çıkacağım. Korktum şimdi erken doğum olur vs. İş yerinde yakalanmak istemiyorum
Canım iyi yapmışsın Kafası mı baskı yapıyor acaba son kontrol nasıldı nst ye girdin mi ya da rahim ağzı uzunluğu nasıldı

Günaydın kızlar,
Vajinamdaki ağrı devam ediyor. Çalışabilir raporumu cuma günü bozup 2 hafta daha önce izine çıkacağım. Korktum şimdi erken doğum olur vs. İş yerinde yakalanmak istemiyorum
Gunaydin canim doktorun erken dogum riski gördümu peki sanki bu haftalarda vajina agrisi normal genelde herkeste var ama dinlenmek icin erken ayrilabilirsin az kaldi vucutta agirlasiyor

Benimde halılar perdeler yıkanacak biraz daha zaman gecsin istiyorum yoksa doguma kadar kirlenecek evimdeki bütün halilar beyaz nerdeyse ☹☹erken dogum falan olursa diye korkuyorum ev isi cok nankör hic bitmiyor yap yap
Kesinlikle çok nankör ben de bekliyorum Eylül ortası gibi vereyim diye açık renk benimkilerde temizlik gözümde büyüyor eşim yapacak da o da yoğun bayağı tez deneyleri var en erken Eylül ortası gözüküyor dışarıdan kimseyi de alamam şu süreçte inş erken gelmezler

Aynen bitmiyor ben 1 hafta kala doguma herşeyi bitirmek istiyorum bebiş dogunca sadece ona vakit ayirmak istiyorum evet iş bitmiyor surekli temizlkk yemek ütü bitmeyen camaşirlar ahhh bacim allah yardim etsin bize mesaisi bitmeyen işimiz var

Günaydın kızlar dün hava serindi buralarda kızı da tembihledim ne olur uyuyalım bu gece diye kız sıkıntı çıkartmadı da o kadar çok uyandım ki ya belim ağrıyordu ya da acıktım neyse bunu şükür dinlenmiş uyandım gaviscon da içtim yatmadan midem de sıkıntı cıkartmadı

Insallah canim bende öyle diyorum 2 3 hafta sonra detayli temizlik yaptirayim diye eşimde sıkıldı artık sil süpürden mecburen alicam birilerini cok yakin olmamaya calisacam insallah bir sıkıntı olmaz

Yapan da şehir efsanesi yani

Gunaydin kızlar sonunda hedefledigim kiloya 33. Haftada ulastim güya ben dogumu 10 kiloyla tamamlayacaktm bu aralar cok hızlı kilo almışım sizde durumlar nasil
Ben de 11 kilo aldım ama sadece göbek var be kollarım aldı ne basenler arkadan baksan gebe demezsin nerede 11 kilo anlamadım

Insallah canim bende öyle diyorum 2 3 hafta sonra detayli temizlik yaptirayim diye eşimde sıkıldı artık sil süpürden mecburen alicam birilerini cok yakin olmamaya calisacam insallah bir sıkıntı olmaz
Aynen çok aynı odada olmazsın eşim yaparım ben demese ben de mecbur alacaktım alıştı benimki de bıkmadan son kez yaptırayım her an pes edebilir aylardır onda temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…