Kızlar bu sertleşme normalmi ya uzanınca geciyor ama iş yapınca sertleşiyor geriliyor regl olcakmıssım gibi agrıyo herkeste bölemi ya bgn yine pek dinlenemedim malesef bütün işleri hafta sonuna ertrlemiştim benden Baska yapcak kmse yok bazı seyleri
Onun arkadaşı da bizim evde. Nerden bulduk böylelerini bilmem. Bi kahvaltı hazırlamaya erinen insan mı olur yaw. Bi de kızıma ben bakarım diyor. Duy da inanma. Tren sanıyor çocuğu herhalde.
Nasıl oldun canım iyisindir inşallah?
İnşallah devam etmez kontrole git bakalım doktor ne diyecek..bir var bir yok , vajinamda ağrı var ayağa kalktığımdaayağa kalkmamda tuvalete gitmek
bir var bir yok , vajinamda ağrı var ayağa kalktığımdaayağa kalkmamda tuvalete gitmek
İnşallah devam etmez kontrole git bakalım doktor ne diyecek..
İnşallah sağlık bir şekilde kucaklarız vakitleri geldiğindeKuzum inşallah bebişlerimizi kucaklayınca bunların hepsini unutturacaklar bize
yardim etmeleri lazim sanki keyfimizden muhtaç olduk benim 12 yaşinda kizim var ne dersem kizin yapsin hee dedim hizmetcindir insan sen kirlenince de sinirleri bozuluyorBugün biz birbirimize girdik bir ev süpürecek Halıları kaldırıp yıkamaya yolladım zaten totalde 10 dk anca tutar çekmek. 10 dk ev silmemek için yuvarlak otomstik süpürgelerden alıcakmış. Evde bir tane ağır bi tane kablosuz süpürge var onu da alıcakmış 10 dk süpüremezmiş istemiyormuş. Ama ev pis temizlensin diyor. Temizlikçi de çağıramıyorum evin hali zaten bana batıyor. Bi de bu adamın stresi beni geriyor. Her gün ev silen ben kocama haftada bir kez 10 dk ev süpürtemiyorum. Sorsan herşeyi yapar boş laf salatası anca. Erkek evladı olanlara olacaklara sesleniyorum Allah aşkına çocuğunuza ev sorumluluğu verin en azından mantık merhamet öğretin. Yoksa kulaklarınız çok çınlar. Benden söylemesi
Benimde halılar perdeler yıkanacak biraz daha zaman gecsin istiyorum yoksa doguma kadar kirlenecek evimdeki bütün halilar beyaz nerdeyse ☹☹erken dogum falan olursa diye korkuyorum ev isi cok nankör hic bitmiyor yap yapyardim etmeleri lazim sanki keyfimizden muhtaç olduk benim 12 yaşinda kizim var ne dersem kizin yapsin hee dedim hizmetcindir insan sen kirlenince de sinirleri bozuluyorben daha yikamaya vermedm halilari bakalim 14 dünden sonraki randevude gün vercek mi ona göre ayarlicam
Canım iyi yapmışsın Kafası mı baskı yapıyor acaba son kontrol nasıldı nst ye girdin mi ya da rahim ağzı uzunluğu nasıldıGünaydın kızlar,
Vajinamdaki ağrı devam ediyor. Çalışabilir raporumu cuma günü bozup 2 hafta daha önce izine çıkacağım. Korktum şimdi erken doğum olur vs. İş yerinde yakalanmak istemiyorum
Gunaydin canim doktorun erken dogum riski gördümu peki sanki bu haftalarda vajina agrisi normal genelde herkeste var ama dinlenmek icin erken ayrilabilirsin az kaldi vucutta agirlasiyorGünaydın kızlar,
Vajinamdaki ağrı devam ediyor. Çalışabilir raporumu cuma günü bozup 2 hafta daha önce izine çıkacağım. Korktum şimdi erken doğum olur vs. İş yerinde yakalanmak istemiyorum
Kesinlikle çok nankör ben de bekliyorum Eylül ortası gibi vereyim diye açık renk benimkilerde temizlik gözümde büyüyor eşim yapacak da o da yoğun bayağı tez deneyleri var en erken Eylül ortası gözüküyor dışarıdan kimseyi de alamam şu süreçte inş erken gelmezlerBenimde halılar perdeler yıkanacak biraz daha zaman gecsin istiyorum yoksa doguma kadar kirlenecek evimdeki bütün halilar beyaz nerdeyse ☹☹erken dogum falan olursa diye korkuyorum ev isi cok nankör hic bitmiyor yap yap
Aynen bitmiyor ben 1 hafta kala doguma herşeyi bitirmek istiyorum bebiş dogunca sadece ona vakit ayirmak istiyorum evet iş bitmiyor surekli temizlkk yemek ütü bitmeyen camaşirlar ahhh bacim allah yardim etsin bize mesaisi bitmeyen işimiz varBenimde halılar perdeler yıkanacak biraz daha zaman gecsin istiyorum yoksa doguma kadar kirlenecek evimdeki bütün halilar beyaz nerdeyse ☹☹erken dogum falan olursa diye korkuyorum ev isi cok nankör hic bitmiyor yap yap
Insallah canim bende öyle diyorum 2 3 hafta sonra detayli temizlik yaptirayim diye eşimde sıkıldı artık sil süpürden mecburen alicam birilerini cok yakin olmamaya calisacam insallah bir sıkıntı olmazKesinlikle çok nankör ben de bekliyorum Eylül ortası gibi vereyim diye açık renk benimkilerde temizlik gözümde büyüyor eşim yapacak da o da yoğun bayağı tez deneyleri var en erken Eylül ortası gözüküyor dışarıdan kimseyi de alamam şu süreçte inş erken gelmezler
Yapan da şehir efsanesi yaniFasa fiso bunlar
Anlattıklarınıza göre sizinkiler benimkinin kopyası
Ben ile bir arkadaşının eşi aynı zamanda doğum yaptık, arkadaşı arıyor işte uykusuzum eşim uyusun diye gece bebeğe ben bakıyorum diyor, benimki de aşağı kalmamak için evet evet bende bakıyorum demezmi
ben şaşkın surat ifadesi ile karşısında duruyorum ulan nerde sen bakıyorsun bir saat tut ta yatayım diyorum umrunda değil diyorum sus sus çaktırma diyor
Yani anlayacağınız hem bakmıyor hemde arkadaşından aşağıya kalmasın diye bende bakıyorum diyor erkek milleti işte ne beklersin
Ben de 11 kilo aldımGunaydin kızlar sonunda hedefledigim kiloya 33. Haftada ulastim güya ben dogumu 10 kiloyla tamamlayacaktm bu aralar cok hızlı kilo almışım sizde durumlar nasil
Aynen çok aynı odada olmazsın eşim yaparım ben demese ben de mecbur alacaktım alıştı benimki de bıkmadan son kez yaptırayım her an pes edebilir aylardır onda temizlikInsallah canim bende öyle diyorum 2 3 hafta sonra detayli temizlik yaptirayim diye eşimde sıkıldı artık sil süpürden mecburen alicam birilerini cok yakin olmamaya calisacam insallah bir sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?