2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım iyi yapmışsın Kafası mı baskı yapıyor acaba son kontrol nasıldı nst ye girdin mi ya da rahim ağzı uzunluğu nasıldı
Evet kapıyı zorluyor dedi cuma günü Sancım çıkmadı ama sanki böyle kafasıyla zorluyor ya direk foşşşş suyumu patlatacak hissiyatı var. Rahim ağzı uzunluğunu sormadım. Doktorum sadece istirahat et. Erken doğum demek değil ama oladabilir gibi konuştu
Gunaydin canim doktorun erken dogum riski gördümu peki sanki bu haftalarda vajina agrisi normal genelde herkeste var ama dinlenmek icin erken ayrilabilirsin az kaldi vucutta agirlasiyor
Yani erken doğum demek değil ama oladabilir zaten kilosu uygun vs dedi. Doktorum öyle panikletmemek için bir şet dmeemiş de olabilir bilemiyorum. Yani bu ağrıdan ziyade yürüyüşümü bile engelliyor. Böyle biri tutup çekiyormuş gibi bir sızı

Benimde halılar perdeler yıkanacak biraz daha zaman gecsin istiyorum yoksa doguma kadar kirlenecek evimdeki bütün halilar beyaz nerdeyse ☹☹erken dogum falan olursa diye korkuyorum ev isi cok nankör hic bitmiyor yap yap
Ben kaç aydır halısız kullaniyorum evi böyle temizliği çok daha kolay tabi evde küçük çocuk varsa olmaz halisiz ekim başı gibi de sererim evi

Aynen canim bundan sonra dahada yogunlasacak bebisler gelince erken dogum falan olursa diye son ana birakmak istemiyorum canim sen sezaryan mi olucan

Ben kaç aydır halısız kullaniyorum evi böyle temizliği çok daha kolay tabi evde küçük çocuk varsa olmaz halisiz ekim başı gibi de sererim evi
Evde cocuk yok canim ama eşim halısız durabilir mi hic bilmiyorum ayaginin yere degmesinden pek hoslanmayan tiplerden halıyı kaldirsam serecek bisey bulur kesin

Aynen canim bundan sonra dahada yogunlasacak bebisler gelince erken dogum falan olursa diye son ana birakmak istemiyorum canim sen sezaryan mi olucan
Evet sezeryan canim ekimin ilk haftasi alir diye duşunuyorum artik doktora kalmiş bişey karaciğerimde buyuyen kist var yirtilma riski olduğu için normal dogum tehlikeli yoksa kizim 4 yaşinda ikinci sezeryani olmazdim normal yapmak isterdim nasip onemli olan sağlik

Ben de 11 kilo aldım ama sadece göbek var be kollarım aldı ne basenler arkadan baksan gebe demezsin nerede 11 kilo anlamadım
Bende 10 kilo almisim canim ama herkes banada hic almamisin gibi göbeğin var sadece diyorlar insallah daha fazla almayız bundan sonra haftada 1 kilo alsak bile normalmis aslında takmayim diyorum ama kilolar beni rahatsiz ediyor bebislerimiz saglikli olsunda artik herseye raziyim

Aynen çok aynı odada olmazsın eşim yaparım ben demese ben de mecbur alacaktım alıştı benimki de bıkmadan son kez yaptırayım her an pes edebilir aylardır onda temizlik
Benimki ilk haftadan beridir ondan düşük riskim vardi bastan beridir daha önceden de düşüğüm oldugu icin esimde cok korkuyordu sagolsun oflasada bu zamana kadar yaptı detayli temizliği yapamaz ama son noktayı yardımcılar koysun artik

Kırmızı değilse panik yapmayalım ya, benim çevremde bütüüün yakın arkadaşlarım plasenta previa ile yattılar, hiçbiri 38’den önce doğurmadı, hep bu haftalarda lekelenmelerini hatırlıyorum. bak gör senin de öyle olucak, hiç kendini erken gelicek diye boşa hazırlama ben de serklajdan yatıyorum bu arada biliyosan.. rahim ağzım na böyle açık
Ama iyi gidiyomuş bakalım, 21. haftadan beri yatıyorum doğum tacımı huni şeklinde yaptırıyorum

Cok gecmis olsun canim sezaryan olsun ne olcak bebislerimiz saglikli olsun kucagimiza alalimda insallah benim oyle bir takintim yok valla bebegim önemli benim icin son 1 ayın o zaman seninde canim heyecanlaniyorum boyle olunca

Takma boşver emzirirken gider hadi gitmedi bir kısmı en kötü yürümeye başlayınca peşinde koşarken veririz

Benimde halılar perdeler yıkanacak biraz daha zaman gecsin istiyorum yoksa doguma kadar kirlenecek evimdeki bütün halilar beyaz nerdeyse ☹☹erken dogum falan olursa diye korkuyorum ev isi cok nankör hic bitmiyor yap yap

ya sizde çocukta yok yıkatsanda hemen kirlenmez birde yıkamadan gelince kokusu uzun süre gitmiyor. Basıyorlar parfümü çokta bekletme bence

Günaydın kızlar,
Vajinamdaki ağrı devam ediyor. Çalışabilir raporumu cuma günü bozup 2 hafta daha önce izine çıkacağım. Korktum şimdi erken doğum olur vs. İş yerinde yakalanmak istemiyorum
İyi karar vermişsin ekim bebişleri erkenci olacak gibi

günaydın güzel anneler

benim eşim sağolsun çok yardımcıdır. kızımın yükü onda, ev işlerinde yardımcıdır. Allah razı olsun.

temizlik işine gelince ben evi değiştim sıfır eve taşındık. herşey tertemiz. ama ben 4 senedir 2 haftada 1 yardımcı alıyorum. cam kapı koltuk silmek benim harcım değilcuma günü geldi sildi süpürdü halılarımı serdik. şimdi aysonuna doğru tekrar alıp artık 2 haftada 1 çağırırım tekrar.

Takma boşver emzirirken gider hadi gitmedi bir kısmı en kötü yürümeye başlayınca peşinde koşarken veririz
Aslında korkum verememek degilde canim kilo aldikca ağırlasiyorum hareketlerim kısıtlanıyor birçok seyi yapamiyorum yemek yaparken göbeğim tezgaha değiyor ayakkabi giyemiyorum eğilerek bazen kıyafetlerimi giymekte zorlaniyorum en kötüsü yere bisey düşecek diye ödüm kopuyor egilip bisey almak zulüm gibi

Canim bu dönemde aslında ben yardimcidan da korkuyorum oncesinde Bende alıyordum ama virus cikinca almadim çünkü birkac eve birden gidiyor gelen bayan birkez daha alacam mecburen

iyi hadi sen 34. Haftaya varmışsın . Doğumumu yapacağım doktorum kesin bir vakitli konuşmuyor da arkadaşım 34 ü görsen dedikçe inşallah eşimde bu dönem böyle geçecek diyor çünkü bebek büyüyor plesantaya baskı yapıyor kanaması normal inşallah çok kanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…