2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Seçim vaatleri gibi bunlar iş başa düşünce fıssss diye söner unutulur gider.

Ben sermicem zaten hemen gelince halı malı lazım değil buna. Doğuma 1 hafta kala belki 1 gün kala sererim. Malum silen yok

Benimde halılar perdeler yıkanacak biraz daha zaman gecsin istiyorum yoksa doguma kadar kirlenecek evimdeki bütün halilar beyaz nerdeyse ☹☹erken dogum falan olursa diye korkuyorum ev isi cok nankör hic bitmiyor yap yap
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten. Boşuna dememişler tırnağın varsa başını kaşı diye.

Benim de ilk hedef 30 olsun sonra 32. hafta diyerek sayıcaz demişti doktorum. Böyle böyle diye diye geldik buralara. Sürekli yatınca kolay kolay gelmiyolar. İnşallah seninki de öyle olucak

Yaa sorma bi de bunların şey versiyonu var. Hani şimdi hamile olan biziz ya bunlar çok çekiyomuş. Öyle bi dertleşmeleri var ki sanırsın 7 çocukla bi mağaraya kısmış.
Ama duuur bu günlerin acısı çıkacak elbet. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz demişler. Koca hamileliğimde bir gün bir kahvaltı hazırlayıp da sen yorulma bugün ben yapayım miden bulanıyor bile demedi.
Bi de anası gelip bunu paşammmmm diye sevmiyor mu ay çıldırazaaaaam. Pabucumun paşası diyorum. Evet dışımdan evet ikisi de duyuyor. Ve evet haklı olduğumu adları gibi bildiklerinden ses çıkarmıyorlar ama hiiç de utanmıyorlar.

Ah canım ya sabah sabah güldürdün allah da seni güldürsün pabucunun paşası
Kadınlar asla hiçbirşeyi unutmaz bunu bir öğrenseler benim de dilim durmaz valla lafı oturturum yeri geldiğinde yine soktun lafı der

Lafı getirip ağzına koyuyorlar anacım. Söylesen tesiri yok sussan gönül razı değil.

Ikiz gebelik birde 71 de takili kaldim ,yarin doktor kontrolum var bebekler iyidir umarim
İyidir merak etme onlar aç kalmaz bizim depoları sömürür en kötü. benimki minyon olacak 32 de 1750 ydi dr 2900-3200 arası doğar çok beklemiyorum sakın takma sen de küçücüksün iri bebek olmazdı dedi dedim iyidir 3 olsun bana yeter doğurması var sonra taşıması var biz de insanız sonra yavaş yavaş alsınlar kiloları

Biizm seninle aynıymış, bana 15 Ekim verdi sezeryan tarihini. 39. Hafta olmuş oluyor. Herşey yolundaysa bir hf daha bekler belki seninki de. Benim suyum ölçüldü iyiymiş, rahim ağzı uzunluğu 5 cm di sanırım açılma vs yoktu.herşey normalmiş O yüzden 39. Hf dedi senin de öyle olur inş. Ben başka şehire gitmicek olsam doğum için, bebek de beklerse 40 ı da görmek isterdim.

Gunaydin kızlar sonunda hedefledigim kiloya 33. Haftada ulastim güya ben dogumu 10 kiloyla tamamlayacaktm bu aralar cok hızlı kilo almışım sizde durumlar nasil
Ben 6 kilo aldım ama başka şehre ev taşıdık, mobilya kurulumu hariç herşeyi eşimle ben yaptık 3+1 in temizliği, yerleşmesi vs Yeni ev, yeni iş, yeni şehir derken bide bacağımızda bi ufaklıkla sürekli hareketli kaldım. 8 le tamamlarım heralde her akşam yürüyorum 3 km ye yakın tabi arada kahve, dondurma, mısır vs molalarımızla

ayni durum bizde de var canım..benim oğlan kardesime.biz annemle yaptırmadığımız iş yoktu şimdi herşeyi bilir becerir yapar..karısından detaylı temizlik yapar..yemek yapar..kızları yıkar paklar giydirir yedirir içirir gezdirir..kizlarla pastalar yapar neler neler ama anlatamam..misafirleri geldiginde hic korkmaz dusunmez eşi..kardeşim girer mutfaga tatlisini corbasini salatasini yemegini yapar..esi isten gelmeden temizlik te bitmiş olur..o aksam.gelir misafie8ni ağırlar o kadar ..ama gel görki işte ellerimizle yetiştirip teslim ettik swfasını karısı sürüyor bizede elin dedigin gibi hödüğü kaldı
Benimde halılar perdeler yıkanacak biraz daha zaman gecsin istiyorum yoksa doguma kadar kirlenecek evimdeki bütün halilar beyaz nerdeyse ☹☹erken dogum falan olursa diye korkuyorum ev isi cok nankör hic bitmiyor yap yap

halılarinı yikat serme canim mis gibi temiz temiz serersin en son..hem boyle kullanması kolay oluyo aylardır hali yok valla benim evde sıl supür hemen çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…