Seçim vaatleri gibi bunlar iş başa düşünce fıssss diye söner unutulur gider.eşim karnımı seviyor bazen kizimla konusacagim diye kızım kesin annen sana cok iyi bakamaz o hep mesguldur isleri vardir ben sana cok iyi bakarım şunu yaparim bunu yaparim diyip vaadlerde bulunuyor hadi insallah diyorum ev işleri bendeymis kızı dogunca ondaymış bizi karistirma diyor simdide zorlaya zorlaya yaptiriyorum ama bakalim sonumuz hayır olsun vaadlerin gerceklesmesini bekliyorum
Ben sermicem zaten hemen gelince halı malı lazım değil buna. Doğuma 1 hafta kala belki 1 gün kala sererim. Malum silen yokyardim etmeleri lazim sanki keyfimizden muhtaç olduk benim 12 yaşinda kizim var ne dersem kizin yapsin hee dedim hizmetcindir insan sen kirlenince de sinirleri bozuluyorben daha yikamaya vermedm halilari bakalim 14 dünden sonraki randevude gün vercek mi ona göre ayarlicam
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin gerçekten. Boşuna dememişler tırnağın varsa başını kaşı diye.Benimde halılar perdeler yıkanacak biraz daha zaman gecsin istiyorum yoksa doguma kadar kirlenecek evimdeki bütün halilar beyaz nerdeyse ☹☹erken dogum falan olursa diye korkuyorum ev isi cok nankör hic bitmiyor yap yap
iyi hadi sen 34. Haftaya varmışsın . Doğumumu yapacağım doktorum kesin bir vakitli konuşmuyor da arkadaşım 34 ü görsen dedikçeinşallah eşimde bu dönem böyle geçecek diyor çünkü bebek büyüyor plesantaya baskı yapıyor kanaması normal inşallah çok kanamaz
Yaa sorma bi de bunların şey versiyonu var. Hani şimdi hamile olan biziz ya bunlar çok çekiyomuş. Öyle bi dertleşmeleri var ki sanırsın 7 çocukla bi mağaraya kısmış.Fasa fiso bunlar
Anlattıklarınıza göre sizinkiler benimkinin kopyası
Ben ile bir arkadaşının eşi aynı zamanda doğum yaptık, arkadaşı arıyor işte uykusuzum eşim uyusun diye gece bebeğe ben bakıyorum diyor, benimki de aşağı kalmamak için evet evet bende bakıyorum demezmi
ben şaşkın surat ifadesi ile karşısında duruyorum ulan nerde sen bakıyorsun bir saat tut ta yatayım diyorum umrunda değil diyorum sus sus çaktırma diyor
Yani anlayacağınız hem bakmıyor hemde arkadaşından aşağıya kalmasın diye bende bakıyorum diyor erkek milleti işte ne beklersin
Benim de ilk hedef 30 olsun sonra 32. hafta diyerek sayıcaz demişti doktorum. Böyle böyle diye diye geldik buralara. Sürekli yatınca kolay kolay gelmiyolar. İnşallah seninki de öyle olucak
.doğum şekline karar verildi mi ?
Gittin mi hastaneye canım? Ne diyor doktorunbir var bir yok
Ah canım ya sabah sabah güldürdün allah da seni güldürsünYaa sorma bi de bunların şey versiyonu var. Hani şimdi hamile olan biziz ya bunlar çok çekiyomuş. Öyle bi dertleşmeleri var ki sanırsın 7 çocukla bi mağaraya kısmış.
Ama duuur bu günlerin acısı çıkacak elbet. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz demişler. Koca hamileliğimde bir gün bir kahvaltı hazırlayıp da sen yorulma bugün ben yapayım miden bulanıyor bile demedi.
Bi de anası gelip bunu paşammmmm diye sevmiyor mu ay çıldırazaaaaam. Pabucumun paşası diyorum. Evet dışımdan evet ikisi de duyuyor. Ve evet haklı olduğumu adları gibi bildiklerinden ses çıkarmıyorlar ama hiiç de utanmıyorlar.
Alıyordur canım merak etmeGunaydin hanimlar,
Son aylar cok kilo alinir diyorlar ama ben hep ayni kiloda cikiyorum.
Bebeklerde kilo almiyor mu acaba
Ikiz gebelik birde 71 de takili kaldim ,yarin doktor kontrolum var bebekler iyidir umarimAlıyordur canım merak etme
Ah canım ya sabah sabah güldürdün allah da seni güldürsünpabucunun paşası
Kadınlar asla hiçbirşeyi unutmaz bunu bir öğrenseler benim de dilim durmaz valla lafı oturturum yeri geldiğinde yine soktun lafı der
Günaydın canım, 34+2 yim 5,5 kilo aldımGunaydin kızlar sonunda hedefledigim kiloya 33. Haftada ulastim güya ben dogumu 10 kiloyla tamamlayacaktm bu aralar cok hızlı kilo almışım sizde durumlar nasil
İyidir merak etme onlar aç kalmaz bizim depoları sömürür en kötü. benimki minyon olacak 32 de 1750 ydi dr 2900-3200 arası doğar çok beklemiyorum sakın takma sen de küçücüksün iri bebek olmazdı dediIkiz gebelik birde 71 de takili kaldim ,yarin doktor kontrolum var bebekler iyidir umarim
Ben en başından söylüyordum Eylül bebesi olacak bu kız diyeİyi karar vermişsin ekim bebişleri erkenci olacak gibi
Canim balkon pencere hep acik cevrede insaat heryer toz oluyor o yüzden hemen yikatmak istemiyorumya sizde çocukta yok yıkatsanda hemen kirlenmezbirde yıkamadan gelince kokusu uzun süre gitmiyor. Basıyorlar parfümü çokta bekletme bence
Biizm seninle aynıymış, bana 15 Ekim verdi sezeryan tarihini. 39. Hafta olmuş oluyor. Herşey yolundaysa bir hf daha bekler belki seninki de. Benim suyum ölçüldü iyiymiş, rahim ağzı uzunluğu 5 cm di sanırım açılma vs yoktu.herşey normalmiş O yüzden 39. Hf dedi senin de öyle olur inş. Ben başka şehire gitmicek olsam doğum için, bebek de beklerse 40 ı da görmek isterdim.Evet sezeryan canim ekimin ilk haftasi alir diye duşunuyorum artik doktora kalmiş bişey karaciğerimde buyuyen kist var yirtilma riski olduğu için normal dogum tehlikeli yoksa kizim 4 yaşinda ikinci sezeryani olmazdim normal yapmak isterdim nasip onemli olan sağlik
Ben de bu sabah düne göre 700 gram ağır çektiğimi gördümGunaydin hanimlar,
Son aylar cok kilo alinir diyorlar ama ben hep ayni kiloda cikiyorum.
Bebeklerde kilo almiyor mu acaba
.
Benim mecbur sezeryan olucak canım
Ben 6 kilo aldım ama başka şehre ev taşıdık, mobilya kurulumu hariç herşeyi eşimle ben yaptık 3+1 in temizliği, yerleşmesi vs Yeni ev, yeni iş, yeni şehir derken bide bacağımızda bi ufaklıkla sürekli hareketli kaldım. 8 le tamamlarım heralde her akşam yürüyorum 3 km ye yakın tabi arada kahve, dondurma, mısır vs molalarımızlaGunaydin kızlar sonunda hedefledigim kiloya 33. Haftada ulastim güya ben dogumu 10 kiloyla tamamlayacaktm bu aralar cok hızlı kilo almışım sizde durumlar nasil
ayni durum bizde de var canım..benim oğlan kardesime.biz annemle yaptırmadığımız iş yoktu şimdi herşeyi bilir becerir yapar..karısından detaylı temizlik yapar..yemek yapar..kızları yıkar paklar giydirir yedirir içirir gezdirir..kizlarla pastalar yapar neler neler ama anlatamam..misafirleri geldiginde hic korkmaz dusunmez eşi..kardeşim girer mutfaga tatlisini corbasini salatasini yemegini yapar..esi isten gelmeden temizlik te bitmiş olur..o aksam.gelir misafie8ni ağırlar o kadarBizim de erkek kardeşimiz vardı. Üni yıllarrında beraber yaşamıştık hatta verirdim eline bezi ben diğer odaları temizlerken sen banyoyu ov diye. Herşeyi yapar benim kardeşim. Yetiştirdiğimizin sefasını çekiyorlar biz de çiğnenip lokması ağzına koyulanların cefasını
Benimde halılar perdeler yıkanacak biraz daha zaman gecsin istiyorum yoksa doguma kadar kirlenecek evimdeki bütün halilar beyaz nerdeyse ☹☹erken dogum falan olursa diye korkuyorum ev isi cok nankör hic bitmiyor yap yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?