2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gunaydin hanimlar,
Son aylar cok kilo alinir diyorlar ama ben hep ayni kiloda cikiyorum.
Bebeklerde kilo almiyor mu acaba
Alıyo canım benim de öyle yeni ölçüldü herşey bebek alıyo ama bebek alırken sen bi nedenden dolayı beslenme, hareketlilik vs kendi fazlalıklarından veriyosun. hiç almıyo sanıyosun ama o almaya devam ediyo aslında sen de onun aldığı kadar veriyosun muhtemelen stabil kalıyosa kilon.

29 da 1455 ti ikiside ,ogun 72kiloydum,bugun 31 haftalik olduk ben 71 kilo oldum yarin kontrolum var bakalim ne durumdalar gorecegiz

Kızlar tünaydın.
Benim doktorum 37ye kadar progestan 2 doz devam et dedi yani 37ye kadar benim doğum başlamaz diye düşünebilir miyim bu durumda? Progestan kesin durduran bir şey mi doğumu?

2hafta once 72 idim ,iki haftadir 71 cikiyorum .Havalar cok sicak buaralar etkilemis olabilir belki de

Ben de bu sabah düne göre 700 gram ağır çektiğimi gördüm Hiç bebek almıştır diye de düşünemiyorum. Onlar ayrı bizim kilomuz ayrı bence.
Yarini iple cekiyorum ,ne oldugunu cok merak ediyorum eger bebekler kilo almissa hic sorun yok kilo almamak daha iyi benim icin

Hangi kv ogluna toz kondurur acaba onlara göre tabiki paşa benim kv dizine yatiriyor bebegim diye seviyor kocami baktikca tövbe cekiyorum

29 da 1455 ti ikiside ,ogun 72kiloydum,bugun 31 haftalik olduk ben 71 kilo oldum yarin kontrolum var bakalim ne durumdalar gorecegiz
İkiz olmasına rağmen kiloları çok çok iyi canım benim de kontrol yarın bakalım kaç oldu sıpa 2 olsa yeterli hep bir hf geriden geliyor benimki

K
Hangi kv ogluna toz kondurur acaba onlara göre tabiki paşa benim kv dizine yatiriyor bebegim diye seviyor kocami baktikca tövbe cekiyorum
Kız benim oğlum 12 yaşında öptürmüyor bile kendini koca adam nasıl yatıyo anasının dizine ay Allah sabır versin.

İkiz olmasına rağmen kiloları çok çok iyi canım benim de kontrol yarın bakalım kaç oldu sıpa 2 olsa yeterli hep bir hf geriden geliyor benimki
Insallah hep boyle gider cnm ,erken dogum falan olursa kendilerini kurtarsinlar
Son haftalarda hizlanacakmis kilo alimimlari ,seninki de toparlar annesi merak etme

Aynen ayni ama doktorum 38 de aliyor yengemi hatta 37×5 de aldi kaçtane hastane geliyor onlari hep 38 bitmeden aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…