2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hay ağzın bal yesin
Aynen öyle oldu

Hangi kv ogluna toz kondurur acaba onlara göre tabiki paşa benim kv dizine yatiriyor bebegim diye seviyor kocami baktikca tövbe cekiyorum
Biizmkiler de aynı. İnsanın çıldırası geliyor. Hayır 1 hafta yanyana dursunlar yandım Allah kaçmazlarsa ben bişey bilmiyorum. Kv kendi de diyor bu babaannesine çekmiş merhametsiz diye. Dedim verirken öyle demediniz paşam paşam diye kakaladınız. Napalım diyo.

Ben herşeyi unuturum normalde ama bu ara vitaminleri tam aldığımdan geçmiş bile aklıma geliyor bu gebelik onun kabusu oldu bişey de diyemiyor beni strese sokmamak için dişlerini sıkıyor farkediyorum

görücü usulü mü evlenmiştiniz

İkiz olmasına rağmen kiloları çok çok iyi canım benim de kontrol yarın bakalım kaç oldu sıpa 2 olsa yeterli hep bir hf geriden geliyor benimki
Benim kızım da bir hafta geriden geliyor bugün kontrol vardı kiloyu yanaktan almış belli bayan yanak olmuş boşver hiç takılma sağlıklı olsunlar kilo mühim değil

Kızlar tünaydın.
Benim doktorum 37ye kadar progestan 2 doz devam et dedi yani 37ye kadar benim doğum başlamaz diye düşünebilir miyim bu durumda? Progestan kesin durduran bir şey mi doğumu?

Aslında progestan başlamaması için çok iyi bir yardımcı hormon, ben onun sayesinde bu zamana geldiğime inanıyorum. Ama tabi başka etkenler var, kendimizi yorarsak ayakta kalıp baskıyı arttırırsak da progestan ne kadar tutar. 35 olmuşsun yeaa kesin tutar senin de

kizlar eylul annelerinide sordum sizede sorayim sizce sancim cikmis mi gecen bu cizgi 0 ila 20 arasindaydi simdi 40tan asagi inmemis gibi sanki

Kızlar idrar tahlili vermiştim idrarda keton pozitif çıkmış internette glikoz falan diyor duydunuz mu biliyor musunuz

seninkinin öyle erken gelme gibi bir çabası yok sanki var mi zaten 35 olmuşsun bir iki hafta her şekilde geçer sonrada gelebilir
Olmaz mı o yüzden progestan alıyorum ya
Aaa evet normalde kasılmalarım çok azaltmıştı progestan sonra geçen gün hep ayaktaydım öyle bir arttı ki akşam çok panikletti beni. Hem progestan hem de istirahat çok rahat ettiriyor.
Ama merak etmiştim 37'ye kadar kafam rahat mı diye ama belli olmuyormuş yine de.

kizlar eylul annelerinide sordum sizede sorayim sizce sancim cikmis mi gecen bu cizgi 0 ila 20 arasindaydi simdi 40tan asagi inmemis gibi sanki
Sanci yok hafif kasilma var oda normal bebiş hareketidir yada yalanci sanci da olabilir bu haftalarda zaten 40 yakin cikmasi normal bence

aynen ayakta kalma , kendini yorma bunlar da çok etkili .
benim son kanama cuma kontrole gittim ; evden arabaya indim , hastane içinde biraz yürüdüm ,bu Yürümelerden olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…