ayni durum bizde de var canım..benim oğlan kardesime.biz annemle yaptırmadığımız iş yoktu şimdi herşeyi bilir becerir yapar..karısından detaylı temizlik yapar..yemek yapar..kızları yıkar paklar giydirir yedirir içirir gezdirir..kizlarla pastalar yapar neler neler ama anlatamam..misafirleri geldiginde hic korkmaz dusunmez eşi..kardeşim girer mutfaga tatlisini corbasini salatasini yemegini yapar..esi isten gelmeden temizlik te bitmiş olur..o aksam.gelir misafie8ni ağırlar o kadar ..ama gel görki işte ellerimizle yetiştirip teslim ettik swfasını karısı sürüyor bizede elin dedigin gibi hödüğü kaldı
Biizmkiler de aynı. İnsanın çıldırası geliyor. Hayır 1 hafta yanyana dursunlar yandım Allah kaçmazlarsa ben bişey bilmiyorum. Kv kendi de diyor bu babaannesine çekmiş merhametsiz diye. Dedim verirken öyle demediniz paşam paşam diye kakaladınız. Napalım diyo.
Ah canım ya sabah sabah güldürdün allah da seni güldürsün pabucunun paşası
Kadınlar asla hiçbirşeyi unutmaz bunu bir öğrenseler benim de dilim durmaz valla lafı oturturum yeri geldiğinde yine soktun lafı der
Ben herşeyi unuturum normalde ama bu ara vitaminleri tam aldığımdan geçmiş bile aklıma geliyor bu gebelik onun kabusu oldu bişey de diyemiyor beni strese sokmamak için dişlerini sıkıyor farkediyorum
Biizmkiler de aynı. İnsanın çıldırası geliyor. Hayır 1 hafta yanyana dursunlar yandım Allah kaçmazlarsa ben bişey bilmiyorum. Kv kendi de diyor bu babaannesine çekmiş merhametsiz diye. Dedim verirken öyle demediniz paşam paşam diye kakaladınız. Napalım diyo.
Benim kızım da bir hafta geriden geliyor bugün kontrol vardı kiloyu yanaktan almış belli bayan yanak olmuş boşver hiç takılma sağlıklı olsunlar kilo mühim değil
Kızlar tünaydın.
Benim doktorum 37ye kadar progestan 2 doz devam et dedi yani 37ye kadar benim doğum başlamaz diye düşünebilir miyim bu durumda? Progestan kesin durduran bir şey mi doğumu?
Aslında progestan başlamaması için çok iyi bir yardımcı hormon, ben onun sayesinde bu zamana geldiğime inanıyorum. Ama tabi başka etkenler var, kendimizi yorarsak ayakta kalıp baskıyı arttırırsak da progestan ne kadar tutar. 35 olmuşsun yeaa kesin tutar senin de
Benim kızım da bir hafta geriden geliyor bugün kontrol vardı kiloyu yanaktan almış belli bayan yanak olmuş boşver hiç takılma sağlıklı olsunlar kilo mühim değil
Aslında progestan başlamaması için çok iyi bir yardımcı hormon, ben onun sayesinde bu zamana geldiğime inanıyorum. Ama tabi başka etkenler var, kendimizi yorarsak ayakta kalıp baskıyı arttırırsak da progestan ne kadar tutar. 35 olmuşsun yeaa kesin tutar senin de
Aaa evet normalde kasılmalarım çok azaltmıştı progestan sonra geçen gün hep ayaktaydım öyle bir arttı ki akşam çok panikletti beni. Hem progestan hem de istirahat çok rahat ettiriyor.
Ama merak etmiştim 37'ye kadar kafam rahat mı diye ama belli olmuyormuş yine de.
Aaa evet normalde kasılmalarım çok azaltmıştı progestan sonra geçen gün hep ayaktaydım öyle bir arttı ki akşam çok panikletti beni. Hem progestan hem de istirahat çok rahat ettiriyor.
Ama merak etmiştim 37'ye kadar kafam rahat mı diye ama belli olmuyormuş yine de.
aynen ayakta kalma , kendini yorma bunlar da çok etkili .
benim son kanama cuma kontrole gittim ; evden arabaya indim , hastane içinde biraz yürüdüm ,bu Yürümelerden olduğunu düşünüyorum
Eylül anneleri eylülü beklemeden dogumlari oluyor kizlar bizde eylülün sonunda dogurcaz galiba 2020 bebekleri aceleci ciktiay cok güzel ya hepimiz sağlikla kucaklarimiza aliriz inşallah hecanlaniyorum yaa ha bire bakiyorum oraya