Masallah canim her aksam 3 km taktir ettim valla seni ev tasimak cok zor zaten bide cocugun varmis iyi dayanmisin 6 kilo hicbirsey o da emin ol bebege aittir dogumdan sonra eski sen olursun canimBen 6 kilo aldım ama başka şehre ev taşıdık, mobilya kurulumu hariç herşeyi eşimle ben yaptık 3+1 in temizliği, yerleşmesi vs Yeni ev, yeni iş, yeni şehir derken bide bacağımızda bi ufaklıkla sürekli hareketli kaldım. 8 le tamamlarım heralde her akşam yürüyorum 3 km ye yakın tabi arada kahve, dondurma, mısır vs molalarımızla
Benimde sadece göbek çıktı ikiz olduğu için bana kilo kalmıyor hepsi onlara gidiyor.. İyiki de bana kalmıyorBen de 11 kilo aldımama sadece göbek var be kollarım aldı ne basenler arkadan baksan gebe demezsin nerede 11 kilo anlamadım
Az yiyor olabilirmisin bu ara vucut protein bulamazsa yağları yakar keton yükselir idrarda.sen yinede yumurtanı yoğurdunu sütünü eksik etme sona geldik artık bebişlerin en hızlı büyüdüğü haftalardayız bunları yemene rağmen yüksekse gebelikte yükselebiliyor.Kızlar idrar tahlili vermiştim idrarda keton pozitif çıkmış internette glikoz falan diyor duydunuz mu biliyor musunuz
Bırak yapmak istiyorsa yapsın bir daha eline düşmez bu fırsatAynen çok aynı odada olmazsın eşim yaparım ben demese ben de mecbur alacaktım alıştı benimki de bıkmadan son kez yaptırayım her an pes edebilir aylardır onda temizlik
Ooo haftanin 5 günü kv deyim zaten dayanamiyorlaf birbirlerine en küçük cocuk esim kapidan girince bir 5 dk sarılır koklasirlar arada dizine yatirir saclarini oksar yanaklarini sikar kv ben bakiyorum sadece onlarin hosuna gidiyor evlendigimde kv annemden cok agladi oglum evden gidiyor diueK
Kız benim oğlum 12 yaşında öptürmüyor bile kendini koca adam nasıl yatıyo anasının dizine ay Allah sabır versin.
Parfüm mü sıkıyorlarya sizde çocukta yok yıkatsanda hemen kirlenmezbirde yıkamadan gelince kokusu uzun süre gitmiyor. Basıyorlar parfümü çokta bekletme bence
Bende cok zayif degildim canim hamile kaldigimda ki kilomuda hic gormemistim ama yine boydan kurtariyorum cok sukurkıskanma canım zaten kilolu hamile kalmıştım Allah yüzüme baktı
Bende yere birşey düşünce delleniyorumAslında korkum verememek degilde canim kilo aldikca ağırlasiyorum hareketlerim kısıtlanıyor birçok seyi yapamiyorum yemek yaparken göbeğim tezgaha değiyor ayakkabi giyemiyorum eğilerek bazen kıyafetlerimi giymekte zorlaniyorum en kötüsü yere bisey düşecek diye ödüm kopuyoregilip bisey almak zulüm gibi
Manken olucak kesin annesi minnos kız benimki boyuyla kilosuyla 2 hafta önde benimkide umarim yarmagul olmazEvet benimki de uzun ama ince bi kız olcak gibi, boyu 1 hafta önden gidiyo, kilosu 1 hafta geriden
Yürü be yasiminim kim tutar seniYaa sorma bi de bunların şey versiyonu var. Hani şimdi hamile olan biziz ya bunlar çok çekiyomuş. Öyle bi dertleşmeleri var ki sanırsın 7 çocukla bi mağaraya kısmış.
Ama duuur bu günlerin acısı çıkacak elbet. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz demişler. Koca hamileliğimde bir gün bir kahvaltı hazırlayıp da sen yorulma bugün ben yapayım miden bulanıyor bile demedi.
Bi de anası gelip bunu paşammmmm diye sevmiyor mu ay çıldırazaaaaam. Pabucumun paşası diyorum. Evet dışımdan evet ikisi de duyuyor. Ve evet haklı olduğumu adları gibi bildiklerinden ses çıkarmıyorlar ama hiiç de utanmıyorlar.
Canım bende fazla almıyorum bizim ikizler bize bırakmıyor bir şey hepsini onlar alıyorGunaydin hanimlar,
Son aylar cok kilo alinir diyorlar ama ben hep ayni kiloda cikiyorum.
Bebeklerde kilo almiyor mu acaba
Parfüm mü sıkıyorlar
Benim halılarda deterjan kokusu bile kalmıyor..
Ahahah yok kız olmaz yarmagülManken olucak kesin annesi minnos kız benimki boyuyla kilosuyla 2 hafta önde benimkide umarim yarmagul olmazminnosum
Canım bende fazla almıyorum bizim ikizler bize bırakmıyor bir şey hepsini onlar alıyor
Aman onlar alsinCanım bende fazla almıyorum bizim ikizler bize bırakmıyor bir şey hepsini onlar alıyor
O ne güzel bir eş öyle nedense bize denk gelmiyor öylesi en maçosu çıkar karşımızaayni durum bizde de var canım..benim oğlan kardesime.biz annemle yaptırmadığımız iş yoktu şimdi herşeyi bilir becerir yapar..karısından detaylı temizlik yapar..yemek yapar..kızları yıkar paklar giydirir yedirir içirir gezdirir..kizlarla pastalar yapar neler neler ama anlatamam..misafirleri geldiginde hic korkmaz dusunmez eşi..kardeşim girer mutfaga tatlisini corbasini salatasini yemegini yapar..esi isten gelmeden temizlik te bitmiş olur..o aksam.gelir misafie8ni ağırlar o kadar..ama gel görki işte ellerimizle yetiştirip teslim ettik swfasını karısı sürüyor bizede elin dedigin gibi hödüğü kaldı
halılarinı yikat serme canim mis gibi temiz temiz serersin en son..hem boyle kullanması kolay oluyo aylardır hali yok valla benim evde sıl supür hemen çok rahat
Ya ama ben seni gördüm çok kilolu değildin boyun uzundu bence sen çok takıyorsun ben senden daha kilolu duruyorumbende doğumdan sonra bana kalanı şimdiden düşünüyorum
Hele ben hiç almim vermesi aşırı zor geliyor bana tam bir pis boğazım yemek yemeyi çok seviyorumAman onlar alsinsonra kilo vermekle ugrasmayalim
O ne güzel bir eş öyle nedense bize denk gelmiyor öylesi en maçosu çıkar karşımıza
Ya ama ben seni gördüm çok kilolu değildin boyun uzundu bence sen çok takıyorsun ben senden daha kilolu duruyorum
4 erkek benim eşim çocuktan beterhayatımda ilk defa bu kadar kilo aldımama veririz bir şekilde üç erkekle hiç takmıyorum
Doktor benide 32. Haftada çağırdı cuma mı gitsem pazartesi mi karar veremedim bende..Insallah cnm ,yarin gorus gunu insallah buyumuslerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?