2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Masallah canim her aksam 3 km taktir ettim valla seni ev tasimak cok zor zaten bide cocugun varmis iyi dayanmisin 6 kilo hicbirsey o da emin ol bebege aittir dogumdan sonra eski sen olursun canim

Kızlar idrar tahlili vermiştim idrarda keton pozitif çıkmış internette glikoz falan diyor duydunuz mu biliyor musunuz
Az yiyor olabilirmisin bu ara vucut protein bulamazsa yağları yakar keton yükselir idrarda.sen yinede yumurtanı yoğurdunu sütünü eksik etme sona geldik artık bebişlerin en hızlı büyüdüğü haftalardayız bunları yemene rağmen yüksekse gebelikte yükselebiliyor.

Aynen çok aynı odada olmazsın eşim yaparım ben demese ben de mecbur alacaktım alıştı benimki de bıkmadan son kez yaptırayım her an pes edebilir aylardır onda temizlik
Bırak yapmak istiyorsa yapsın bir daha eline düşmez bu fırsat
Benimkine temizlik diyemiyorum bütün yakın akrabalarımızı arar ayıp size karım hamile ben mi iş yapıcam der hepsini gelmek zorunda bırakır

K

Kız benim oğlum 12 yaşında öptürmüyor bile kendini koca adam nasıl yatıyo anasının dizine ay Allah sabır versin.
Ooo haftanin 5 günü kv deyim zaten dayanamiyorlaf birbirlerine en küçük cocuk esim kapidan girince bir 5 dk sarılır koklasirlar arada dizine yatirir saclarini oksar yanaklarini sikar kv ben bakiyorum sadece onlarin hosuna gidiyor evlendigimde kv annemden cok agladi oglum evden gidiyor diue

Bende yere birşey düşünce delleniyorum
Allahtan paşam var ona kaldırtıyorum

Yürü be yasiminim kim tutar seni
Lohusa depresyonuna girdim diye şöyle bir salla şu ana oğulu görsünler içinde yatan aslanı

Tabi dozunu fazla kaçırma

O ne güzel bir eş öyle nedense bize denk gelmiyor öylesi en maçosu çıkar karşımıza
bende doğumdan sonra bana kalanı şimdiden düşünüyorum
Ya ama ben seni gördüm çok kilolu değildin boyun uzundu bence sen çok takıyorsun ben senden daha kilolu duruyorum

Aman onlar alsin sonra kilo vermekle ugrasmayalim
Hele ben hiç almim vermesi aşırı zor geliyor bana tam bir pis boğazım yemek yemeyi çok seviyorum
İki sene önce rejime girdim Allahım nekadar zordu gelde yemek yememek için kendini tut hayatımda yaptığım ilk rejim di inşallah son olur

hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım ama veririz bir şekilde üç erkekle hiç takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…