Yapmadı canım bişey suan agrı sancım yokEvet piglerin 80 sancın var.İğne yaptılar mı durdurmak için şimdi nasılsın ağrı sancı varmı.
Bakariz tabi en ala sekilde kimse anasinin karninda ogrenmemis ya bebek.bakmayi hic takilma canim stres yapip bebisine yazik uzme de kendini anneler herseyi der benim annem de kiloma takik hep oran sismis buran sismis deyip duruyo hamileyiz birakta siselim yani her denileni takarsan bebisler hep uzulurDaha kendin çocuksun dese alınmam da.Belki de dediğin gibi gözünde çocuk olduğum için öyle dedi ben yanlış anladım bilmiyorum.Aynen öyle annem de 20 yaşında anne olmuş bir de tek başınaymış kimse yardımcı olmamış..Yani bakarız tabii ki
Canım ben 29 günlükken bursadan erzuruma götürdüm oğlumu sezeryanlıydım ama erken iyileşmiştim, bide samsunda kalıp bi gece mola vermiştik ikiye bölmüştük sizin gibi yolu.bir sürü kişi kırkı çıkmadan çıkılır mı yola muhabbeti yapmıştı ama annemle kv sağolsun herkesi paylaşmıştı. O gün bugündür yollardayız zaten oğlum dört yaşında ama en az 20-25 şehri gezmiştir bizlekizlar ben simdi afyonda dogum yapicam ailemin yaaninda ama evim batmanda sizce bebegi ne zaman goturebilirim batmana yol uzun ya ucakla gidicem ya da kendi arabimizla once silifkeye kayinvaldemgile ordan batmana gidicez en azindan uzun yolu ikiye bolmus olucaz kendi arabamiz daha risksiz olabilir valla kafam karisti daha dogmadan
Bende marastayim çünkü bu aralar havalar cok sıcak ben sürekli dus alıyorum yoksa çatlayıp kalacam biryer deHahah öyle vallaUrfada biz doğurduktan sonra serinler havalar heralde şu sıra serinleyeceği yok. Hatta daha da sıcakladı
Öylemi canım çok iyi bakayım bende ona teşekkür ederimMami power ın tadı da çok güzel kahve kola arası bi tadı var ben doğuma giderken yine alıcam. Malt içeceği zaten bu da dr unda onaylar diye sanıyorum. Sütün düzene girince bırakırsın, bide ben bölerek içiyordum bir kutuyu. Migroslrda satılıyor buarada
Yok hatta geç doğum oldu benim ama sezeryan çıkışı hemen süt olmayabilir herhangi bir nedenle falan diye tedbir amaçlı içmiştim bir kaç günÖylemi canım çok iyi bakayım bende ona teşekkür ederimseninde erken doğum falan mı olmuştu daha önce
Bizim gibi olanlar da varmışCanım ben 29 günlükken bursadan erzuruma götürdüm oğlumu sezeryanlıydım ama erken iyileşmiştim, bide samsunda kalıp bi gece mola vermiştik ikiye bölmüştük sizin gibi yolu.bir sürü kişi kırkı çıkmadan çıkılır mı yola muhabbeti yapmıştı ama annemle kv sağolsun herkesi paylaşmıştı. O gün bugündür yollardayız zaten oğlum dört yaşında ama en az 20-25 şehri gezmiştir bizle
evde misin canim hastanedemisin ne dedi doktorunYapmadı canım bişey suan agrı sancım yok
Anladım canım tamam verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederimYok hatta geç doğum oldu benim ama sezeryan çıkışı hemen süt olmayabilir herhangi bir nedenle falan diye tedbir amaçlı içmiştim bir kaç gün
Maraşlımısın sen canm merkezde misin 1 ay önce oradaydımBende marastayim çünkü bu aralar havalar cok sıcak ben sürekli dus alıyorum yoksa çatlayıp kalacam biryer de
Fiziken nasıl hissediyorsun karnındaki agırlık filan gitmiştir dimiYaaa evet canım bir günde oldu valla hala şoktayım bizim bıcırık dayanmadı
Fiziken nasıl hissediyorsun karnındaki agırlık filan gitmiştir dimiYaaa evet canım bir günde oldu valla hala şoktayım bizim bıcırık dayanmadı
Zaman geçtikçe daha iyiyim canım doğrulabildim biraz akşama doğru yürürken.. şişlik var biraz oda zamanla biraz daha geçer heralde bi kaç güne daha toparlarım herldeFiziken nasıl hissediyorsun karnındaki agırlık filan gitmiştir dimi
Annem de benzer sürekli eksik bulur beni kendimi bildim bileli önceden üzülüyordum şimdi kabullenmiş vaziyetteyim gene de nasıl olması gerektiğini söylüyorum. çok iyi bir abla olduğunu çok iyi bir evlat olduğunu ama çok iyi bir anne olmadığını olması gerektiğini vurguluyorum. Şimdi de sürekli bebeğe çok şey alıyorsun diyor o söyledikçe ben daha çok alıyorum inat gibi olduKızlar annemi bazen kv gibi hissediyorum hatta kv böyle konuşmaz.Bugün bana gülerek nasıl bakacaksın bebeğe merak ediyorum dedi.Anlamadım nasıl yani dedim.Teyzemin 3 aylık kızının altını değiştirmiştim bir kere ama incitmemek için biraz da acemice değiştirmiştim.Onu söylüyor bana x in altını değiştiriyordun ya diye.Sinirlendim ben de neden sen üstün güçlere mi sahipsin de yapabildin herkes anne olunca öğreniyor dedim.Yoo diyor.Ona kalsa kötü bir şey demedi ben alındım ama hatta hala sinirliyimHayır gülerek böyle mi söylenir kırmak da istemiyorum susuyorum...
Hastane mama veriyor canım hazırlayıpta veriyorlar kızımda öyle olmustu odada ketıl oluyor zaten termos aldıysan onada suyu kaynatıp koyabilirsin ama servisde kendileri hazırlayıp getirdi hep bazende refakatcı hazırlayıp getiriyorKızlar ben yanıma süt pompası be mama da aldım ama mama suyu için nasıl bi çözüm bulabilirim hastanede hemşireler verir mi acaba ( sezeryan olacağım için belki süt hemen gelmez bebeğin şekeri düşsün istemediğim için aldım mamayı ) inşallah mamaya hiç ihtiyacım olmaz ama tedbiri elden bırakmamak lazım
Ben de öyle sürekli duş. Klimanın altındayım çoğu zaman, duramıyorum hiç evin diğer kısımlarındaBende marastayim çünkü bu aralar havalar cok sıcak ben sürekli dus alıyorum yoksa çatlayıp kalacam biryer de
aynen canim bende 15 20 gunluk olunca dusunuyorum mesela aaa hemseri olmamiza cok sevindim simdi afyonda degilsin ama sanirim demi istanbulda misin canimSenin iyileşme durumuna bağlı arkadaşım( bu arada hemşeriyiz) eğer normal doğum yaparsan hemen ayaklanırsın Afyon da kalman açısından bir sıkıntı yoksa bence 20 günlükken filan arabayla yolculuk yapabilirsin, ben İlk çocuğumda Eskişehir’de erken doğum yaptım, ertesi gün arabayla İstanbula evime geldim mesela , bizimki biraz çılgınlıktı ama şükür bir sorun olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?