2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bakariz tabi en ala sekilde kimse anasinin karninda ogrenmemis ya bebek.bakmayi hic takilma canim stres yapip bebisine yazik uzme de kendini anneler herseyi der benim annem de kiloma takik hep oran sismis buran sismis deyip duruyo hamileyiz birakta siselim yani her denileni takarsan bebisler hep uzulur

Canım ben 29 günlükken bursadan erzuruma götürdüm oğlumu sezeryanlıydım ama erken iyileşmiştim, bide samsunda kalıp bi gece mola vermiştik ikiye bölmüştük sizin gibi yolu.bir sürü kişi kırkı çıkmadan çıkılır mı yola muhabbeti yapmıştı ama annemle kv sağolsun herkesi paylaşmıştı. O gün bugündür yollardayız zaten oğlum dört yaşında ama en az 20-25 şehri gezmiştir bizle

Öylemi canım çok iyi bakayım bende ona teşekkür ederim seninde erken doğum falan mı olmuştu daha önce

Öylemi canım çok iyi bakayım bende ona teşekkür ederim seninde erken doğum falan mı olmuştu daha önce
Yok hatta geç doğum oldu benim ama sezeryan çıkışı hemen süt olmayabilir herhangi bir nedenle falan diye tedbir amaçlı içmiştim bir kaç gün

Bizim gibi olanlar da varmışbizim oğlan da karnımdayken daha 9 şehir gezmişti, 1 günlük bebekken yollardaydı zaten, onun için mi bilmiyorum şimdi çocuk durduğu yerde duramıyor

Kızlar ben yanıma süt pompası be mama da aldım ama mama suyu için nasıl bi çözüm bulabilirim hastanede hemşireler verir mi acaba ( sezeryan olacağım için belki süt hemen gelmez bebeğin şekeri düşsün istemediğim için aldım mamayı ) inşallah mamaya hiç ihtiyacım olmaz ama tedbiri elden bırakmamak lazım

Fiziken nasıl hissediyorsun karnındaki agırlık filan gitmiştir dimi
Zaman geçtikçe daha iyiyim canım doğrulabildim biraz akşama doğru yürürken.. şişlik var biraz oda zamanla biraz daha geçer heralde bi kaç güne daha toparlarım herlde

Benim
Annem de benzer sürekli eksik bulur beni kendimi bildim bileli önceden üzülüyordum şimdi kabullenmiş vaziyetteyim gene de nasıl olması gerektiğini söylüyorum. çok iyi bir abla olduğunu çok iyi bir evlat olduğunu ama çok iyi bir anne olmadığını olması gerektiğini vurguluyorum. Şimdi de sürekli bebeğe çok şey alıyorsun diyor o söyledikçe ben daha çok alıyorum inat gibi oldu

Hastane mama veriyor canım hazırlayıpta veriyorlar kızımda öyle olmustu odada ketıl oluyor zaten termos aldıysan onada suyu kaynatıp koyabilirsin ama servisde kendileri hazırlayıp getirdi hep bazende refakatcı hazırlayıp getiriyor

Bende marastayim çünkü bu aralar havalar cok sıcak ben sürekli dus alıyorum yoksa çatlayıp kalacam biryer de
Ben de öyle sürekli duş. Klimanın altındayım çoğu zaman, duramıyorum hiç evin diğer kısımlarında

aynen canim bende 15 20 gunluk olunca dusunuyorum mesela aaa hemseri olmamiza cok sevindim simdi afyonda degilsin ama sanirim demi istanbulda misin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…