2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
bende bir cesaret edicem artik canim.tabi bebisin saglik durumu benim toplanma durumuma gore insanin en rahat ettigi yer kendi evi cunku

Ben minik ketil koydum valize kahve ve mama hazırlamakta kullanırım diye

Ay iyi bari canım ya valla kafama çok takılmıştı

Aynen canım haklısın valla

Ben de tek benim annem böyle sanıyordum

Aaa bende kahve makinamı koyabilirim o zaman cezve şeklinde çok mantıklı akıl akıldan üstündür diye boşa dememişler
Aynen bende minik ketil olmasa ben de kahve cezvesi koycaktm hastane odasında ketil var mı yok mu bilemediğim İcin hem sezeryande kahve icmek gerekio mus kahvemizi de yaparız anne cayı Alıcam yanıma onu da yapar icerim

Aynen bende minik ketil olmasa ben de kahve cezvesi koycaktm hastane odasında ketil var mı yok mu bilemediğim İcin hem sezeryande kahve icmek gerekio mus kahvemizi de yaparız anne cayı Alıcam yanıma onu da yapar icerim
Evde ne var ne yok yüklenip gidicez bu gidişle hepimiz lazım olur diye diye

Ay nasıl dayanıyorsunuz
İstanbul 30 derece sıcaktan öldüm
Allah yardımcınız olsun..
Dayanamıyoruz ki kuzum zaten. Diyorum ya klimanın altından kalkamıyorum bişe yapamıyorum. Ev işlerini de yapıp içeri kaçıyorum. Şuan duş aldım mesela ama gece terle uyanıp klimayı açıp yatacaz kesin çünkü gram esmiyor

Hastanede Sıcak su bulabilirsin ama yanında kettle veya elektirikli cezve götürsen daha iyi olur sürekli hemşirelerden almak zor oluyor..

Damatların paracıklarına kıyamıyorlardır
Benim annemde bu minik kıyafetleri fazla alma yazık diyip duruyor ama ben evi doldırdum huyum kurusun

Öylemi oluyor biz kendimiz almıştık mamayı sıcak suyu da hemşirelerden alıyorduk..
Aslında sormak lazım öyleyse götürmeye gerek yok benim kettle bide çok büyük..

Küçük termosa kaynar su koy zaten doğurana kadar ılır o anca en olmadı dışarda ılıtırsın. Ben ufak termos aldım mama vs için.

Bizim gibi olanlar da varmışbizim oğlan da karnımdayken daha 9 şehir gezmişti, 1 günlük bebekken yollardaydı zaten, onun için mi bilmiyorum şimdi çocuk durduğu yerde duramıyor
Aynılar bak benimki de öyle ve sürekli oraya gidelim buraya gidelim şu şehre de gidelim yurtdışına çıkalım, almanya nerdeydi uzak mı, ben afrikaya gidicem anne falan modundatlf numdan google map açıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…