- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
bende bir cesaret edicem artik canim.tabi bebisin saglik durumu benim toplanma durumuma gore insanin en rahat ettigi yer kendi evi cunkuCanım ben 29 günlükken bursadan erzuruma götürdüm oğlumu sezeryanlıydım ama erken iyileşmiştim, bide samsunda kalıp bi gece mola vermiştik ikiye bölmüştük sizin gibi yolu.bir sürü kişi kırkı çıkmadan çıkılır mı yola muhabbeti yapmıştı ama annemle kv sağolsun herkesi paylaşmıştı. O gün bugündür yollardayız zaten oğlum dört yaşında ama en az 20-25 şehri gezmiştir bizle
Ben minik ketil koydum valize kahve ve mama hazırlamakta kullanırım diyeKızlar ben yanıma süt pompası be mama da aldım ama mama suyu için nasıl bi çözüm bulabilirim hastanede hemşireler verir mi acaba ( sezeryan olacağım için belki süt hemen gelmez bebeğin şekeri düşsün istemediğim için aldım mamayı ) inşallah mamaya hiç ihtiyacım olmaz ama tedbiri elden bırakmamak lazım
Ay iyi bari canım ya valla kafama çok takılmıştıHastane mama veriyor canım hazırlayıpta veriyorlar kızımda öyle olmustu odada ketıl oluyor zaten termos aldıysan onada suyu kaynatıp koyabilirsin ama servisde kendileri hazırlayıp getirdi hep bazende refakatcı hazırlayıp getiriyor
Aaa bende kahve makinamı koyabilirim o zaman cezve şeklinde çok mantıklıBen minik ketil koydum valize kahve ve mama hazırlamakta kullanırım diye
İstanbul dayım canım, İstanbul’ da yaşıyorumaynen canim bende 15 20 gunluk olunca dusunuyorum mesela aaa hemseri olmamiza cok sevindim simdi afyonda degilsin ama sanirim demi istanbulda misin canim
Evet Canim Merkezdeyiz ve buraliyiz akrabalarin mi varMaraşlımısın sen canm merkezde misin 1 ay önce oradaydım
Aynen canım haklısın vallaBakariz tabi en ala sekilde kimse anasinin karninda ogrenmemis ya bebek.bakmayi hic takilma canim stres yapip bebisine yazik uzme de kendini anneler herseyi der benim annem de kiloma takik hep oran sismis buran sismis deyip duruyo hamileyiz birakta siselim yani her denileni takarsan bebisler hep uzulur
Ben de tek benim annem böyle sanıyordumCanım annene alinma. Bana neler soyluyor benimki bir duysan :) bazen espri yapıyorlar, bazen samimiyetten. Hatta bana diyor iyiki esin var da becerikli yoksa naneyi yedin
Evet diyorum ben de, keşke dogurabilse bir onu yapmadigi kaldı diyorum :) Bazen de eşim espri niyetine konusuyor arkadaşlarımın ya da ailemin yaninda, çocuğu da bana baktircak, işleri de bana yaptırıyor falan diyor. Adım beceriksize bile çıktı aman diyorum geçiyorum.
Sağ ol canımBen evmiladan aldım . Dokusu renkleri gayet güzel
Aynen bende minik ketil olmasa ben de kahve cezvesi koycaktm hastane odasında ketil var mı yok mu bilemediğim İcin hem sezeryande kahve icmek gerekio mus kahvemizi de yaparız anne cayı Alıcam yanıma onu da yapar icerimAaa bende kahve makinamı koyabilirim o zaman cezve şeklinde çok mantıklıakıl akıldan üstündür diye boşa dememişler
Ay nasıl dayanıyorsunuzFeci sıcak 42 derece oluyo burası canım
Evde ne var ne yok yüklenip gidicez bu gidişle hepimiz lazım olur diye diyeAynen bende minik ketil olmasa ben de kahve cezvesi koycaktm hastane odasında ketil var mı yok mu bilemediğim İcin hem sezeryande kahve icmek gerekio mus kahvemizi de yaparız anne cayı Alıcam yanıma onu da yapar icerim
Amaan aklımızda kalıcana çantamızda kalsınEvde ne var ne yok yüklenip gidicez bu gidişle hepimiz lazım olur diye diye
Bizim eksikler tamam liste yapmadığım için aldığım şeyleri unutuyorumBende listelere bakip eksik ve fazlaliklari belirleyim bari daha hazirlamadim hastane cantasini daha alma asamasindayim
Dayanamıyoruz ki kuzum zaten. Diyorum ya klimanın altından kalkamıyorum bişe yapamıyorum. Ev işlerini de yapıp içeri kaçıyorum. Şuan duş aldım mesela ama gece terle uyanıp klimayı açıp yatacaz kesin çünkü gram esmiyorAy nasıl dayanıyorsunuz
İstanbul 30 derece sıcaktan öldüm
Allah yardımcınız olsun..
Hastanede Sıcak su bulabilirsin ama yanında kettle veya elektirikli cezve götürsen daha iyi olur sürekli hemşirelerden almak zor oluyor..Kızlar ben yanıma süt pompası be mama da aldım ama mama suyu için nasıl bi çözüm bulabilirim hastanede hemşireler verir mi acaba ( sezeryan olacağım için belki süt hemen gelmez bebeğin şekeri düşsün istemediğim için aldım mamayı ) inşallah mamaya hiç ihtiyacım olmaz ama tedbiri elden bırakmamak lazım
Damatların paracıklarına kıyamıyorlardırBenim
Annem de benzer sürekli eksik bulur beni kendimi bildim bileli önceden üzülüyordum şimdi kabullenmiş vaziyetteyim gene de nasıl olması gerektiğini söylüyorum. çok iyi bir abla olduğunu çok iyi bir evlat olduğunu ama çok iyi bir anne olmadığını olması gerektiğini vurguluyorum. Şimdi de sürekli bebeğe çok şey alıyorsun diyor o söyledikçe ben daha çok alıyorum inat gibi oldu
Öylemi oluyor biz kendimiz almıştık mamayı sıcak suyu da hemşirelerden alıyorduk..Hastane mama veriyor canım hazırlayıpta veriyorlar kızımda öyle olmustu odada ketıl oluyor zaten termos aldıysan onada suyu kaynatıp koyabilirsin ama servisde kendileri hazırlayıp getirdi hep bazende refakatcı hazırlayıp getiriyor
Küçük termosa kaynar su koy zaten doğurana kadar ılır o anca en olmadı dışarda ılıtırsın. Ben ufak termos aldım mama vs için.Kızlar ben yanıma süt pompası be mama da aldım ama mama suyu için nasıl bi çözüm bulabilirim hastanede hemşireler verir mi acaba ( sezeryan olacağım için belki süt hemen gelmez bebeğin şekeri düşsün istemediğim için aldım mamayı ) inşallah mamaya hiç ihtiyacım olmaz ama tedbiri elden bırakmamak lazım
Aynılar bak benimki de öyleBizim gibi olanlar da varmışbizim oğlan da karnımdayken daha 9 şehir gezmişti, 1 günlük bebekken yollardaydı zaten, onun için mi bilmiyorum şimdi çocuk durduğu yerde duramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?