2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Amin insallah canim git gide azalacak demisti doktorum ama 25 mm az degil dogum yapanlar genelde tekli sayilara düşenler sanırım yinede dikkat et sen canim rabbim hayirlisiyla zamaninda kucagina almayi nasip etsin insallah
Amin inşallah canım bende her ihtimale karşı çoçuğun kıyafetleri falan yıkayıp ütüledim hazır olsun diye

Ekim anneleri erkenci çıktı ya. Merak etme bebişin güzel haftada doğsa bile sorun çıkmayacaktır.

Hareketleri nasıldı son zamanlarda? İnşallah bir kac hafta daha durur, ama doğsa bile sağlıkla doğar umarım. Çok fazla sağlıklı doguran da var bu haftada.

Bu nasıl bir sıcak,nem...ne uyku var ne rahatlık..Allahim kabus gibi bir.gün geçirdim dün bütün gün karnım taş gibiydi sancılandım durdum..sanki bıçaklar sapladılar vurup vurup geçti..doktora gideyim bugün en.iyisi dimi yaa doğurcam diye korkmaya başladım artık burda da haberler ala.ala

Geçmiş olsun canım, bence de git için rahatlar..
Bende en ufak bir ağrı da korkuyorum ekim bebikleri eylülü sevdi geldiler, gelecekler diye diken üstündeyim

Damatların paracıklarına kıyamıyorlardır
Benim annemde bu minik kıyafetleri fazla alma yazık diyip duruyor ama ben evi doldırdum huyum kurusun
Ona göre herşey gereksiz bekarken de aldığım kıyafetlere bu çul çaputları alma diyordu ikisinde de kendi paramla aliyorum işin tuhaf yanı ne damadın parası ne kendi parası:)

Geçmiş olsun canım, bence de git için rahatlar..
Bende en ufak bir ağrı da korkuyorum ekim bebikleri eylülü sevdi geldiler, gelecekler diye diken üstündeyim
Saolasın canım yaa..normal de sabırlıyımdır hemen telas yapmam ama artık bi ara abartma.istersen belki doguruyon diye kendi kendime.konuşmaya başladım ilk defa bu kadar kötü oldum..kontrolüm yarındı ama arıycam bugün doktoru yaa belki gerçekten sancım var evde doğurmuyayım kendi kendime tövbe yarabbim rüyam çıkıcak diye korkmaya başladım iki gündür hakkaten

Geçmiş olsun canım. Su azalması için havuç suyunu önerirler hep

Canim bana bir arkadasim onermisti bu aptamilin 1 numara yenidogan icin hazirlanmis hali var hem kucuk sise bebek icmezse de koca kuti da ziyan olmamis olacak ben oyle alabagim 8 tl civar falan 300ml civari oda sicakliginda sakliyosun zaten direk calkala icir yani o yuzden su falan dusunmiycem ben gerci sen mamayi almissin ama almayan arkadaslara belki fikir olur

su kaybı sancıya sebep oluyor bol su içmeye çalışın bende dün gece aşırı terledim 1.30 dan sonra sabaha kadar uyuyamadım. Karnım kasıldı durdu

doğuranlardan etkileniyoruz

Rabbim sifa versin canim daha önceden suyla ilgili bir problemin varmiydi son andami ogrendin havuc suyu denedinmi bide insallah bekletirler bebisini beklemese bile saglikla kucagina alırsın insallah

Canım bu dönem sanırım anne kız çatışmaları yaşayacağız, benimki eşyalarımı atmış bebeğe beşik ve dolap almış bana sormadan o kadar üzüldüm ki kendimi dışlanmış hissettim ki o eşyaların bende çok hatırası vardı babamla yaptırmıştık çok sevdiğimi biliyordu. Sanki ananesi değil de annesi gibi davranmaya başladı sanırım doğduktan sonra çok sıkıntı yaşayacağız.

Kizlar dun kontrole gittim,hersey yolunda dedi doktor iki hafta sonra gel 38 de dedi...yalniz dogumda hazirlanan odalari gordum,kalacagimiz odalar yani...cok guzel suslemisler,yatagin uzerine lohusa taci terligi,bebege bir yeni dogan patigi gibi bisey,muslin bez,suslu bi dis kasiyici,cikolata falan koymuslar misafirlerine ikram icin..cok hosuma gitti..doğumdan çıkınca böyle jestler eminim iyi geliyodur

O degilde canim senin kalan gününe bakip ben heyecanlaniyorum 29 mu ayy cok az kaldi yaaa

Ben heyecan yapiyorum sizi yerinize kızlar @anidefterinin kalan gününe bakarken seninkinin 27 oldugunu gördüm cok az kalmis yaa neler hissediyorsunuz acaba bide bebisleriniz nasil suan kilo ve boy durumu

Dogumda ne kadar ucret odeyeceksin canim muhtemelen biraz pahali bir yer hizmete bakilirsa bana oyle geldi ben hic gormedim bizim burda zaten 2 tane ozel hastane var hizmet hic bukadar genis degil tabi fiyatta ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…