Benimde 2100 gr senin haftanda hiç iri falan demedi 100 200 gr çok önemlimi ya usglerde tam ölçmüyorki.Selam kizlar
Ben de muayeneye geldim. 2300 gr olmus. Iri bebek diyetisyene git diyo. 1900 civari olmasi lazimdi diyo. Abur cuburu kes dedi. Ben hic abur cubur yemem ki ya. Sizde durumlar nasil.
Ben sekee yuklemesi yaptirmamistim. Aclik ve 3aylik ortalamaya baktirdim normaldi. Tokluga baktirdim sinirda cikti. Sekerle ilgisi olabilir desi.
Benimde oyle canim 2 haftadan fazla önde gidiyoruz sekerimde çıkmıştı diyetisyene yonlendirdi simdi diyet yapmaya çalışıyorumSelam kizlar
Ben de muayeneye geldim. 2300 gr olmus. Iri bebek diyetisyene git diyo. 1900 civari olmasi lazimdi diyo. Abur cuburu kes dedi. Ben hic abur cubur yemem ki ya. Sizde durumlar nasil.
Ben sekee yuklemesi yaptirmamistim. Aclik ve 3aylik ortalamaya baktirdim normaldi. Tokluga baktirdim sinirda cikti. Sekerle ilgisi olabilir desi.
Hemde ne heyecan kuzum heyecan korku hepsi bir arada sanki hep ağlamaklıyımmmmmCanim cok az kalmis zaten sana 16 günheyecan var mi ben burdan heyecan yapiyorum valla
Ay ben bir cesaret başladım badanaya.Selam kızlar nasılsınız?
Geçen kontrolde doktoruma sormuştum dişlerimi yaptırabilir miyim artık diye su an tam zamanı dedi. Dün için dış hekimine randevu almıştım, gittim. Yine yapmadıVuracağı iğne adrenalin iceriyormus, doğumu başlatabilirmis. Durdun durdun birkaç hafta daha bekle doğumdan sonra gel hemen dedi. Giderken ve gelirken çok yakın olmasına rağmen çok zor yürüdüm. Belimi karnımı tuta tuta, kasılma hissettim karnımda gelince de yattım. Bugün de sabah erkenden kalktım gayet iyi bir şekilde , yemek yapayım öyle çıkayım evden dedim bir baktım ki lavabo tıkalı Her kurban Bayramı sonrası binanın kronik sorunu, daha önce iki kez evi su bastı Neyse ki evdeyken farkettim, görevli geldi halletti ama tabi mutfak alt dolabı boşalttım, ortalığa su saçıldı yaparken bir sürü pislik çıktı. Ayakta durmaktan belim de alt karnım adet olcak gibi ağrıdı öylece bırakıp gittim yattım birkaç saat uyumuşum. Sonra kalktım o kafayla bütün halıları topladım yıkamaya verdim, evi dagitmazsam temizlik komple kalacak dedim gorevlimizin eşi geldi yardima sağolsun süpürdü sildi. Annem de gelince alt dolabı topladı. Şimdi halılar gelince koltuk yıkama için eve cagiricam, sonra da temizlik için birini mecburen. Badana işi kalacak yine herhalde kendimi o enerjide hissetmiyorum artık
Yarın da doktor randevumuz var, bakalım benim minnoş ne durumda. Çok şükür epey sert hissediyorum hareketlerini , sadece yatarken değil otururken ve ayakta iken bile hissettiriyor kendini. İnşallah kilosu da toparlamistir biraz
İlk doğumlarda bekliyorlar diye biliyorum, 2. Doğumda 38 e geldi mi ne olur ne olmaz diye alıyorlar canımKimisi 39un bitmesini bekliyor da bakalım benmki ne zman verecek
Hemde ne heyecan kuzum heyecan korku hepsi bir arada sanki hep ağlamaklıyımmmmm
Hiç belli olmaz önümüzdeki hafta sonu kendimi iyi hissedersem ben de ustaları sokarım içeri, badanasiz hiç içime sinmiyor çünkü. Dış hekimim doğum sonrası istersen hastane çıkışı gel hiç sorun değil ama bu kadar durdun, bunca yıl bekledin bu bebeği, bekle birkaç hafta daha diyor. Antibiyotik vs kullanilmadigi sürece anestezi ilacı sorun değil anladığım kadarıyla, zaten sezeryan için de anestezi aliyoruz ki oradaki ilaç dişe göre daha kuvvetlidir muhtemelen. Şimdilik çok geçici birşeyle kapattı acik yerleri mecbur idare edicemAy ben bir cesaret başladım badanaya.
Eşim eve sokmadı boyacıyı kendi yapıyo.yatak odası bitince yerleştireli dedik anne yanı beşiği kurmaya başladık eksik parça göndermişler kurma klavuzu koymamışlarbakalım mail attık falan hallolurmu şüpheliyim yani gelmesi 40 günü buldu.
Dişler benimde fena her gün dua ediyorum doğuma kadar dayansın diye ama doğuruncada 40 gün zor bebeği bırakmak bıraksanda ilaçlar yüzünden sütü sağıp atmak gerekecek bebek ne yiyecek kafamda deli sorular.
Kendimi dualarla tenkin ediyorum kuzum aynenRabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim cok az kalmis bol bol dua et artik insirah oku icin ferahlasın bebeğini düşün mis kokusunu canim
Benim kaplamalarım sorunlu düştü düşecek muhtemelen yeniliyecek.20 lik ve azı var problemli onları çekecek falan antibiyotik sorun olmazda anestezi ve ağrı kesici yüzünden öyle söyledim.Doğumdaki anestezi etkisini kaybediyo süt gelene kadar heralde hemen gelmiyo çünkü ama yinede sormak lazım doktora ezbere konuşmayayım.bide benim dişçi fobim varHiç belli olmaz önümüzdeki hafta sonu kendimi iyi hissedersem ben de ustaları sokarım içeri, badanasiz hiç içime sinmiyor çünkü. Dış hekimim doğum sonbebenimrası istersen hastane çıkışı gel hiç sorun değil ama bu kadar durdun, bunca yıl bekledin bu bebeği, bekle birkaç hafta daha diyor. Antibiyotik vs kullanilmadigi sürece anestezi ilacı sorun değil anladığım kadarıyla, zaten sezeryan için de anestezi aliyoruz ki oradaki ilaç dişe göre daha kuvvetlidir muhtemelen. Şimdilik çok geçici birşeyle kapattı acik yerleri mecbur idare edicem
15gun once gittigimde 1930 gramdi. Ogunde iri dedi. Bu sefer kesin olarak 2hafta onde dedi. Yani hizli kilo almis diyo.Ben son kontrole tam 32+6'da gittim ve 2290 mı 2230 mu öyle bir şey dedi doktor ve normal dedi. Haftada yaklaşık 200 g alıyor. Şekerden şüphelenilecek bir irilik değil ki bu. Bir anda mı çok kilo aldı? Yani kilosundan değil de o kiloya hızlı gelmesinden mi şüphelendi?
iki günlük iş valla yaptır.hemen gitsin elini çabuk tut.ama artık vakit dar yine de.belli olmaz..mis.gibi tertemiz.olur.bebiş temiz.eve girsin ..bende badana olmadan nedense ev temizlenmiş.gibi hissetmiyorum.. içim açılıyor duvarlar temiz.oluncaHiç belli olmaz önümüzdeki hafta sonu kendimi iyi hissedersem ben de ustaları sokarım içeri, badanasiz hiç içime sinmiyor çünkü. Dış hekimim doğum sonrası istersen hastane çıkışı gel hiç sorun değil ama bu kadar durdun, bunca yıl bekledin bu bebeği, bekle birkaç hafta daha diyor. Antibiyotik vs kullanilmadigi sürece anestezi ilacı sorun değil anladığım kadarıyla, zaten sezeryan için de anestezi aliyoruz ki oradaki ilaç dişe göre daha kuvvetlidir muhtemelen. Şimdilik çok geçici birşeyle kapattı acik yerleri mecbur idare edicem
Gidişata göre bakılacakmış canım bir kaç hafta daha kalırmışne diyor dr lar , ne zaman çıkarsınız bir öngörü var mı
Sen hastaneden cıktın mı peki hala yatıo musunGidişata göre bakılacakmış canım bir kaç hafta daha kalırmışkorkularım var nasıl yapıcam ne olacak diye
Ben bugün çıktımSen hastaneden cıktın mı peki hala yatıo musun
Ah kuzum cok zor senin İcin aklın kalbin hep oradadır rabbim yardım etsin güclü ol cok güzel günler gelecek vücudunu toparla o vakte kadarBen bugün çıktım
Gidişata göre bakılacakmış canım bir kaç hafta daha kalırmışkorkularım var nasıl yapıcam ne olacak diye
Kac kilo dogmustu canım sen iyisin değilmi ins cıkar hemen sende kavusursunBen bugün çıktım
Seninki de haftada 200 g almis yaklasik. Olcumlerimiz cok benziyor. Benim doktorum 2 degil 1 hafta onde diyor. Gobek cevresi haftasini tutuyor bas cevresi bir hafta onde... sen doktorunu dinle yine, gerekli muayeneleri ol ama strese de girme bence.15gun once gittigimde 1930 gramdi. Ogunde iri dedi. Bu sefer kesin olarak 2hafta onde dedi. Yani hizli kilo almis diyo.
Ona göre ilaç veriyorlar canım, ben oğlumu emzirirken implant yaptım, ağrı kesici parol tek yazıyorlar antibiyotik te emzirirken kullanılabilecek bir antibiyotik yazdı doktorum, biraz ağrılı geçirdim ama dayanılmayacak gibi değildi..Benim kaplamalarım sorunlu düştü düşecek muhtemelen yeniliyecek.20 lik ve azı var problemli onları çekecek falan antibiyotik sorun olmazda anestezi ve ağrı kesici yüzünden öyle söyledim.Doğumdaki anestezi etkisini kaybediyo süt gelene kadar heralde hemen gelmiyo çünkü ama yinede sormak lazım doktora ezbere konuşmayayım.bide benim dişçi fobim varvalla doğumdan korkmuyorum bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?