2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
aşağı dönse ayrı dönmese ayrı son zamanlar zorluyor vücudu
Aynen oyle normal dogum yapcak.olsaydım iyiydi ama bana bi faydası olmadı... kafa yukarda daha iyiydi benim rahattım en azından..neyse artik hayirlisi oyle ya da böyle az kaldı sabretçez artık

Selam kizlar
Ben de muayeneye geldim. 2300 gr olmus. Iri bebek diyetisyene git diyo. 1900 civari olmasi lazimdi diyo. Abur cuburu kes dedi. Ben hic abur cubur yemem ki ya. Sizde durumlar nasil.
Ben sekee yuklemesi yaptirmamistim. Aclik ve 3aylik ortalamaya baktirdim normaldi. Tokluga baktirdim sinirda cikti. Sekerle ilgisi olabilir desi.

Ben son kontrole tam 32+6'da gittim ve 2290 mı 2230 mu öyle bir şey dedi doktor ve normal dedi. Haftada yaklaşık 200 g alıyor. Şekerden şüphelenilecek bir irilik değil ki bu. Bir anda mı çok kilo aldı? Yani kilosundan değil de o kiloya hızlı gelmesinden mi şüphelendi?

Selam kızlar nasılsınız?
Geçen kontrolde doktoruma sormuştum dişlerimi yaptırabilir miyim artık diye su an tam zamanı dedi. Dün için dış hekimine randevu almıştım, gittim. Yine yapmadı Vuracağı iğne adrenalin iceriyormus, doğumu başlatabilirmis. Durdun durdun birkaç hafta daha bekle doğumdan sonra gel hemen dedi. Giderken ve gelirken çok yakın olmasına rağmen çok zor yürüdüm. Belimi karnımı tuta tuta, kasılma hissettim karnımda gelince de yattım. Bugün de sabah erkenden kalktım gayet iyi bir şekilde , yemek yapayım öyle çıkayım evden dedim bir baktım ki lavabo tıkalı Her kurban Bayramı sonrası binanın kronik sorunu, daha önce iki kez evi su bastı Neyse ki evdeyken farkettim, görevli geldi halletti ama tabi mutfak alt dolabı boşalttım, ortalığa su saçıldı yaparken bir sürü pislik çıktı. Ayakta durmaktan belim de alt karnım adet olcak gibi ağrıdı öylece bırakıp gittim yattım birkaç saat uyumuşum. Sonra kalktım o kafayla bütün halıları topladım yıkamaya verdim, evi dagitmazsam temizlik komple kalacak dedim gorevlimizin eşi geldi yardima sağolsun süpürdü sildi. Annem de gelince alt dolabı topladı. Şimdi halılar gelince koltuk yıkama için eve cagiricam, sonra da temizlik için birini mecburen. Badana işi kalacak yine herhalde kendimi o enerjide hissetmiyorum artık
Yarın da doktor randevumuz var, bakalım benim minnoş ne durumda. Çok şükür epey sert hissediyorum hareketlerini , sadece yatarken değil otururken ve ayakta iken bile hissettiriyor kendini. İnşallah kilosu da toparlamistir biraz

bunu ideal sıcaklığa getirmek zor olur hastane ortamında. bence toz olanı hazırlamak daha kolay olacak.

bunu ideal sıcaklığa getirmek zor olur hastane ortamında. bence toz olanı hazırlamak daha kolay olacak.
Ya bunu ister öyle ister sıcak suda ılıstırıp icirebiliomussun hazırım kullanımı daha kolay ama hazır gıdalar hazırlastıkca güvenilirliği azalıyor benim gözümde

çok kötü denk gelmiş hamile halde ev işi zaten zor , birde ekstra işler daha fena yoruyor

Lafff...bu doktorları anlamak bazen mümkün değil..sanki hepsi farklı kitapları okuyup mezun oluyolar..32 haftalıksın sanırim benimde o hafta 2389 gramdı gayet normal yani neye göre 1900 olması gerek diyo anlamadım..fabrikasyon değil bu bebeler heralde aynı ölçümü olması lazım

Ay nolur biraz daha dursunlar ben normaldir diye düşünmeye calısıyorum şiddetlenirse mecbur gidicem ama bildiğiniz adet gbi sancı cekiyorum 20 saattir
20 saat cok uzun bir süre canim ne olur ne olmaz riske atma bence bir hastaneye görün yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…