Hadi bakalım hayırlı olsunBenimde 21 Eylül tarihim sezeryandaama dursun durabildiği kadar bebiiiiikler
Hafif hafif vardı daha önceden günde 2 3 kez oluodu ama tüm gün sürünce korkuttu doktorlarda günde 10 u gecmezse sorun yok diyolar ama bnm günde onu gecti yarın da sürerse pazartesi giderim doktoraYalancı sancı mı acaba bunlar
21 Eylül 38 bitince mi alacak 39 bitince mi bnm daha tarihte belli deilBenimde 21 Eylül tarihim sezeryandaama dursun durabildiği kadar bebiiiiikler
Hazırlık yapıyorlar galibaHadi bakalım hayırlı olsunbizden önce Zaten çok az kaldı şimdi napıyorlar bu bebişlr?
Aynen oyle normal dogum yapcak.olsaydım iyiydi ama bana bi faydası olmadı... kafa yukarda daha iyiydi benim rahattım en azından..neyse artik hayirlisi oyle ya da böyle az kaldı sabretçez artıkaşağı dönse ayrı dönmese ayrıson zamanlar zorluyor vücudu
Hazırlık yapıyorlar galibaveya atraksiyon
Benim sezeryan tarihimi 38+1 olarak ayarladı doktorum, inşallah bekler sağlıkla sıhhatle kucaklarız21 Eylül 38 bitince mi alacak 39 bitince mi bnm daha tarihte belli deil
Kimisi 39un bitmesini bekliyor da bakalım benmki ne zman verecekBenim sezeryan tarihimi 38+1 olarak ayarladı doktorum, inşallah bekler sağlıkla sıhhatle kucaklarız ❤
21nde 38 içinde olacağım canım sanırım 38i geçince alıcam demişti21 Eylül 38 bitince mi alacak 39 bitince mi bnm daha tarihte belli deil
Bende de bel ağrısı oldu ve kasık ağrısı ilk defa yürümekte zorlandım bugün.bugün sancısı olmayan birkaç kişi var sanırımgenelimizde sancı , ağrı , rahatsızlık Var
Ben son kontrole tam 32+6'da gittim ve 2290 mı 2230 mu öyle bir şey dedi doktor ve normal dedi. Haftada yaklaşık 200 g alıyor. Şekerden şüphelenilecek bir irilik değil ki bu. Bir anda mı çok kilo aldı? Yani kilosundan değil de o kiloya hızlı gelmesinden mi şüphelendi?Selam kizlar
Ben de muayeneye geldim. 2300 gr olmus. Iri bebek diyetisyene git diyo. 1900 civari olmasi lazimdi diyo. Abur cuburu kes dedi. Ben hic abur cubur yemem ki ya. Sizde durumlar nasil.
Ben sekee yuklemesi yaptirmamistim. Aclik ve 3aylik ortalamaya baktirdim normaldi. Tokluga baktirdim sinirda cikti. Sekerle ilgisi olabilir desi.
bunu ideal sıcaklığa getirmek zor olur hastane ortamında. bence toz olanı hazırlamak daha kolay olacak.Ya bunları gördüm de toz olanlar suyla karıstırıp kullanılıyo taze taze bu suyla karısmıs halde nasıl beklio toz mamalar daha mı iyidir acaba bunları kullanmak daha mantıklı geliyo ama az para vercem diye vicdan yaptım toz mamamı bu mu kararsiz kaldım
Ya bunu ister öyle ister sıcak suda ılıstırıp icirebiliomussun hazırım kullanımı daha kolay ama hazır gıdalar hazırlastıkca güvenilirliği azalıyor benim gözümdebunu ideal sıcaklığa getirmek zor olur hastane ortamında. bence toz olanı hazırlamak daha kolay olacak.
Selam kızlar nasılsınız?
Geçen kontrolde doktoruma sormuştum dişlerimi yaptırabilir miyim artık diye su an tam zamanı dedi. Dün için dış hekimine randevu almıştım, gittim. Yine yapmadıVuracağı iğne adrenalin iceriyormus, doğumu başlatabilirmis. Durdun durdun birkaç hafta daha bekle doğumdan sonra gel hemen dedi. Giderken ve gelirken çok yakın olmasına rağmen çok zor yürüdüm. Belimi karnımı tuta tuta, kasılma hissettim karnımda gelince de yattım. Bugün de sabah erkenden kalktım gayet iyi bir şekilde , yemek yapayım öyle çıkayım evden dedim bir baktım ki lavabo tıkalı Her kurban Bayramı sonrası binanın kronik sorunu, daha önce iki kez evi su bastı Neyse ki evdeyken farkettim, görevli geldi halletti ama tabi mutfak alt dolabı boşalttım, ortalığa su saçıldı yaparken bir sürü pislik çıktı. Ayakta durmaktan belim de alt karnım adet olcak gibi ağrıdı öylece bırakıp gittim yattım birkaç saat uyumuşum. Sonra kalktım o kafayla bütün halıları topladım yıkamaya verdim, evi dagitmazsam temizlik komple kalacak dedim gorevlimizin eşi geldi yardima sağolsun süpürdü sildi. Annem de gelince alt dolabı topladı. Şimdi halılar gelince koltuk yıkama için eve cagiricam, sonra da temizlik için birini mecburen. Badana işi kalacak yine herhalde kendimi o enerjide hissetmiyorum artık
Yarın da doktor randevumuz var, bakalım benim minnoş ne durumda. Çok şükür epey sert hissediyorum hareketlerini , sadece yatarken değil otururken ve ayakta iken bile hissettiriyor kendini. İnşallah kilosu da toparlamistir biraz
Lafff...bu doktorları anlamak bazen mümkün değil..sanki hepsi farklı kitapları okuyup mezun oluyolar..32 haftalıksın sanırim benimde o hafta 2389 gramdı gayet normal yani neye göre 1900 olması gerek diyo anlamadım..fabrikasyon değil bu bebeler heralde aynı ölçümü olması lazımSelam kizlar
Ben de muayeneye geldim. 2300 gr olmus. Iri bebek diyetisyene git diyo. 1900 civari olmasi lazimdi diyo. Abur cuburu kes dedi. Ben hic abur cubur yemem ki ya. Sizde durumlar nasil.
Ben sekee yuklemesi yaptirmamistim. Aclik ve 3aylik ortalamaya baktirdim normaldi. Tokluga baktirdim sinirda cikti. Sekerle ilgisi olabilir desi.
Benide hararet basiyor nefes alamiyorum gibi ev boguyor beni hava cok sıcak ve baskın kendimi tasiyamiyorum resmenbugün sancısı olmayan birkaç kişi var sanırımgenelimizde sancı , ağrı , rahatsızlık Var
20 saat cok uzun bir süre canim ne olur ne olmaz riske atma bence bir hastaneye görün yinedeAy nolur biraz daha dursunlar ben normaldir diye düşünmeye calısıyorum şiddetlenirse mecbur gidicem ama bildiğiniz adet gbi sancı cekiyorum 20 saattir
Canim cok az kalmis zaten sana 16 günBenimde 21 Eylül tarihim sezeryandaama dursun durabildiği kadar bebiiiiikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?